Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çok basit ve kopyacı olmuş. En azından o niyetle yapmasa bile öyle olmuş.
Millet € ile karıştırıyormuş yahu bunubende ilk bakışta onu anımsadım bari biraz bize özel olsaydı baya bir kopya gibi duruyor.
"Euro ile Pound'un yasak ilişkisi sonrası meydana gelmiş gibi" diye bir yorum okudum twitterda![]()
acaba 50 も versem 50 € iade eden olur mu ki o derece benzemiyo sanki
tasarımcının adı ve soyadı da TL imiş enteresanacaba olayı bambaşka bişi mi anladı bu kadın
![]()
Paraların yeniden basımı söz konusu olmaz aynen böyle devam eder para birimi vs değişmediki sadece sembol oluşturuldu nasıl euro veya dolarda semboller paraların üstünde yoksa bizimkindede olmayacak.
Maksat paranın tanıtımı.Misal doları baz alalım (dl) olsun bunun kısaltması,dl yi görünce mi para birimi akla gelir yoksa $ görüncemi tabiki şuandada olduğu gibi benimsediğiz $ işaretle bu söz konusu oluyor.
Tl yide uluslararası platformlarda tanıtmanın kabul ettirmenin en kolay yollarından biri ufak bi semboldü bunuda yaptılar t l yi bi simgede birleştiler arkadaşında yukarda resimde paylaştığı gibi bunun altında bişey aramaya gerek yok.
Yapımı kolay olduğu için bunu seçmişlerdir diğer kalanlardan daha havalı olanı var bana göre ama yapım uğraştırmasın hemen yazılabilsin diye basit olanı seçmişler,hayırlı olsun
Yalnız Euro'nun üstünde simgesi var.. Parlayan şeritte..
Ancak fazla sorun olmaz, eskiyen paraların yerine yenisi basılırken bu simge de eklenir ve belli bir süre içinde tüm paralarda simge olur..