Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 132 sonuç

Konu: türkiye süper kupası

1- Özellikel ilk yarı İlic çok top kaybı yaptı.
    2- bir türlü organize ataklar düzenleyuemedik.
    3- hala eski alışkanlık olan uzun toplar devam ediyor bu çok yanlış..
    4- sabri çok kötü oynadı. o kadar basit çalımlar yedi ve hiç savaşmadı.
    5- necatinin hala geçen yılda beri kendine gelemesi beni üzdü
    6- top oyundayken sabri nin hala hakem'e laf atması çok yanlış. sabri yi hiç beğenmedim.
    7- Sabri sol kanatta neden oynatıldı? hala kavrayamadım...
    8- topu oyuna iyi sokabilecek teknik bir Defansit orta saha alınmazsa işimiz harab..
    9- Beşiktaşın yeni transferi DELGADO iyi bir futbolcu çok beğendim. Ama tiyatroyu da iyi biliyor
    10- Nedir bizim bu Nobreden çektiğimiz
    11- Beşiktaş GS ye göre daha organize oynadı. 3 puanı hakeden taraftı.
    12- Beşiktaşı Tebrik Ediyorum..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar iki takımıda kutlamak lazım.süper bi kartal vardı sahada..bu takım kanatsızken böyleyse bi kanatlanırsa neler yapar kimbilir..ilk defa tigana için olumlu bişeyler uyandırdı bu maç bende..
    herneyse G.S.'ye tebrikler..
    KARTALıma da İLK SÜPER KUPASI hayırlı uğurlu kademli olsun inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hizlioglu
    1- Özellikel ilk yarı İlic çok top kaybı yaptı.
    2- bir türlü organize ataklar düzenleyuemedik.
    3- hala eski alışkanlık olan uzun toplar devam ediyor bu çok yanlış..
    4- sabri çok kötü oynadı. o kadar basit çalımlar yedi ve hiç savaşmadı.
    5- necatinin hala geçen yılda beri kendine gelemesi beni üzdü
    6- top oyundayken sabri nin hala hakem'e laf atması çok yanlış. sabri yi hiç beğenmedim.
    7- Sabri sol kanatta neden oynatıldı? hala kavrayamadım...
    8- topu oyuna iyi sokabilecek teknik bir Defansit orta saha alınmazsa işimiz harab..
    9- Beşiktaşın yeni transferi DELGADO iyi bir futbolcu çok beğendim. Ama tiyatroyu da iyi biliyor
    10- Nedir bizim bu Nobreden çektiğimiz
    11- Beşiktaş GS ye göre daha organize oynadı. 3 puanı hakeden taraftı.
    12- Beşiktaşı Tebrik Ediyorum..!

Çok güzel özetlemişsin de şu 11. madde. herhalde sonuna smile koymayı unuttun
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

evet delgado gerçekten çok süper oynadı.hayran oldum bu maçta.raket gibi bilek var adamda
    bu kez turnayı gözünden vurduk heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Beşiktaş'ımız hazırlık maçlarından çok daha iyi bir oyun oynadı.Baki Mercimek ve İbrahim Üzülmez bence çok sırıttılar.
    Fahri Tatan,Koray Avcı ve Matias Delgado'yu çok beğendim.Vedran Runje iyiydi.

Galatasaray'a da podyuma çıkıp madalyalarını alıp birinciyi centilmence alkışladıkları için teşekkürler ve ligde başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Football Manager 07/data/graphics

Sağlık olsun:..

Quote Originally Posted by sekopej
    Çok güzel özetlemişsin de şu 11. madde. herhalde sonuna smile koymayı unuttun
    seni mi kırcaz koyduk bir smiley

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaşa bir sol kanat işlem tamadır..
    bakikonusu tam bir facia zaten..nasıl sol bek olacak bilinmez

Nesil
    2006

Nobre gene yapacağını yaptı bu adam fazla gelmeyecektir Türkiye'ye.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Galatasaray'a da podyuma çıkıp madalyalarını alıp birinciyi centilmence alkışladıkları için teşekkürler ve ligde başarılar.
    İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyorlar..

Beşiktaşı yeniden tebrik ederim.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ermoon
    İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyorlar..

ermoon gel seni beşiktaşlı yapalım,dönüp dönüp tebrik ediyosun
    böyle uğraşma direk alkışla takımını olsun bitsinbaşkaları seni tebrik etsin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

[QUOTE=ermoon]İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyor
    eee buda bizm farkımız

güzel oynayıp kazandık. iki takımı da tebrik ediyorum ama beşiktaşın kanatları yine kötüydü..

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by şampiyon

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Birde teşekkürü hak eden taraftarlar var.Maç bitince kimse sahaya girmedi.Kimse kimseye hareket çekmedi.

S-B-Z Misafir

bu ibrahim üzülmezi nedense sevmedim sevemedim,birde kaptan yaptılar ya bana nazire yaparcasına.helal olsun valla

Nesil
    2006
    Yer

Birde teşekkürü hak eden taraftarlar var.Maç bitince kimse sahaya girmedi.Kimse kimseye hareket çekmedi.
    Feyyaz kardeşim adam gibi tebrik ediyoruz taş atıp galeyana getirme bizi şimdi...!!!!

Quote Originally Posted by şampiyon
    hehe ne alemsin ya.. yok ondan değil. saygı, centilmenlik, sevgi içinde bir futbol oldumu ben takım ayırt etmem. Bugün sahada olsun maç sonunda olsun kardeşlik ön plandaydı. Türkiye Türkiye diye bağırdı Almanya. İşte bu yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ederim: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Feyyaz kardeşim adam gibi tebrik ediyoruz taş atıp galeyana getirme bizi şimdi...!!!!
    Yok yanlış anlaşılması kimseyi galeyana falan getirmek gibi bir düşüncem yok.Kusura bakma,anons falan yapıldı o yüzden dedim.

Nesil
    2006

hehe ne alemsin ya.. yok ondan değil. saygı, centilmenlik, sevgi içinde bir futbol oldumu ben takım ayırt etmem. Bugün sahada olsun maç sonunda olsun kardeşlik ön plandaydı. Türkiye Türkiye diye bağırdı Almanya. İşte bu yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ederim: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm..
    Bu maçta sizin rakibiniz Fener olsa ve kazansa tebrik edermiydin çok merak ediyorum?

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bu maçta sizin rakibiniz Fener olsa ve kazansa tebrik edermiydin çok merak ediyorum?
    İki şekilde ederdim. Çevremdeki doğru düzgün sadece düz önüne kıt bakmayan çevresini geniş görüp kendi takımı 1 defa olsa bile eleştirmiş birini tebrik ederim. Diğerlerini zaten görmezden gelirdim.

Nesil
    2006
    Yer

: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm..
    O zaman orada Türkiye Türkiye diye bağıırılmasının önemi yoktu herhalde di mi
    Bırakın bu kardeşlik ayaklarını....
    Ne zaman kardeşlik ayağı olsa çarşı forumlarına bakın oradaki üyeler tepki gösteriyor gs'da sürekli kardeş kardeş diyor bu neyin kardeşliği kimin kardeşliği...
    Bu sezon son oynanan gs-bjk maçında maç sonunda gs taraftarrı beşiktaş'lılara küfür edince,br grup beşiktaş taraftarı gs tribünün çıkış turnikelerine gelip bişeyler fırlatınca kardeşlik nerede kalıyor merak ediyorum!!!

Çok sıkıcı bir maçtı. ilk yarı beşiktaş daha iyi top oynarken ikinci yarı galatasaray oyunu dengeleyip daha düzgün oynamaya başladı. Hasan şaş yaptığı 10 ortadan 10uda ya rakibe ya dışarı gitti. Galatasarayda en çok beğendiğim isim tolgaydı. beşiktaşta mutlaka i.üzülmez ve mercimek yerine adam bulmalı ikiside tabiri caizse topa girmiyorlar direk rakip top karışık dalıyorlar. İki takımda lige hazır görünmedi carruscanın gelmesiyle sol iyice toparlanıcak bence gs'nin ön liberodan çok bir defans sola ihtiyacı var orhan ergün ve ferhat la yürümez bu işler ve mutlaka cihan yerine uğur oynamalı. İki takımıda tebrik ediyorum

Nesil
    2006
    Yer

Yok yanlış anlaşılması kimseyi galeyana falan getirmek gibi bir düşüncem yok.Kusura bakma,anons falan yapıldı o yüzden dedim.
    Tamam kardeş eyv. ben yanlış anlamışım...

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    O zaman orada Türkiye Türkiye diye bağıırılmasının önemi yoktu herhalde di mi
    Bırakın bu kardeşlik ayaklarını....
    Ne zaman kardeşlik ayağı olsa çarşı forumlarına bakın oradaki üyeler tepki gösteriyor gs'da sürekli kardeş kardeş diyor bu neyin kardeşliği kimin kardeşliği...
    Bu sezon son oynanan gs-bjk maçında maç sonunda gs taraftarrı beşiktaş'lılara küfür edince,br grup beşiktaş taraftarı gs tribünün çıkış turnikelerine gelince kardeşlik nerede kalıyor merak ediyorum!!!
    Ben yukarıda ki mesajımda Beşiktaş - Galatasaray kardeşiliğinden mi bahsettim? Türkiye kardeşliği! Maç sonunda, Maç içinde ki kardeşlikten bahsettim. Bunlar nelerdir heralde saymama gerek yok dimi?

kardeşlik iddiası yok saçma sapan ortamı gericek mesajlar atmayalım

S-B-Z Misafir

evet iki takımında kanatlardas problemi vardı.çok fazlada pozisyon olmadı bu yüzden.karşılıklı hatalardan kaynaklanan pozisyonlar.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by hurmet
    kardeşlik iddiası yok saçma sapan ortamı gericek mesajlar atmayalım
    bencede.
    biz burada kendi kendimize konuşuyoruz ve centilmenlik dışında birşeyde konuşulmadı.kalkıpta stadyumda olan olayları buraya aktarıp gereksiz tartışma yaratma istersen.biz kendi adımıza konuşuyoruz.orada bikaç densiz öyle yaptı diye kardeşlik yokmu diyeceğiz

kaçak konuyu saptırıyorsun... ya konuyla ilgili yaz yada hiç yazma...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

konu dağildı

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri