O değil de Kısmet Erkiner'in daha önce dava hakkında konuşmam yasak demişken, bekleyip Aydınlar yönetiminin istifası gündeme gelince konuşması tesadüf müdür? Aydınlar yönetimi tarafından çevrilmiş bazı entrikalar, onların da mı üzerine oyun oynandı ki?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mehmet Demirkol: "Türkiye'nin en güclü örgütlerinden, en kararli örgütlerinin birinin Fenerbahce oldugunu gördük bu sürecte"
Giderayak playoff uygulamasını da götürseydi bari...
Günaydın başkan. Biz boşuna mı dava açtık. Sizin adamlarınız çıktı yok Cornu'ya dava açacağız falan dedi durdu nerden davalar YOK!!! Seni bitiren yanındaki Fenerbahçe düşmanları idi.
Ayrıca bunları yeni öğreniyorsan ya halkla dalga geçiyorsun ya da gözlerin tamamen kapalıymış. İddianamede Fenerbahçe dışında Beşiktaş ve Trabzon'un da adı geçerken Cornu seni oyuna getirip Fener için telkinde bulunurken şüphelenecektin arkadaş sıfır toleranssa Fener'in ayrıcalığı ne ? Fener'in ayrıcalığını düşünüyorsan Cornu ile muhattap olan yanındaki Fener düşmanlarına sor.
İstifa ettin güzel ama yok yeni öğrendim UEFA bize farklı CAS'a farklı diye Fenerbahçe taraftarını kandıramazsın. Biz canımıza mı susadık ta UEFA ve TFF'ye bu kadar yüklü dava açtık ?? Haklı olduğumuzdan açtık..GÜNAYDIN!!
Bir Dost
Hellbells
Ayrıca yanındakiler seni oyuna getiriyor anlıyorum da hiç mi çakmıyorsun. Diyelim ki yanındakiler Cornu ile muhattap olup Fener'i almayın Avrupa'ya dediler. Sonra Trabzon CL'ye gitti. Beşiktaş da UEFA'ya.
Yahu adam düşünür bu takımların da ismi geçiyor bunları neden alıyorlar da Fener'i almıyorlar diye. 5 Sn.ye düşünsen sana oyun oynandığını görürdün ve bu duruma düşmezdin. Yazık..
Ayrıca bu konu için beklenen ilgi de olmadı nedense.. Başka konular hit oluyor.
Bir Dost
Hellbells
Trabzonspor'un ŞL'ye gittiğini tv programındayken öğrendim demişti, UEFA aldı Trabzon'u demişti, şimdi ben nasıl inanayım, belki Trabzon gitsin diye federasyon uğraştı ve söylemediler yine ona.
Bir örneğini gördük, başka örneklerinin de olması muhtemel, Türk futbolunda temizlik yapacaklar, önce kendilerini temizlesinler.
"YÜCE ATATÜRK"
Temmuzdan beri milletle dalga geçtiler. Fenerbahçe taraftarı ayaklanınca gerginliği artırıyorlar dendi. Herkes padişahım çok yaşa aman UEFA kızmasın dedi basın yok 8 yıl ceza Fener'e falan diye gaz verdi. Yahu akıl var mantık var 100 kez yazdık UEFA ile alakası olmayan maçlarda suçlu da çıksan ceza veremez UEFA.. Milleti kandırıp herkezi aylarca oyaladınız. Çıkın gidin şimdi. Elbet başa geçicek bir eyyamcı bulunur ve hem Fener'i hem diğer takımları üzmeden işin içinden çıkıp efsane olurlar.
Bir Dost
Hellbells
Tek Aday İbrahim Hacıosmanoğlu diyorlar
papazin çayiri
uefa bu seferde "fed. başkanı trabzon doğumlu olmazsa 8 yıl men ederim" diyor herhalde, adaylara bak ulusoy,m.atalay, hacıosmanoğlu
Gelecek olan kişi çok cesaretli biri olması gerekiyor. Her şeye hazırlıklı ve her şeyi göze alarak gelmesi gerekiyor. Bu kişi kim olacak merak içerisinde bekliyorum.
FM Gazetesi
ben bu yönetimi gördükten sonra ulusoy yönetimine bile raziyim keske yeniden aday olsa..
OmerTemelli Omer Temelli
Sn helvacinin geregini yapmasini bekliyoruz
https://twitter.com/#!/OmerTemelli/s...16270895284224
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Demedi demeyin adaylık için Haluk Ulusoy yolda.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bu istifa olayının arkasında neler var acaba? Aydınlar'ın açıklaması, Kısmet Erkiner'in daha önce açıklama yapmam yasak derken, durup durup bugün ortaya çıkması. Garip geliyor bana. Sanki bir kurguymuş gibi.
Ekleme: Başkanlık için ilk adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun iş ortağı olduğu söylentileri var. Bir alakası olabilir mi? Herşey mümkün bence.
Ulusoydan baskasi kaldiramaz bunlari gelmeli.
Ulusoy 3 dönem başkanlık yapmadı mı? 4. dönem yapamıyor diye biliyorum. Hatalıysam düzeltin.
Haluk Ulusoy adaylığını açıklar bence yakın zamanda...
Hacıosmanoğlu gelirse Fenerbahçeyi değil Bankasya Amatöre kadar götürür.
Kendimi papağan gibi hissediyorum ama, bu saatten sonra Kurtlar Vadisi'nin konseyi gelse, kimse bir yere düşmez.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Hey gidi rahmetli Hasan Dogan diyorum ...
İbrahim Hacıosmanoğlu gibi fanatik biri asla getirilmez, getirilmemeli.
Haluk Ulusoy'un %1 bile şansı yokNedeni sormayın, açıklamam.
İbrahim Altınsay getirilir ise çok memnun olurum. Mehmet Atalay dışında bu isimlerinin hiçbirinin ihtimali ve desteği yok zaten.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fazla bir şey söylemeye gerek görmüyorum şahsen. Geç kalınmış bir karar alındı. Hayırlısı olsun.
Aydınlar'ı istifaya götüren UEFA raporunun detayları şu anda Ntv Spor'da okunuyor.
İstifa etmesi saçmalık bence Mehmet Ali Aydınlar'ın. 2. bir kaosa sürükledi kaosu. Deliller elindeyken, suçluyu belirleyememek aylardır ayrı saçmalık. Ceza hukukuyla, spor hukukunu bir tutmak daha ayrı bir saçmalık. Aslında şikeyi madem nisan'dan beri takip ediyorsun temmuz'da açıklaman da ayrı bir saçmalık. Anladık sürecin devamını bekledin de lig biter bitmez yap da insanlar da ona göre belini doğrultsun. Ülke takımlarının -kulüp,milli- Avrupa arenasına çıkamama riski var. Elindeki rapora ve delillere göre spor hukukçularıyla bu kararı vermek bu kadar zor olmasa gerek. Hele teşebbüs edene bile bu cezaları verecek kadar cesursan. Madem onu oraya yazacak kadar cesursun, uygularken de cesur ol.
Benim lafım süreci yönetenlere arkadaşlar, lütfen kimse kendi kulübünün üzerine alınmasın. Kukla gibi oynatılıyoruz aylardır. Her kafadan bir ses çıkıp duruyor. Bilgi kirliliğin allahı var her alanda, her kulüp hakkında.