Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tebrikler Trabzonspor hakettiler kazandılar daha maçın başında çok net goller kaçmıştı Beşiktaş kazansa yazık olacaktı...Adamların ilk kaleyi bulan şutu gol oldu![]()
Maçın iyisi Volkan
Maçın kötüsü Sidnei
Maçın en kötüsü Sidnei
Beterin beteri Sidnei
Bu arada güzel maçtı. Ama Sidnei olmasa daha da iyiydi.
eto'o bitmiş.
Trabzon kazandi 1-2 , gercekten muthis oynadilar 29.cu haftaya kadar gordugum ligdeki en kaliteli topu oynadilar 90 dakika muthis bastilar mucadele ettiler. tarihi farki kacirdi diyebilirim trabzon. tebrikler iki takimada
Kadrodan belliydi zaten 4 stoperle çıktı maça Beşiktaş Trabzonspor ise gayet pas yapabilecek top oynayabilecek bir kadroyla çıktı ve kazandı...
beşiktaşta portekizliler olduğu sürece lider bile olamazlar
Bu hafta diriliş haftası olduTebrikler Trabzonspor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ya sırf t.direktör carlos için beşiktaşın yenildiğine üzülüyorum adam gerçekten i,yi bi adam keşke kazansaydı beşiktaş ama trabzonspor sanırım haketmiş hakeden kazandıysa tebrik etmek gerekiyor tebrikler trabzonspor
bu arada trabzonspor hep 61.dakikadan snra geri dönüş gollerini atmaya başladı acaba maçın 61.dakikasında başladığını zannettikleri geyiği gerçek mi![]()
Carvalhal cidden iyi bir insan ama iyi bir hoca değil![]()
eto'o bitmiş.
hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Volkan ve Adrian'ın katkısı güzeldi. benim bu takımdan umudum var. Burak'ı elimizde tutup 1-2 nokta transferle yine seneye harika döneriz. Mustafa da iyi oynadı bugün. maçı istememiz güzeldi.
bu Burak olayı artık şaşırtıcı düzeye geldi. yani genel olarak bütün takımlar efendi ama bizimki fena. neyse, herkese gönlündekiler gibi temiz lig diliyorum.
öte yandan son 5-6 maçta kalemizi bulan şutların gol oranı Steve Nash'in serbest atış başarı oranından fazla. bir stoper şart. Olcan da tarihimizin en sağlam transferlerinden biri. bu kadroyla sene sonuna kadar devam etmeliyiz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Düşündüğüm gibi Beşiktaş yine portekizlileriyle yenilmiş.tebrikler trabzonspor. birileri beşiktaş'a el atıp portekizlilerden kurtarmalı. yoksa seneye daha da kötü olur durum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Burak 30 gol yaptı ama Colman bu golde rsmen aşmış kendini.
Kurtulacaktır bence Demirören'de gitti...Fernandes kalmalı ama onun gibisi bulunmaz![]()
Portekizlileri suclayanların amacını anlayamıyorum acıkcası. Günah keçisi yaptınız adamları. Zaten gol ve asist kendiliginden oldu.Takımın en kötülerinden biri Sidnei ki bu adam genç bir adam ve maç eksiği var ve İbrahim Toraman'dı. Hatta Toraman çok kötüydü. Sağ bekte oynadıgı zaman içeriye o kadar gömülüyor ki çok hata yapıyor. Cok kötü bir sag bek. Necip'i de begenmedim. Deli dana gibi koşuyor önsezilerini kullanması gerek. Beşiktaş her zaman ki gibi oynadı. Trabzon ise bugün Barcelona gibi iki çizgide iki adam bekleterek 2.yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Çok zevkli bir maçtı. Trabzonspor'un taktiksel olarak çok daha iyi hazırlandıgı belliydi. Tebrik etmek lazım .
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben bu maça özel ya da Sidnei ile alakalı eleştirmiyorum. Simao-Quaresma ikilisinin Beşiktaşa faydadan çok zarara verdiğini düşünenlerdenim. Ama katılmayabilir Beşiktaş'lı arkadaşlar. Yani yabancıların da hısrlı olması lazım.Fernandes iyi mesela.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ya ben yapmıyor demiyorum. ama bu adamlar futbolcu. 7-8 yaşlarından beri tek sosyal çevreleri futbol topu ve sahası olan adamların böyle davranmaları normal. 25 yaşında aylık 250 milyar geliri olan adamlar bunlar. Real Madridde, Barcelonada yok mu bu adamlardan? var.
yani artık bunu kabullenmek lazım. bu adamlar şımarık olabilir, havalı olabilir vs. bunları zaten buralara getiren biziz. neden kendi yarattığımız canavarlardan dert yanıyoruz?
bu piyasa böyle. bende isterim Burak efendi olsun ama olmuyor. çünkü pu piyasada efendilik sayılmaz, attığı goller sayılır. yapacak birşey yok.
Rezil bir maç oldu bizim için. Trabzonspor'u sonuna kadar hak ettiği bir maçı kazandığı için tebrik ediyorum. Portekiz'lilere bu maç için laf söyleyenler, bu maçı izlememiş sanırım. Bu maçta biz savunmamızla kaybettik. Belki atak yapmakta kısır kaldık ama savunma da yapmadık yani, yapamadık. Sidnei'ye olan inancım sezon başında çoktu ama bir o kadar kötü çıktı. Ersan solda sıfırın altında idi. Quaresma, Fernandes topu ileri doğru sürüklemekte çaba gösterdi bir tek. Almeida, Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını bir kez daha gösterdi. Birilerinin Carvalhal'a, bir adam oynayamıyorsa diretmenin anlamı yok sözünü hatırlatması gerekiyor. Gol atması bir şeyi değiştirmiyor, adeta döküldü.
Kısacası Trabzonspor futbol dersi verdi. Resmen pozisyon zenginliği yaşattılar bize, hakederek aldılar. İnönü'de oyunlarıyla rezil ettiler. Hakettik bunu. Her geçen gün daha beter oluyor takım. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim artık.
Şu hayattan Beşiktaş ile tek bir beklentim var; umarım yaşım Beşiktaş'ın maçlarını şöyle rahat rahat izleyebileceğim günlere yeter. İllallah artık yeter. Bizimde sabrımız, bizim de beklentilerimiz var. Bazen lanet olsun şu takımı kendime seçtiğim güne diyorum ama yapacak bir şey yok. Seçmişiz bir kere, gönül vermişiz. Vazgeçemiyoruz, vazgeçmeyiz evelallah. Tek dileğim bu isteğim, bu arzum için yaşımın yetmesi.
FM Gazetesi
Tempolu pozisyonlu güzel maçtı
Ayrıca şımarma olayına gelirsek attığı gol sayısıyla orantılı olarak bi şımarma var tamam çok gol attı bişey demedik . Küfür eder herkes ediyo tamam dedik . Caner küfür eder 3 maç ceza alır . Burak küfür eder kırmızı görmez ceza almaz . Burda takıldım ben vericeksen ikisinede ver vermiceksen ikisinede verme ...
Last edited by DisCo : 05.Mart.2012 at 03:04 Reason: Küfürleri yazmazsak daha iyi olur.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Last edited by DisCo : 05.Mart.2012 at 03:04 Reason: Alıntıdaki kısımlar düzeltildi.
Football is simple,but Football Manager is not