Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 69.23%
  • Berabere biter

6 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

2 7.69%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 125 sonuç

Konu: [28. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo cikti - aydin girdi

baros girdi - emre cikti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2007

Gol be, güzel goldü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslanlarım beniiiiiiiiiiiiiiim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almeida bomboş atamazken Elmander adam üzerinden yükselip vuramıyorsa evine dönsün. Terim büyük hoca olduğunu gösterdi adamların cıvkı çıktı son değişiklik yok. helal carvo
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasarayım Çıldırdım adeta son dakika da evin içinde maraton koştum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 5 dakika her 2 takımda gol bulabilirdi.Almeida o golü atsa Beşiktaş alıcaktı.Biz attık aldık.3.golde bütün oyuncular kale arkasına koştu.Yok böyle bir şey.

İnandık biz sizlere Cimbom yüzümüzü güldür bu sene...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok zevkli bir maç oldu. Fırat Aydınus çok güzel bir maç yönetti. Bana kalırsa tek hatası maçı 1 dakika erken bitirmektir. Bunun dışında gerçekten de iyi bir maç yönetti. Galatasaray'da Necati çıktıktan sonra bir düşüş başladı ve sonrasında Beşiktaş'ın golü geldi. Baros ve Aydın değişiklikleri ile hatasını telafı etti F. Terim fakat çıkan kişi Melo değil Engin olmalıydı bence. Cok top ezdi her zaman ki gibi.. Herşeye rağmen çok değerli bir 3 puan oldu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Carvalhal cidden Beşiktaşı izlediğimden beri gördüğüm en beceriksiz hoca iyi bi insan olması karın doyurmuyor malesef.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Semih canin sagolsun senin gençsin hata yapman normal 17 macda 2 net hatani gordum olur boyle seyler. Engin gercekten muthis oyuncu oldugunu yine gosterdi bazi pozisyonlarda evet yapmamasi gerekenleri yapiyor ama bir oyuncunun karakterini degistiremezsiniz. maca gelirsek , guzel oynadik Terim necatiyi cikartarak maci elleriyle verdi derken tekrar cift forvete Donduk. TEBRIKLER ASLANLAR EMIN ADIMLARLA SAMPIYONLUGA 1 ADIM DAHA UZANDIK.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun size be ! gerçekten harika maçtı puan kaybetsek kötü olacaktı bunu engellemek güzel Golmander yine yaptı yapacağını

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Çok zevkli bir maç oldu. Fırat Aydınus çok güzel bir maç yönetti. Bana kalırsa tek hatası maçı 1 dakika erken bitirmektir. Bunun dışında gerçekten de iyi bir maç yönetti. Galatasaray'da Necati çıktıktan sonra bir düşüş başladı ve sonrasında Beşiktaş'ın golü geldi. Baros ve Aydın değişiklikleri ile hatasını telafı etti F. Terim fakat çıkan kişi Melo değil Engin olmalıydı bence. Cok top ezdi her zaman ki gibi.. Herşeye rağmen çok değerli bir 3 puan oldu.
    Yabancı sınırını düşünmek durumundaydı mecburen Melo çıktı.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yabancı çıkartmak zorundaydı sahada 6 yabancı varken ne yapacaktı başka? Savunmayı bozamaz, gol lazım Elmander çıkamaz, Riera yeni girmiş. Mecbur kaldı. Bu arada kuponumu yatırdın Elmander berabere bitse 180 tl kazanacaktım ama olsun güzel maç izledik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan 2 tane harika asist yaptı.Nasıl bir bilek var adamda.Özellikle 3.golde açtığı orta tam adrese muazzam bir pas.8 gol 9 asist oldu sanırım.Diyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aklıma gelmedi değil aslında. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Ama Engin hakkındaki olumsuz fikirlerim degismeyecek.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evde internet sorunu çektiğim için izleyemedim macı. Bir tek 90. Dakikada net geldi. Golü gördüm ve gs tam iki dakika gole sevindi ama her nasılsa 93 de mac bitti cok ilginç. Onun dısında diyeceğim bir şey yok çünkü izleyemedim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elmander falan tamamda Selçuk diyorum başka birşey demiyorum.Harikasın adamım harikasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın benim açımdan büyüklüğünü tartışmaya gerek yok ama uzun bir dönemdir her anlamda çok kötü sezonlar geçirdik. Galatasaray'ın yenilmesine şaşırdığımız günlerden galibiyet almasına şaşırdığımız günlere gelmiştik.

Bu sezon yeni bir takım ve enkaz bir ruhtan böyle galibiyetler gelmesi şampiyonluktan bile önemli çünkü bu heyecanı yaşamayı özlemiştik.

Öne geçiyoruz, geriye düşüyoruz ve çeviriyoruz, son dakikada çeviriyoruz. Kısaca futbolun tadını Galatasaray ile çıkarıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hatayi semih yapmasaydi keske ama bir yandanda bu tarz hatalar kendini gelistirmesi icin cok iyi olur.
    Anam, Terim Turksportal üyesi banko aynı şeyi söyledi. Kullanıcı adı ne ki ?

Bu espiriyle Aygünü geçmiş olabilirim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Kendi kalesine gol atmasi her mac olacak birsey degil ama erken kart almasi konusunda daha dikkatli olmali"

Fatih Terim:"Semih bazı şeyleri yaşayarak öğrenecek,öğrenmesi acıtır ama daha teoriden daha kalıcı olur

Imparator...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hiç dikkat etmemiştim.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hiç dikkat etmemiştim.

Golu Elmander Atti Baros Degil

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Golü atan oyuncu faul yapmazsa başkası yapsa faul olmuyor mu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu resme göre nasıl faul olduğuna karar verdin tebrikler valla

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

temiz pozisyon baroş orda koşarak geldiği için daha iyi yükseliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Golü atan oyuncu faul yapmazsa başkası yapsa faul olmuyor mu
    pozisyonda faul goremedim baros ve elmander iyi yukselmis bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben hiç dikkat etmediğimi söyledim zaten resmi eklerken, sen benim bu pozisyon faul dediğime nasıl karar verdin bende seni tebrik ederim

Arif golü atan elmander dediği için öyle bir soru sordum bu pozisyonu anlatarak değil.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pozisyonda faul goremedim baros ve elmander iyi yukselmis bence..
    Ben maç esnasında dikkat etmedim pek Baros'a, ama Elmander canavar gibi yükseldi cidden.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen olsaydı orda vurdurmazdı o pozisyonu

Benim bildiğim yani kendi çapımda bildiğim tabiki hava topuna yükselirken rakibinden destek alırsan yani ellerini Baros'un yaptığı gibi rakibinin üstüne koyarsan bu fauldür. Tabi hakem kaçırmış olabilir pozisyonu seyredemedim karambol ya da karışıklık olabilir doğal şeyler bunlar. Faul'de olmayabilir aynı şekilde videosunu izlersem daha iyi yorumlayabilirim.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri