İsmail sınırlarını zorluyor. Bu kadar şansı bir daha bulamaz. İyi sabrediliyor bu takımda ona.
İsmail sınırlarını zorluyor. Bu kadar şansı bir daha bulamaz. İyi sabrediliyor bu takımda ona.
FM Gazetesi
İyi oldu iyi. Bir maç da Tanju oynasın. Hatta çok iyi oynasın. İsmail otursun biraz.
Deniz Barışa Verilen Teşvik Pirimine TeşekkürlerO Olmazsa Kazanamazdık Valla Bu Maçı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İsmail'in kafası çok çalışıyor.
Beşiktaş kazanmış tebrik ediyorum. Antalyaspor'un golü güme gitmiş ama oluyor böyle şeyler futbolda Bjk'li arkadaşların burada herkesten önce girip antalya'nın golü gitmiş demeleri alkışı hak ediyor.Böyle şeylerin olabileceğini ve sağ duyulu olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tekrar tebrikler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Antalya ikinci yarı hiç oynamadı ama 90 dakika olarak bakarsak maç Antalya'nın hakkıydı diyebiliriz. İkinci yarı Antalya biraz sabırlı oynasaydı muhtemelen 0-0 biterdi maç.
Öyle ofsayt mı olur yahu?Top sağa gidiyor oradan ortalanıyor. Adamın ilk pozisyonda ofsayt durumunda olmasının ne önemi var.
2-1 de olsa kazandık ama böyle kazanmayı ben içime sindiremiyorum açıkçası. Antalyaspor'un net golü verilmedi. Antalyaspor'u ancak böyle yenebiliyorsak teheyyy.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yanlış yazdığımı farkettim ve düzelttim![]()
Pekala. Ofsayt olmaz demissin de ofsayt neden olmasın ki. Ortayı acan adama giden pas o sonucta ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ofsaytta olan Ali Tandoğan değil ki. Diğer Antalyalı ofsayt durumunda ben resimden bunu çıkardım. Haa Ali Tandoğan da ofsaytta ise bu ofsaytı görebilecek Türk bir yardımcı hakem var ise alnından öperim onu.![]()
İsmail başka türlü oynamaya devam edecekti kendi iznini kendi yazdı. Sezon başından beri hemen her maçta oynuyor çocuk ne yapsın ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gerçekçi olmak gerekirse rakibin hediyesi oldu bu galibiyet. Bilhassa ilk devre kaçırdıkları pozisyonlar ve verilmeyen net gol, bunun dışında defanslarının bireysel hataları bize galibiyeti getirdi.
İsmail'in son dakikada yaptığı hareket çok gereksizdi. Onun yokluğunda Egemen veya Tanju'yu sol bekte göreceğiz büyük olasılıkla. Zaten başka seçenek de yok.
Beklendiği gibi zor bir galibiyet oldu; ama sonuç olarak 3 puanı almayı da bildik, G.Saray ve F.Bahçe'nin puan kaybettiği bir deplasmanda. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Tanju'nun oynamasını bekliyoruz ama muhtemelen Ekrem oynar Toraman'da sağ beke geçer.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçın genelinde vasat, zaman zaman alevlenen bir futbol sergiledi Beşiktaş. Bu da yetti Antalyaspor'u yenmeye. Burada mühim olan kazanma alışkanlığının devam etmesiydi. Hatta yenilgisizliğin. Uzun süredir yenildiğini hatırlamıyorum Beşiktaş'ın. Bu sene kazandığı en önemli alışkanlık bu oldu.
Fernandes her zamanki gibi bir maestro gibi oynadı, Edu da sadece Almeida'nun alternatifi olarak oynaması gerek.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Futbolcu Bilgileri
Antalya'nın o sayılmayan pozisyonu tertemiz gol valla. Beşiktaş'ın birinci golüyle yediği gol tamamen futbolcuların amatörlüğünden kaynaklanıyor. Ama ikinci gol harbi harbi çok güzel, şapka çıkartılır. İsmail'in mental olarak gelişmesi lazım bana göre. 94. dakikada takımın 2-0 öndeyken yapılacak iş değil o. Hemde gereksiz yere ceza aldı 1-2 maç oynayamayacak. Her şeyi geçin maç başı alacağı paradanda olucak.
Bana da Ali Tandoğan ofsaytta değil gibi geldi. Eğer ofsayt varsa o pozisyonu seçebilecek dünya üzerinde 1 bilemedin 2 hakem varsa vardır.
Screw you guys, I'm goin' home
Gol gume gitmis antalyanin yapcak birsey yok tebrikler besiktas
Şu ofsayt pozisyonu kafamı çok kurcaladı. Sanki sağ çizgideki Antalyalı da bir adım önde.
pozisyon temiz ofsayt yok.
SON DAKİKA! Beşiktaş maçında sakatlanan MP Antalyaspor kalecisi Sammy Ndjock'un ayağında kırık olduğu ve sezonu kapattığı bildirildi.
yazık olmuş be adama ...
-----
maçı izleyemedim ama tebrikler Beşiktaş. kazanmasını bilmiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Geçen hafta Bursaspor maçındaki sayılmayan golde yardımcı hakem Rüştü'nün topla içeri girdiğini görmemiş.(Linkteki videoda 5.30'da net bir şekilde görülüyor.) Sanırım bu hafta da yardımcı hakem Simao'dan dolayı göremedi golü.Rakiplerimiz adına kötü şans,malesef yapacak bir şey yok.Ayrıca;
Simao'nun hakemin önünü kapatayım düşüncesiyle oraya gideceğini sanmıyorum.Bence spontane bir şekilde gelişmiştir orada bulunması.Ayrıca verilmeyen gol pozisyonunda Simao çok iyi kapatıyor hakemin önünü. Akıllıca bir hamle.
Maça gelirsek,maça esnasında dizi seyrediyordum,sıkıcı bir maç olacağını tahmin ettiğim için bırakıp maça dönmedim.Zaten dona dona seyrediyoruz,bir de sıkıcı futbol hiç çekilmiyor.Kötü futbol,şanslı bir galibiyet almışız.Galibiyet güzel ama umarım Quaresma'nın dönüşüyle son dönemdeki oyun anlamındaki düşüş tekrar yükselişe geçer.
So what?
Saike
Antalya'nın golü verilmediği için başta çok üzüldüm daha doğrusu sinirim bozuldu. Bu tip hatalarla puan almak içime sinmiyor. Ama pozisyon ofsayt gibi sanki.
İlk yarıda bu sezonun deplasmandaki Kiev maçıyla birlikte en kötü performansıydı sanırım. Tek organize atağımız vardı onda da Edu biraz daha iyi vurabilse anca gol atardık. İkinci yarı Fernandes biraz daha fazla sorumluluk aldı haliyle takım rahatladı. Almeida da kurnazlığını konuşturunca golü bulduk. Asisti de şahaneydi. Maçta 3 puandan çok İsmail'in kırmızı kartına sevindim desem yeridir. Her seferinde söylüyorum , alternatifsiz olmanın verdiği rahatlık var adamda. Bir gram gelişme kaydedilmez mi arkadaş ? Tanju oynar inşallah haftaya.
Arada bir böyle kötü oyunla galip gelmek iyidir. Kazanma alışkanlığıdır bu.
Bu arada son bir söz de Şifo'ya. Adam gibi adamsın. Takımı aslanlar gibi top oynadı ve belki de hakem hatasıyla puan veya puanları gitti ama çıktı ve futbolda bu tür şeyler olabiliyor yapacak birşey yok dedi. Takımı hiçbir halt oynamadığı halde atıp tutanlara en güzel cevap budur. Rabbim herkese Beşiktaş terbiyesi nasip etsin..
Mehmet Özdilek'te futbol şansı diye bir şey hiç yok sanırım, sürekli mi kaybeder bir takım bir takıma karşı.
Maçtan sonra yaptığı açıklamayı genelde her maçtan sonra aynı şekilde yapıyor zaten Mehmet Özdilek"çok basit goller yiyoruz", "bunlar futbolda olabiliyor", "şu kadar geldiler şu kadar gol attılar" şeklinde devam eden bir demeç yapısı var. Bir takımın başına her maçta benzer şeyler gelmez, Antalyaspor'da bu açıdan bir terslik var, ya Mehmet Özdilek taktiksel açıdan takımını hazırlasa bile takımı mental olarak maça ayak uyduramıyor ya da taktiksel açıdan çok zayıf bir yapıları var.
Bunları çözerlerse daha yukarılara çıkacaklardır diye düşünüyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ndjock çok iyi bir kaleciydi üzüldüm sezonu kapatmasına...Antalyaspor'un bundan sonra işi çok zor kaleci almalılar en azından...
Antalyaspor'un sayılmayan golünde Ali Tandoğan'ın ofsaytta olup olmadığı çelişkili,fakat bir şey soracağım.Topa vurulduğu anda pasif durumda ofsaytta olan Necati,gol vuruşunu yaptığında aktif duruma geçtiği için pozisyon ofsayt olmaz mı?
Attığımız ilk golde Deniz Barış'ın yaptığı hata inanılır gibi değil.Profesyonel bir savunma oyuncusunun kesinlikle yapmaması gereken bir hata.Kalecinin çıkıp uzaklaştıracağını düşünerek mi kaleye yöneldi merak ettim.Başka bir mantıklı açıklama gelmedi.
İkinci golümüzde ise Veli ve Almeida'nın pasları çok iyi.Fernandes'in sağ ayağıyla çekip sol ayağıyla top sürerek attığı çalımlara bayılıyorum.Bu çalımıyla gol atması benim için seyir zevki olarak müthiş bir gol.İyi ki varsın Fernandes.Belki golü atmasa son dakikada yediğimiz golle puan kaybedecektik.
Yediğimiz golde İsmail'in hatası da aslında affedilecek cinsten değil.90 dakika ne olursa olsun konsantrasyonunu kaybetmemesi gerekiyor.O elin refleksle topa gitmesini konsantrasyon kaybına bağlıyorum.Neyse 1 maç dinlensin bakalım.Sezon başından beri tüm maçlarda oynuyor.
So what?
Saike
Son dönemLerde oyun oLarak çok kötüyüz. Ama buna rağmen haLa kazanmaya devam etmemiz ve yeniLmemiz güzeL. Ayrıca AntaLyaspor un goLü de veriLmedi. Sanırım Beşiktaş`a goL atmak için topun tam oLarak kaLe ağLarına değmesi gerekiyor
ALmeida nın formunun yukarıya çıkmaya başLaması tek artımız şu anda. Umarım Quresmanın dönüşü iLe o iyi futboL iLe kazandığımız maçLara geri döneriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...