Melo cikti - aydin girdi
baros girdi - emre cikti
Melo cikti - aydin girdi
baros girdi - emre cikti
Gol be, güzel goldü![]()
Aslanlarım beniiiiiiiiiiiiiiim
Almeida bomboş atamazken Elmander adam üzerinden yükselip vuramıyorsa evine dönsün. Terim büyük hoca olduğunu gösterdi adamların cıvkı çıktı son değişiklik yok. helal carvo
eto'o bitmiş.
Tebrikler GalatasarayımÇıldırdım adeta son dakika da evin içinde maraton koştum
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son 5 dakika her 2 takımda gol bulabilirdi.Almeida o golü atsa Beşiktaş alıcaktı.Biz attık aldık.3.golde bütün oyuncular kale arkasına koştu.Yok böyle bir şey.
İnandık biz sizlere Cimbom yüzümüzü güldür bu sene...
Çok zevkli bir maç oldu. Fırat Aydınus çok güzel bir maç yönetti. Bana kalırsa tek hatası maçı 1 dakika erken bitirmektir. Bunun dışında gerçekten de iyi bir maç yönetti. Galatasaray'da Necati çıktıktan sonra bir düşüş başladı ve sonrasında Beşiktaş'ın golü geldi. Baros ve Aydın değişiklikleri ile hatasını telafı etti F. Terim fakat çıkan kişi Melo değil Engin olmalıydı bence. Cok top ezdi her zaman ki gibi.. Herşeye rağmen çok değerli bir 3 puan oldu.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Carvalhal cidden Beşiktaşı izlediğimden beri gördüğüm en beceriksiz hoca iyi bi insan olması karın doyurmuyor malesef.
eto'o bitmiş.
Semih canin sagolsun senin gençsin hata yapman normal 17 macda 2 net hatani gordum olur boyle seyler. Engin gercekten muthis oyuncu oldugunu yine gosterdi bazi pozisyonlarda evet yapmamasi gerekenleri yapiyor ama bir oyuncunun karakterini degistiremezsiniz. maca gelirsek , guzel oynadik Terim necatiyi cikartarak maci elleriyle verdi derken tekrar cift forvete Donduk. TEBRIKLER ASLANLAR EMIN ADIMLARLA SAMPIYONLUGA 1 ADIM DAHA UZANDIK.
Helal olsun size be ! gerçekten harika maçtı puan kaybetsek kötü olacaktı bunu engellemek güzelGolmander yine yaptı yapacağını
![]()
Selçuk İnan 2 tane harika asist yaptı.Nasıl bir bilek var adamda.Özellikle 3.golde açtığı orta tam adrese muazzam bir pas.8 gol 9 asist oldu sanırım.Diyecek söz yok.
Aklıma gelmedi değil aslında. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Ama Engin hakkındaki olumsuz fikirlerim degismeyecek.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evde internet sorunu çektiğim için izleyemedim macı. Bir tek 90. Dakikada net geldi. Golü gördüm ve gs tam iki dakika gole sevindi ama her nasılsa 93 de mac bitti cok ilginç. Onun dısında diyeceğim bir şey yok çünkü izleyemedim.
FM Gazetesi
Elmander falan tamamda Selçuk diyorum başka birşey demiyorum.Harikasın adamım harikasın.
Galatasaray'ın benim açımdan büyüklüğünü tartışmaya gerek yok ama uzun bir dönemdir her anlamda çok kötü sezonlar geçirdik. Galatasaray'ın yenilmesine şaşırdığımız günlerden galibiyet almasına şaşırdığımız günlere gelmiştik.
Bu sezon yeni bir takım ve enkaz bir ruhtan böyle galibiyetler gelmesi şampiyonluktan bile önemli çünkü bu heyecanı yaşamayı özlemiştik.
Öne geçiyoruz, geriye düşüyoruz ve çeviriyoruz, son dakikada çeviriyoruz. Kısaca futbolun tadını Galatasaray ile çıkarıyoruz.
Fatih Terim: "Kendi kalesine gol atmasi her mac olacak birsey degil ama erken kart almasi konusunda daha dikkatli olmali"
Fatih Terim:"Semih bazı şeyleri yaşayarak öğrenecek,öğrenmesi acıtır ama daha teoriden daha kalıcı olur
Imparator...
![]()
Golü atan oyuncu faul yapmazsa başkası yapsa faul olmuyor mu![]()
eto'o bitmiş.
Bu resme göre nasıl faul olduğuna karar verdin tebrikler valla![]()
temiz pozisyon baroş orda koşarak geldiği için daha iyi yükseliyor
Ben hiç dikkat etmediğimi söyledim zaten resmi eklerken, sen benim bu pozisyon faul dediğime nasıl karar verdin bende seni tebrik ederim
Arif golü atan elmander dediği için öyle bir soru sordum bu pozisyonu anlatarak değil.
eto'o bitmiş.
Egemen olsaydı orda vurdurmazdı o pozisyonu
Benim bildiğim yani kendi çapımda bildiğim tabiki hava topuna yükselirken rakibinden destek alırsan yani ellerini Baros'un yaptığı gibi rakibinin üstüne koyarsan bu fauldür. Tabi hakem kaçırmış olabilir pozisyonu seyredemedim karambol ya da karışıklık olabilir doğal şeyler bunlar. Faul'de olmayabilir aynı şekilde videosunu izlersem daha iyi yorumlayabilirim.