Engin Baytar'ın dediklerini doğrulayan bir maç izliyoruz.
Engin Baytar'ın dediklerini doğrulayan bir maç izliyoruz.
Tamamda hangi oyuncuya bu kadar kolay kırmızı kart çıktı.Çarpan çarpıyorda öyle kırmızı yiyen ben görmedim pek.Baros da haklı bi yerde.Onlardan önceki pozisyon Antalyasporlu bi oyuncu adamın üstüne çıktı faulu Baros'un aleyhine verdi.Ardından Selçuğun bariz penaltısını çalmadı.İtiraz birazda haklı itiraz.Engin çok kötü oynuyor tamamen zarar.Yinede alırsak bu maçı helal olsun valla.
Sercan girdi engin cikti hadi bakalim..
Bir an önce golü bulmalıyız.Ama şöyle ama böyle biri çıkıp Baroni gibi uzaktan mı atar bilemeyeceğim atsalar iyi olur bir tane.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Defansta Semih olmasa en az 3-4 yemiştik biz.Şuan maça bakıyorum herkes yorgunluktan ölmüş.Semih çok atik şuan ve gelen atakları çok iyi savuşturuyor gerçekten.Bu adamın geleceği parlak.
Mac bitmis kirmizi cikartiyor hehe
Mac 1-1 bitti , macin adami Suphesiz semihti harika oynadi muthis toplar kesti. hakeme birsey demek istemiyorum alistik bu tur pozisyonlara arenada cok kolay kart cikarttiklarini bir kez daha gosterdiler inancimiz tam bu takima tebrikler iki takimada.
Maçın son saniyesinde Antalya'lı bi oyuncuya kırmızı kart göstererek aklınca bize yaranmaya çalışıyor hakem.Ne diyim ben sana , nası hakemsin bilmiyorum ki.
hakem galatasaraya niye yaranmaya çalışsın ki ?
Geçmiş olsun 2 haftada 5 puan kaybederek çok büyük yara aldık.Hakeme de buradan sevgilerimi yolluyorum.Ayrıca burdan gördük ki son dakikalarda gol atmayı biz beceremiyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Verilmeyen 2 penaltı, saçma sapan bir kırmızı kart, ilginç kararlar, taraflı yönetim. Maçın özeti budur.
Screw you guys, I'm goin' home
Yaptıklarıyla o kadar çok tepki topladı ki.Gerek 2 penaltımızı vermemesi gerek saçma bi kırmızı kart.Bir nevi bu kırmızı kartı da göstererek ' Bakın onlarada gösterdim bir kırmızı kart ' havası yaratmaya çalıştı.
Rahat bırakın Galatasaray'ımı sadece rahat bırakın.
iyide arkadaşlar hakem taraflı yönetim yapıp antalyaspora ne gibi bi fayda sağlayabilir ki ?
yada fenerbahçeyemi kastediyosunuz galatasarayı durdurmak için taraflı yönetim yapıldı diye ben anlayamadım hala bu hakem olaylarını ?
İmparator Fatih Terim soyunma odasının tünelinin ucunda hakem dörtlüsünü bekliyor.
Ömer Çatkıç bitiş düdüğünün ardından tribünlere hareket yapınca Muslera üzerine yürüdü.
Karşılaşma sonrasında kale arkasından atılan kar topu Ömer Çatkıç'ın ensesine isabet etti.
Özellikle taraflı yaptıgını düşünmüyorum.Zaten düşünmemeliyiz.Ama çok kolay bir kırmızı kart çaldı hemde çok kolaydı.Artık nasıl bir zihniyetse ben diğer penaltıları vermemesini verdiği penaltıya bağlıyorum.Bu benim düşüncem ve doğrusuda bu bence.
Hakem çok ama çok kötü bir yönetim sergiledi. Ve maçın kontrolünü kaybetti. Saçmasapan fauller, Antalyaspor'lu oyunculara çıkmayan kartlar, Baros'a 2 itiraz sonucu sarı kart vermesi gerekirken kırmızı kart vermesi.. Rezaletti. Çogu kişinin aksine ben taraflı oldugunu düşünmüyorum. Sadece yetersiz bir hakem o kadar.
Bu mağlubiyetin sorumlusu hakem oldugu kadar SELÇUK ve ENGİN'DİR. Selçuk'un koşacak dermanı yok. Aldıgı her topu geriye ve yana oynadı. Olumlu bir pasını göremedik maç boyu. Engin bütün atakları mahvetti resmen. Gereksiz yerlerde bulundu, gereksiz yer kapladı, gereksiz hareketler yaptı top kaybetti. Bu adam Galatasaray'da anca rotasyon oyuncusu olur. Saçmasapan bir oyuncu. Çok gereksiz. Selçuk'da kendine çeki düzen vermeli. Semih, Elmander ve Emre Çolak takımın en iyileriydi. Yapmaları gerekenleri en iyi ve net şekilde yaptılar.
Bana kalırsa Ceyhun ilk 11'de oynamalı her maç. Mehmet Topal gibi takımın kesicisi olabilir.
Muslera
Sabri Uji Semih Hakan
.......Ceyhun
Melo Selçuk Emre
Elmander Sercan
gibi bir kadroyla oynamalıyız haftaya. Engin oldukça takım zarar görecek. Almaması gereken toplar alıyor vermemesi gereken toplar veriyor. Cok yetersiz. Deli dana gibi koşmak futbolculuk degildir ögrenmesi lazım. Selçuk'da dedigim gibi çok kötüydü. Adam akıllı pas veremedi ileriye doğru. Onun görevi yan pas ve ya geri degil. İleriye doğru 'key' diye tabir ettigimiz pasları atması gerek. Yapmadı. Hücumda etkisizdik. Baros girdi hücumda da iyi oynamaya başladık hakem saçmaladı. Olsun yapacak bir şey yok. Ama Baros tam döndü derken haftaya da yok. Çok kötü oldu bu durum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
şimdi arkadaşlar orada duracaksanız bir kere,yaklaşık 6-7 aydır şu olaylar dönüyor bir sürü maç konuşuluyo,yöneticiler konuşuluyo ama şu soruşturmada bir tane hakemin bile ismi geçmedi tam tersine tartışılan hakemler bu olaylarda adı geçmemesinin yanında bazıları seviye bile yükseldi daha iyi konuma geldiler uefa tarafından hatalı karar olur ama kirli elleri falan hakemlerle bağdaştırmak yanlış.....
Ömer Çatkıç sen nasıl birşeysin. Sonra çıkıp televizyonlara diyorki "Bana neden küfür ediyorlar"![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ayrıca Baroş'a da yeter artık diyorum. Adam illa her maç sarı kart görecek. Bi sus otur yerinde illa itiraz ediceksin. 1 edersin anlarım ama ısrarla ne itiraz ediyorsun. Sanki ilk defa maça çıkıyorsun.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben kaçırdım kırmızı kartı. Ne oldu da kırmızı yedi Baros?
FM Gazetesi
maci izlemedigin belli oldu acik bir sekilde penalti elleri havada açik verilmeyen 2 penaltida cabasiAyrıca hakem yanlı maç yönetse galatasaray lehine 1-0 yenikken gs penaltı çalmazdı.
Evet hakem hataları bu maçta çok ama kötü bi düşünceyle yapılmamış bişey bu o zaman
Ek olarak birşey sormak istiyorum bu İlker Meral Ali Güneş'in uçan elini görmeyen hakem değil mi?
Baros hakemi itti, omuz attı kırmızı yemedi küfür etti diye kırmızı yedi. Saçmalık.
o kadar açık ve net penaltıyı çalmasaydı devre arasında lisansını alırlardı heralde. Maçı izlemediyseniz gereksiz yere yorum yapmayın lütfen. İzlediysenizde bir kez daha izleyin öyle yorum yapın, tam görememişsiniz orayı demek ki.
Screw you guys, I'm goin' home
Elbette küfür etmiş olabilir.Ama bu küçük bi ihtimal.Dil sorunu falan en fazla ingilizce bi küfür etmiş olabilir onuda yapacağını zannetmiyorum.Hakemle temas yaşadı ardarda bi kaç pozisyon bundan dolayı vermiş olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca bu konuda Emre'nin ünlü oldugunu belirteyim.Ama Emre'ye bu kadar kolay kart çıkmıyor.