Aykut Hoca Türkiye Kupası'nda bile rotasyon yapmıyo neredeyse. 2-3 değişiklik yapıyo bırakıyo. Burada da ideal 11'le çıkar gibi görünüyor. Bizim yedeklerimiz ligde orta sıralara oynar ankaragücü ise A2 takımıyla oynuyor.Bu yedekler o takımı yenemeyecekse zaten takımda tutmamıza gerek yok.
Rakibe tabiki saygı duyalım ama önce kendi oyuncularımıza saygı duymalıyız. Adamlar böyle maçlarda bile oynamayacaklarsa,nasıl özgüvenlerini yüksek seviyede tutup işlerini aynı kalitede yapabilirlerki.Yedek kalma psikolojisi ters psikolojidir.Böyle maçlarda şans tanımalıyız onlara.
Umduğum 11; Mert-Orhan-Bekir-Yobo-Özgür-Selçuk-Gökay-Dia-Sezer-Semih-Bienvenu...Sezer sakat mı bilmiyorum açıkcası değilse oynamalı yoksa bir kaç değişiklik yapılabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yedek oyuncuların kaliteli olabilir ama bu kadar oyuncuyu bir anda oynatırsan, o maç kabusa da dönebilir. Sezer ameliyat olduktan sonra daha yeni Türkiye'ye döndü, idmanlara başlamadı, zaten 19 kişilik kadroda yok.
Bir kaç değişiklikle yedekleri hazır tutabilirsin, bu tarz muhtemelen ters teper, o nedenle sanmıyorum bu kadar değişiklik olsun, beklediğim 11;
Volkan
Gökhan - Yobo - Bekir - Ziegler
Mehmet - Selçuk - Emre - Özgür
Stoch - Sow
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut hoca Semih'i de kadroya almadı.Benim ilk 11 tahminim ise şöyle;
Volkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Mehmet - Selçuk - Emre - Dia
Stoch - Sow
Bir de resmi sitenin girişindeki intro mükemmel olmuş.Girip bakmanızı tavsiye ederim
Volkan
Orhan - Bilica - Yobo - Özgür
Özer - Selçuk - Emre - Dia
Stoch- Sow
şeklinde oynarız büyük ihtimal ama keşke Gökay, Mert de şans bulsalar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu gün iddaa'da büyük vurgun olacak. Ya iddaa çuval çuval para almaya devam edecek yada baya bi kaybecek. Ankaragücü'nün 3 handikapı ben dahil bir çok kişiye tatlı geldi. Bende 1 oynadım. Maçı zaten Fenerbahçe alıcak ama fark atıp atmama konusunda kararsız kaldığım için 1 oynadım.
Özet olarak 2 takımada başarılar iyi futbol izleriz umarım.
Takımımızın ilk on biri: Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia, Stoch, Sow
Aykut Hoca; keşke almasaydın GG ile Mehmet'i..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bilica yüzünden puan kaybı inancım arttı .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beklediğim gibi bir kadro çıktı. Dia ve Stoch kontradan bol gol bulurlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gayet iyi bir kadro olmuş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ankaragücü'nün sağ bek'inde genç oyuncumu var? Yani A2'den falan.
Eğer öyleyse Dia delik deşik eder diye düşünüyorum.
Oh beeee sonunda Dia Stoch Sow 3 lüsüKadro güzel olmuş
Fener yedek ağırlıklı çıksaydı maça A.gücü ne verecektim iddaa da ama Fener en az 5 sallar bu kadroyla![]()
atv yi açın![]()
![]()
ne var atv de![]()
Gökhan ve Topuzu oynatmadaki mantığı kavrayamadim Ankaragücünun a2 takımından mi çekiniyoruz ? Aykut Kocamanin Daumlaşma eğilimi sadece kendine zarar vermiyor, korkaklar kaybetmeye mahkumdur.
...
Millet 4 er 5 er forma almış platforma çıkanlar![]()
Bilicayi Gs macina hazirliyor galiba aykut hocaorhan sam , bekir falan bunlar oyuncu degilmi ki ?
Ortasahada monte edebilecegimiz hic genc oyuncu yok mu ki bu kadroyla cikilmis. Gokayi falan koysaydi da tecrube olurdu bari.
Emre - Selçuk yerine Gökay - Selçuk olsaydı daha iyi olurdu. Emre derbi için daha dinç olurdu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ziegler almaz olaydik seni bi ınsan bu kadar pas acizi olamaz bu adama nasıl tahammül ediliyor
...
Golün hazırlanışı çok güzeldi , Sow da güzel bitirdi sol ayağıyla.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sooooooow 6 maç 4 gol oldu Zenci Team![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sow atti 0-1
İşte budur ya aradığımız forvet budur.
İlk yarı sona erdi.Sıkıcı bir ilk yarıydı.
Takımda bilindik deplasman sorunu devam ediyor.
Sow gerçekten güzel bir gol attı. Dia'nın pası da nefisti.
Ziegler bence Hakan Balta'dan iyi değil. İlk 11 garantisi vererek kiraladığımızı düşünüyorum. Hiçbir oyuncuya bu kadar tahammül edilmez.