Samsun heyecandan panikten pas yapamazken gol buldu büyük sürpriz.
FM Gazetesi
top stoch'a gelince hemen önünü kapatıyorlar.
(/s)
Adam şov yapıyor. Hattrick. 3-1
3-1 oldu yine gekas
yeter ama artık ya
takım yenik de olsa, 1 farkla önde de olsa, 3-4 farkla önde de olsa; forvet çıkar forvet girer, sağ bek çıkar sağ bek girer,kanat oyuncusu çıkar kanat oyuncusu girer, çocukluğumun efsanesisin Aykut Kocaman ama bu futbol okuyamaz halin korkaklığın hem de son zamanlardaki en kudretli fenerbahçe teknik direktörü olmana rağmen büyük hayal kırıklığı. Mutlak güç veriyor bu camia sana ama sen sadece en garanti görünen şeyleri yapmak konusunda ısrarcı oluyorsun.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Buyukler halen gidip buyuk paralar versin gol atamiyan adamlara
Gekas 4. golü kaçırdı.![]()
açıkcası aykut hoca böyle oynatmaya devam ettiği sürece şampiyonluk falan hiç kimse heveslenmesin tökezleye tökezleye gidiyodu zaten takım
Samsunspor Teknik Direktörü' nün tepkileri çok güzelAdam yaşıyor. Nerde Aragones nerde Feldkamp nerde Mesut Bakkal
Football is simple,but Football Manager is not
Neyseki yüklü girmemiştim nasılda ruhsuz oynuorlar şunlara bakın
Her macta oldugu gibi attik ve kapanmaya calistik onu da beceremedik. Birinin cikip Aylut hocaya su takim one gecince geri cekmemesini anlatmasi gerek.
Biz fenerbahçe 1 puanla kalırsa iyidir dedik samsun 3 gol attı
Tebrikler Samsunspor özellikle Gekas![]()
Baroni çok agresif 2. sarıyı görmesi gerekiyordu korner direğindeki pozisyonda.
Puan kaybı yapmamıza rağmen farkı açmamız bizim açımızdan büyük şans.
Keşke görseydi sevinmiştim kırmızı görcek die bitti maç
Fener büyük bir fırsatı tepti bence.Haftaya derbi oynayacaklar sanırım bide orda yaşarlarsa bi puan kaybı fark iyice açılacak.
Tebrikler Samsunspor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Belalı yine Fener'den puan aldı bu sefer kazandı...Şaşırtmadılar Samsun zaten büyük takımlardan puan almalarıyla yenmeleriyle tanınıyor...Gekas demeden geçemeyeceğim büyük golcü taraftar Adnan Sezgin'e çok şey borçlu...
Tahminim doğru çıktı ancak Gekas' ın bu kadar etkili olacağını ben bile düşünememiştim.Şu anki form itibariyle takım en iyi oyuncusu olan Stoch' u çok iyi marke eden , her ayağına top geldiğinde 2 kişiyle kapatan( her Fenerbahçeli oyuncu topu ayağına aldığında karşısında en az 2 Samsunlu gördü orası ayrı) Samsunspor maçın mutlak hakimi olmasa bile akıllı oynayarak , savaşarak maçı kazanmayı başardı. Fenerbahçe' nin Sow' a olan ihtiyacı bu maçta çok belli oldu. Hatta Sow' u geçtim Gekas bile oynasa herşey çok farklı olurdu. Olay sadece hücum değil tabi ki .Fenerbahçe defansında hızlı oyunculara karşı önlem alamama gibi bir hastalık var. Bunun da icabına en yakın zamanda bakmaları gerekiyor.
Galatasaray için çok yararlı oynayan Gekas maçın adamıdır. Hala 3 puan öndeyiz ve liderliğimizi koruyoruz.
bizim icin cok iyi oldu 3 puan farki koruduk tebrikler samsunspor.
Forvette kim olsa degisen bisey olmazdi. Bu kafayla zor mac alir FB. Favori oldugun macta one gecip yeniliyorsan soylicek bisey yok. Samsun kalecisi yere yatmadan mac bitirdi.
bu maçta ne fenerbahçe'nin kötü oyunundan ziyade, gekas'ın muhteşem oyunu konuşulmalı bence.
harikaydı.
bugün bienvenu yerine forvetimizde gekas olsaydı, maç daha farklı olurdu.
dikkat çekeceğim nokta, TECRÜBE. sow bu sorunu halledecektir.
(/s)
Maça golle başlayarak büyük avantaj sağladık ama üst üste 2 pas yapamayarak biz bu maçtan 3 puan almak istemiyoruz dedik. Serdar geldiğinden beri ilk defa bu kadar kötü oynadı. Gekas'ı indirmesi tamamen gereksiz. İkinci golde Gekas o kadar rahat dönüyor ki şaka gibi. Maçın genelinde iyi oynayan Yobo 3. golde Gekas'ı öyle serbest bırakmış ki adam nerdeyse oturup piknik yapacak. Bu sistemde Cristian olmuyor. Cristian FM tabiriyle MC, hatta bazen AMC rahatlığında ama biz ondan rakibe yapışmasını bekliyoruz. O da bunu yapmayınca bizim orta saha yol geçen hanı. Beşiktaş maçında %100 3 puan alma zorunluluğumuz var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beklediğim gibi oldu. Samsun kazandı. Gekas forvet nasıl olunur herkese gösterdi. Ligdeki değme santforları cebinden çıkartır. Adam geleli 1 ay olmadı 6 gol oldu. Sezon başından beri oynayan forvetlerın (Burak dışında) en fazlası 8 yanlış hatırlamıyorsam.
Gekas Samsunsporu düşme hattından çekip çıkarırsa şaşırmayın![]()
Ligin ne kadar çetin geçeceği tamamen anlaşılmış oldu bu maçta.Açıkçası Fenerbahçe çok parlak top oynamıyordu ve kaybetmesi çokta sürpriz olmadı benim için.Bu arada Gekas'a değinmek lazım ligde golcüyüm diye oynayan oyunculara aslında hiç birşey olmadıklarını hatırlattı.Bu ligteki her takımda oynar.
Maç öncesi babam bir hikaye anlatmıştı bana. İstanbulda üniversiteyi okurken dolmuşta arkayı Fenerleyin derlermiş. Sebebiyse Samsun'un sürekli Fenere 4 gol atmasıymış. Yine neden olmasın demişti. Güldüm geçtim. Az kalsın oluyordu ama
Gekas ceza sahasi icinde tehlikeler yaratti ama sizin abarttiginiz kadar oyle "muhtesem , harika" bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Attigi gollerin hepsi bizim savunmamizin hatalarindan geldi. Ilk gol kafa topuna cikarken Serdar indirdi ve penaltidan atti , ikinci pozisyonda Serdarin onunde topu aldi ve Serdar da onu dondurunce golu buldu , ucuncu golde Yobo'nun bariz pozisyon hatasini iyi degerlendirdi. 3 gol atmis olmasi onu boyle buyuk futbolcu yapmaz diye dusunuyorum. Tamam iyi ama dediginiz gibi muhtesem degil "bence".