Beklediğim gibi bir kadro çıktı. Dia ve Stoch kontradan bol gol bulurlar.
Beklediğim gibi bir kadro çıktı. Dia ve Stoch kontradan bol gol bulurlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gayet iyi bir kadro olmuş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ankaragücü'nün sağ bek'inde genç oyuncumu var? Yani A2'den falan.
Eğer öyleyse Dia delik deşik eder diye düşünüyorum.
Oh beeee sonunda Dia Stoch Sow 3 lüsüKadro güzel olmuş
Fener yedek ağırlıklı çıksaydı maça A.gücü ne verecektim iddaa da ama Fener en az 5 sallar bu kadroyla![]()
atv yi açın![]()
![]()
ne var atv de![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gökhan ve Topuzu oynatmadaki mantığı kavrayamadim Ankaragücünun a2 takımından mi çekiniyoruz ? Aykut Kocamanin Daumlaşma eğilimi sadece kendine zarar vermiyor, korkaklar kaybetmeye mahkumdur.
...
Millet 4 er 5 er forma almış platforma çıkanlar![]()
Bilicayi Gs macina hazirliyor galiba aykut hocaorhan sam , bekir falan bunlar oyuncu degilmi ki ?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ortasahada monte edebilecegimiz hic genc oyuncu yok mu ki bu kadroyla cikilmis. Gokayi falan koysaydi da tecrube olurdu bari.
Emre - Selçuk yerine Gökay - Selçuk olsaydı daha iyi olurdu. Emre derbi için daha dinç olurdu.
Ziegler almaz olaydik seni bi ınsan bu kadar pas acizi olamaz bu adama nasıl tahammül ediliyor
...
Sooooooow 6 maç 4 gol oldu Zenci Team![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Golün hazırlanışı çok güzeldi , Sow da güzel bitirdi sol ayağıyla.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sow atti 0-1
İşte budur ya aradığımız forvet budur.
İlk yarı sona erdi.Sıkıcı bir ilk yarıydı.
Takımda bilindik deplasman sorunu devam ediyor.
Sow gerçekten güzel bir gol attı. Dia'nın pası da nefisti.
Ziegler bence Hakan Balta'dan iyi değil. İlk 11 garantisi vererek kiraladığımızı düşünüyorum. Hiçbir oyuncuya bu kadar tahammül edilmez.
Ilk yarı Harika bir futbol ortaya koyduk kimin nerede oynadıgi belli degil
...
Ne kadar zevksiz bir mac oluyor. A2 den kurulu bir takima karsi bile hakimiyeti kuramadik. Rakipte bir hareket yok zaten, bizimkiler onlardan beter. Bitsin de gidelim havasindalar.
Çok sıkıcı bir maç. Can sıkıntısı yapacak bir şey yok bari maç izleyeyim dedim o daha da sıktı.
FM Gazetesi
hepsinin aklı haftaya derbide bu maç 3 0 biter
sowun vuruşu çok güzeldi
Ankaragücü'ne helal olsun valla gayet iyi oynuyorlar...Maçın başında atsalar iyi olacaktı Volkan iyi çıkardı ama...Fenerbahçe'nin golden başka da pozisyonu yok sanırım![]()
Bizim takım sanki maç değil sezon bitse de gitsek havasında. Nedir bu deplasman fobisi. İkinci yarı dişe damağa dokunur bir oyun sunarlar umarım.
Klasik deplasman maçımızı oynuyoruz tek fark rakibin A2 takım olması ve bu yüzden pozisyon yemememiz . Sow'un golü tam bir bitiricilik golüydü 6 maç 4 gol oldu yavaş yavaş ısındıkça takıma performansı artıyor . Özellikle Dia ile iyi anlaşıyolar . 2 . yarı 2 , 3 gelmesse şansa bir gole maç sıkıntıya girebilir .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bilica üçüncüde Volkan'ı avlayacak heralde.