Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 220 sonuç

Konu: TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şuan o kadar huzurluyum ki böyle bir süreçte en yetkili isim kaçıp gidiyorsa, temizliğimizin bir kanıtıdır.
    En yetkili kişi hala Ankara' da oturuyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

O değil de Kısmet Erkiner'in daha önce dava hakkında konuşmam yasak demişken, bekleyip Aydınlar yönetiminin istifası gündeme gelince konuşması tesadüf müdür? Aydınlar yönetimi tarafından çevrilmiş bazı entrikalar, onların da mı üzerine oyun oynandı ki?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mehmet Demirkol: "Türkiye'nin en güclü örgütlerinden, en kararli örgütlerinin birinin Fenerbahce oldugunu gördük bu sürecte"

Giderayak playoff uygulamasını da götürseydi bari...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi.
    Günaydın başkan. Biz boşuna mı dava açtık. Sizin adamlarınız çıktı yok Cornu'ya dava açacağız falan dedi durdu nerden davalar YOK!!! Seni bitiren yanındaki Fenerbahçe düşmanları idi.

Ayrıca bunları yeni öğreniyorsan ya halkla dalga geçiyorsun ya da gözlerin tamamen kapalıymış. İddianamede Fenerbahçe dışında Beşiktaş ve Trabzon'un da adı geçerken Cornu seni oyuna getirip Fener için telkinde bulunurken şüphelenecektin arkadaş sıfır toleranssa Fener'in ayrıcalığı ne ? Fener'in ayrıcalığını düşünüyorsan Cornu ile muhattap olan yanındaki Fener düşmanlarına sor.

İstifa ettin güzel ama yok yeni öğrendim UEFA bize farklı CAS'a farklı diye Fenerbahçe taraftarını kandıramazsın. Biz canımıza mı susadık ta UEFA ve TFF'ye bu kadar yüklü dava açtık ?? Haklı olduğumuzdan açtık..GÜNAYDIN!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ayrıca yanındakiler seni oyuna getiriyor anlıyorum da hiç mi çakmıyorsun. Diyelim ki yanındakiler Cornu ile muhattap olup Fener'i almayın Avrupa'ya dediler. Sonra Trabzon CL'ye gitti. Beşiktaş da UEFA'ya.

Yahu adam düşünür bu takımların da ismi geçiyor bunları neden alıyorlar da Fener'i almıyorlar diye. 5 Sn.ye düşünsen sana oyun oynandığını görürdün ve bu duruma düşmezdin. Yazık..

Ayrıca bu konu için beklenen ilgi de olmadı nedense.. Başka konular hit oluyor.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Ayrıca yanındakiler seni oyuna getiriyor anlıyorum da hiç mi çakmıyorsun. Diyelim ki yanındakiler Cornu ile muhattap olup Fener'i almayın Avrupa'ya dediler. Sonra Trabzon CL'ye gitti. Beşiktaş da UEFA'ya.

Yahu adam düşünür bu takımların da ismi geçiyor bunları neden alıyorlar da Fener'i almıyorlar diye. 5 Sn.ye düşünsen sana oyun oynandığını görürdün ve bu duruma düşmezdin. Yazık..

Ayrıca bu konu için beklenen ilgi de olmadı nedense.. Başka konular hit oluyor.
    Trabzonspor'un ŞL'ye gittiğini tv programındayken öğrendim demişti, UEFA aldı Trabzon'u demişti, şimdi ben nasıl inanayım, belki Trabzon gitsin diye federasyon uğraştı ve söylemediler yine ona.

Bir örneğini gördük, başka örneklerinin de olması muhtemel, Türk futbolunda temizlik yapacaklar, önce kendilerini temizlesinler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Temmuzdan beri milletle dalga geçtiler. Fenerbahçe taraftarı ayaklanınca gerginliği artırıyorlar dendi. Herkes padişahım çok yaşa aman UEFA kızmasın dedi basın yok 8 yıl ceza Fener'e falan diye gaz verdi. Yahu akıl var mantık var 100 kez yazdık UEFA ile alakası olmayan maçlarda suçlu da çıksan ceza veremez UEFA.. Milleti kandırıp herkezi aylarca oyaladınız. Çıkın gidin şimdi. Elbet başa geçicek bir eyyamcı bulunur ve hem Fener'i hem diğer takımları üzmeden işin içinden çıkıp efsane olurlar.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tek Aday İbrahim Hacıosmanoğlu diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Tek Aday İbrahim Hacıosmanoğlu diyorlar
    Heh, Fenerbahçe'yi hiç savunma falan dinlemeden düşürmek istiyorlarsa, başka birini bulamazlardı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

papazin çayiri

uefa bu seferde "fed. başkanı trabzon doğumlu olmazsa 8 yıl men ederim" diyor herhalde, adaylara bak ulusoy,m.atalay, hacıosmanoğlu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelecek olan kişi çok cesaretli biri olması gerekiyor. Her şeye hazırlıklı ve her şeyi göze alarak gelmesi gerekiyor. Bu kişi kim olacak merak içerisinde bekliyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben bu yönetimi gördükten sonra ulusoy yönetimine bile raziyim keske yeniden aday olsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

OmerTemelli Omer Temelli

Sn helvacinin geregini yapmasini bekliyoruz

https://twitter.com/#!/OmerTemelli/s...16270895284224
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Demedi demeyin adaylık için Haluk Ulusoy yolda.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu istifa olayının arkasında neler var acaba? Aydınlar'ın açıklaması, Kısmet Erkiner'in daha önce açıklama yapmam yasak derken, durup durup bugün ortaya çıkması. Garip geliyor bana. Sanki bir kurguymuş gibi.

Ekleme: Başkanlık için ilk adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun iş ortağı olduğu söylentileri var. Bir alakası olabilir mi? Herşey mümkün bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ulusoydan baskasi kaldiramaz bunlari gelmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Giderayak playoff uygulamasını da götürseydi bari...
    Aynen bende bunu merak ediyorum ne olacak şimdi Playof meselesi?Yeni yönetim dese playof yok bu sene acaba olabilir mi böyle bir şey?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ulusoy 3 dönem başkanlık yapmadı mı? 4. dönem yapamıyor diye biliyorum. Hatalıysam düzeltin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Haluk Ulusoy adaylığını açıklar bence yakın zamanda...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hacıosmanoğlu gelirse Fenerbahçeyi değil Bankasya Amatöre kadar götürür.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Hacıosmanoğlu gelirse Fenerbahçeyi değil Bankasya Amatöre kadar götürür.
    Nasıl yani? Açabilir misin biraz daha?

Mayıs ayında bir televizyon programında "Aziz Yıldırım yakında Türk futbolundan silinecektir" diye bir söylemi varmış kendisinin. O geldi aklıma bu yazdığından sonra.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kendimi papağan gibi hissediyorum ama, bu saatten sonra Kurtlar Vadisi'nin konseyi gelse, kimse bir yere düşmez.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hey gidi rahmetli Hasan Dogan diyorum ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İbrahim Hacıosmanoğlu gibi fanatik biri asla getirilmez, getirilmemeli.
    Haluk Ulusoy'un %1 bile şansı yok Nedeni sormayın, açıklamam.

İbrahim Altınsay getirilir ise çok memnun olurum. Mehmet Atalay dışında bu isimlerinin hiçbirinin ihtimali ve desteği yok zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fazla bir şey söylemeye gerek görmüyorum şahsen. Geç kalınmış bir karar alındı. Hayırlısı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yıldırım Demirören düşünmez mi acaba TFF Başkanlığını?

herkes için hayırlı olur en çokta bizim için.
    O adam TFF'ye başkan olsa, ilk icraatı Beşiktaş'ı küme düşürmek olur.

Neyse, işin şakası bir yana şimdi, Beşiktaş Başkanlığı'ndan istifa etsin ve elini eteğini çeksin hem Beşiktaş'tan hem de Türk Futbolu'ndan, başka da bir şey istemiyorum o adamdan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İbrahim Hacıosmanoğlu gibi fanatik biri asla getirilmez, getirilmemeli.
    .
    Birak fanatikligi bi kenara, bugune kadar ne yonetmis bu adam. Sacmasapan bi sekilde futbola geri donmeye calisiyor. Nuri Albayrakli kotu bi yonetimde bile on plana cikamamis.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aydınlar'ı istifaya götüren UEFA raporunun detayları şu anda Ntv Spor'da okunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstifa etmesi saçmalık bence Mehmet Ali Aydınlar'ın. 2. bir kaosa sürükledi kaosu. Deliller elindeyken, suçluyu belirleyememek aylardır ayrı saçmalık. Ceza hukukuyla, spor hukukunu bir tutmak daha ayrı bir saçmalık. Aslında şikeyi madem nisan'dan beri takip ediyorsun temmuz'da açıklaman da ayrı bir saçmalık. Anladık sürecin devamını bekledin de lig biter bitmez yap da insanlar da ona göre belini doğrultsun. Ülke takımlarının -kulüp,milli- Avrupa arenasına çıkamama riski var. Elindeki rapora ve delillere göre spor hukukçularıyla bu kararı vermek bu kadar zor olmasa gerek. Hele teşebbüs edene bile bu cezaları verecek kadar cesursan. Madem onu oraya yazacak kadar cesursun, uygularken de cesur ol.

Benim lafım süreci yönetenlere arkadaşlar, lütfen kimse kendi kulübünün üzerine alınmasın. Kukla gibi oynatılıyoruz aylardır. Her kafadan bir ses çıkıp duruyor. Bilgi kirliliğin allahı var her alanda, her kulüp hakkında.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri