Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 57.89%
  • Berabere biter

6 31.58%
  • Trabzonspor kazanır

2 10.53%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 111 sonuç

Konu: [29. Hafta] Beşiktaş - Trabzonspor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Anladım ben kendini bir şey sanma kısmına cevap yazmıştım keşke koyulaştırsaymışım.
    Her neyse

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler Trabzonspor hakettiler kazandılar daha maçın başında çok net goller kaçmıştı Beşiktaş kazansa yazık olacaktı...Adamların ilk kaleyi bulan şutu gol oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçın iyisi Volkan

Maçın kötüsü Sidnei

Maçın en kötüsü Sidnei

Beterin beteri Sidnei

Bu arada güzel maçtı. Ama Sidnei olmasa daha da iyiydi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzon kazandi 1-2 , gercekten muthis oynadilar 29.cu haftaya kadar gordugum ligdeki en kaliteli topu oynadilar 90 dakika muthis bastilar mucadele ettiler. tarihi farki kacirdi diyebilirim trabzon. tebrikler iki takimada

Nesil
    2007

Kadrodan belliydi zaten 4 stoperle çıktı maça Beşiktaş Trabzonspor ise gayet pas yapabilecek top oynayabilecek bir kadroyla çıktı ve kazandı...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

beşiktaşta portekizliler olduğu sürece lider bile olamazlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu hafta diriliş haftası oldu Tebrikler Trabzonspor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Giray pas attıktan sonra timsah yürüyüşü yapmış

http://s14.directupload.net/images/120304/x64udix5.swf
    Güzel olmuş

Trabzon'un bu kadar etkili oynayıp ve Beşiktaş'ında bu kadar kötü olucağını beklemiyordum.Trabzon az daha becerikli ve şansı olsa çok daha farklı bir skor olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    beşiktaşta portekizliler olduğu sürece lider bile olamazlar
    Ya olurlarsa, büyük konuşmamak lazım
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Adamına ne sanıyor kendisini demişsin de e artık bir şeyde sansın kendisini 30 yaptı.
    Ne sanıyor kendini derken, alıntı yaptığım yerde koyuyla belirttiğim yere dedim.30 gol atmasına laf etmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şaştım!Gerçekten şaşırdım bu oyun bu skor.Yanıldığıma memnunum açıkcası.

Bu arada üst olur demiştim ve kuponum tutacak sanırım

Yaa bak gördün mü abi Ben bile inanıyodum size

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya sırf t.direktör carlos için beşiktaşın yenildiğine üzülüyorum adam gerçekten i,yi bi adam keşke kazansaydı beşiktaş ama trabzonspor sanırım haketmiş hakeden kazandıysa tebrik etmek gerekiyor tebrikler trabzonspor
    bu arada trabzonspor hep 61.dakikadan snra geri dönüş gollerini atmaya başladı acaba maçın 61.dakikasında başladığını zannettikleri geyiği gerçek mi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yaa bak gördün mü abi Ben bile inanıyodum size
    Sorma Aygün maçtan önce farklı kaybedebiliriz dedim ama şimdi farklı kazanırdık biraz bitirici olsaydık diyorum.Kazanmamız iyi oldu.Play-Of'da FB,GS,BJK,TS olması çok ilginç olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Carvalhal cidden iyi bir insan ama iyi bir hoca değil
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ya olurlarsa, büyük konuşmamak lazım
    çok çok çok zor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Volkan ve Adrian'ın katkısı güzeldi. benim bu takımdan umudum var. Burak'ı elimizde tutup 1-2 nokta transferle yine seneye harika döneriz. Mustafa da iyi oynadı bugün. maçı istememiz güzeldi.

bu Burak olayı artık şaşırtıcı düzeye geldi. yani genel olarak bütün takımlar efendi ama bizimki fena. neyse, herkese gönlündekiler gibi temiz lig diliyorum.

öte yandan son 5-6 maçta kalemizi bulan şutların gol oranı Steve Nash'in serbest atış başarı oranından fazla. bir stoper şart. Olcan da tarihimizin en sağlam transferlerinden biri. bu kadroyla sene sonuna kadar devam etmeliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Volkan ve Adrian'ın katkısı güzeldi. benim bu takımdan umudum var. Burak'ı elimizde tutup 1-2 nokta transferle yine seneye harika döneriz. Mustafa da iyi oynadı bugün. maçı istememiz güzeldi.

bu Burak olayı artık şaşırtıcı düzeye geldi. yani genel olarak bütün takımlar efendi ama bizimki fena. neyse, herkese gönlündekiler gibi temiz lig diliyorum.

öte yandan son 5-6 maçta kalemizi bulan şutların gol oranı Steve Nash'in serbest atış başarı oranından fazla. bir stoper şart. Olcan da tarihimizin en sağlam transferlerinden biri. bu kadroyla sene sonuna kadar devam etmeliyiz.
    İşte yanlış anlamışsın,biz burda genel olarak konuşuyoruz sadece Burak için değil.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

Ama yapıyor aga Burak'ta. Yalnız da değil ligde her takımda en az 1 topçu var neredeyse. Bu gidişle damgalanacak. Ama ilk akla gelenler ne yazık ki Emre ve Burak bu konuda. Şahsen benim ilk aklıma ikisi geliyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Düşündüğüm gibi Beşiktaş yine portekizlileriyle yenilmiş. tebrikler trabzonspor. birileri beşiktaş'a el atıp portekizlilerden kurtarmalı. yoksa seneye daha da kötü olur durum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak 30 gol yaptı ama Colman bu golde rsmen aşmış kendini.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kurtulacaktır bence Demirören'de gitti...Fernandes kalmalı ama onun gibisi bulunmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portekizlileri suclayanların amacını anlayamıyorum acıkcası. Günah keçisi yaptınız adamları. Zaten gol ve asist kendiliginden oldu. Takımın en kötülerinden biri Sidnei ki bu adam genç bir adam ve maç eksiği var ve İbrahim Toraman'dı. Hatta Toraman çok kötüydü. Sağ bekte oynadıgı zaman içeriye o kadar gömülüyor ki çok hata yapıyor. Cok kötü bir sag bek. Necip'i de begenmedim. Deli dana gibi koşuyor önsezilerini kullanması gerek. Beşiktaş her zaman ki gibi oynadı. Trabzon ise bugün Barcelona gibi iki çizgide iki adam bekleterek 2.yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Çok zevkli bir maçtı. Trabzonspor'un taktiksel olarak çok daha iyi hazırlandıgı belliydi. Tebrik etmek lazım .
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Düşündüğüm gibi Beşiktaş yine portekizlileriyle yenilmiş. tebrikler trabzonspor. birileri beşiktaş'a el atıp portekizlilerden kurtarmalı. yoksa seneye daha da kötü olur durum
    Hocam izlememişsin maçı heralde Portekizlilerin bi suçu yoktu Takım kötüydü özellikle Sidnei, Ersan, Sivok, Ernst. Ernst savunmayı açtı durdu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

portekizliler derken boas boştaymış acaba carlosun yerine düşünür mü bjkli yöneticiler

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben bu maça özel ya da Sidnei ile alakalı eleştirmiyorum. Simao-Quaresma ikilisinin Beşiktaşa faydadan çok zarara verdiğini düşünenlerdenim. Ama katılmayabilir Beşiktaş'lı arkadaşlar. Yani yabancıların da hısrlı olması lazım.Fernandes iyi mesela.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben bu maça özel ya da Sidnei ile alakalı eleştirmiyorum. Simao-Quaresma ikilisinin Beşiktaşa faydadan çok zarara verdiğini düşünenlerdenim. Ama katılmayabilir Beşiktaş'lı arkadaşlar. Yani yabancıların da hısrlı olması lazım.Fernandes iyi mesela.
    O konuda bende hemfikirim gitseler yıkılmam. Severim çok severim hepsini de ben onları Portekiz liginde de seyrederim, Fransa liginde de farkmaz yani

Beşiktaş yıldız oyuncularla başarılı olmaya alışkın değil. Delgado, Holosko, Korayvari adamlar lazım .
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ya ben yapmıyor demiyorum. ama bu adamlar futbolcu. 7-8 yaşlarından beri tek sosyal çevreleri futbol topu ve sahası olan adamların böyle davranmaları normal. 25 yaşında aylık 250 milyar geliri olan adamlar bunlar. Real Madridde, Barcelonada yok mu bu adamlardan? var.

yani artık bunu kabullenmek lazım. bu adamlar şımarık olabilir, havalı olabilir vs. bunları zaten buralara getiren biziz. neden kendi yarattığımız canavarlardan dert yanıyoruz?

bu piyasa böyle. bende isterim Burak efendi olsun ama olmuyor. çünkü pu piyasada efendilik sayılmaz, attığı goller sayılır. yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rezil bir maç oldu bizim için. Trabzonspor'u sonuna kadar hak ettiği bir maçı kazandığı için tebrik ediyorum. Portekiz'lilere bu maç için laf söyleyenler, bu maçı izlememiş sanırım. Bu maçta biz savunmamızla kaybettik. Belki atak yapmakta kısır kaldık ama savunma da yapmadık yani, yapamadık. Sidnei'ye olan inancım sezon başında çoktu ama bir o kadar kötü çıktı. Ersan solda sıfırın altında idi. Quaresma, Fernandes topu ileri doğru sürüklemekte çaba gösterdi bir tek. Almeida, Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını bir kez daha gösterdi. Birilerinin Carvalhal'a, bir adam oynayamıyorsa diretmenin anlamı yok sözünü hatırlatması gerekiyor. Gol atması bir şeyi değiştirmiyor, adeta döküldü.

Kısacası Trabzonspor futbol dersi verdi. Resmen pozisyon zenginliği yaşattılar bize, hakederek aldılar. İnönü'de oyunlarıyla rezil ettiler. Hakettik bunu. Her geçen gün daha beter oluyor takım. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim artık.

Şu hayattan Beşiktaş ile tek bir beklentim var; umarım yaşım Beşiktaş'ın maçlarını şöyle rahat rahat izleyebileceğim günlere yeter. İllallah artık yeter. Bizimde sabrımız, bizim de beklentilerimiz var. Bazen lanet olsun şu takımı kendime seçtiğim güne diyorum ama yapacak bir şey yok. Seçmişiz bir kere, gönül vermişiz. Vazgeçemiyoruz, vazgeçmeyiz evelallah. Tek dileğim bu isteğim, bu arzum için yaşımın yetmesi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tempolu pozisyonlu güzel maçtı

Ayrıca şımarma olayına gelirsek attığı gol sayısıyla orantılı olarak bi şımarma var tamam çok gol attı bişey demedik . Küfür eder herkes ediyo tamam dedik . Caner küfür eder 3 maç ceza alır . Burak küfür eder kırmızı görmez ceza almaz . Burda takıldım ben vericeksen ikisinede ver vermiceksen ikisinede verme ...
    Last edited by DisCo : 05.Mart.2012 at 03:04 Reason: Küfürleri yazmazsak daha iyi olur.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tempolu pozisyonlu güzel maçtı

Ayrıca şımarma olayına gelirsek attığı gol sayısıyla orantılı olarak bi şımarma var tamam çok gol attı bişey demedik . Küfür eder herkes ediyo tamam dedik . Caner küfür eder 3 maç ceza alır . Burak küfür eder kırmızı görmez ceza almaz . Burda takıldım ben vericeksen ikisinede ver vermiceksen ikisinede verme ...
    Isıtıp ısıtıp koymak gibi olacak ama Emre hemen hemen her maç ediyor o küfürlerin ağırlarını ama bir yaptırım göremedik henüz. O yüzden Burak' a ceza alsın demek bana adaletsiz geliyor.
    Last edited by DisCo : 05.Mart.2012 at 03:04 Reason: Alıntıdaki kısımlar düzeltildi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri