Transferler güzel söz yaparım![]()
Fener macinda hersey Sow sol kanatta gectikten sonra oldu.
2 asist yapip bize kupayi vermedi, baski kursakta golu bulamadik
Sampiyonlar ligi kurasin cektik onuda gece paylasacagim.
Bir transfer daha olabilir, yonetime biraktik
Ben gececiyim online gorursem eklerimgunde 12-14 saat isteyim, sadece ora saati 3-5 arasi oynuyorum anliyacagin sabaha karsi.
Transferler tam kalbürüstü oyuncular takıma uyum sağladıktan sonra Türkiye Ligi için seviyenin üstüne gelebilirler (diğer takımların abuk subuk transfer yaptıklarını düşünürsek)
...
Bassongu Gs ve Fenerin elinden kaptimonlarda iyi oyuncular pesindeydi ama son durumlarina bakmadim, eve gectigimde ss atarim
Son gun Albin Ekdali almaya calistik ama yetistiremedik, Ocak ayina kaldi o is. Kaliteli bi adam alacagiz oraya
İbrahim ada'dasın diye çekmişsin 2 ada takımını kendi grubuna : )
Barcelona şanssız kura ama yenilmeyecek takım değil, gruptan çıkma şansını yüksek görüyorum tabi evde ne kadar az fire verirsen.
...
Bunlar benim belalim zaten, bi Manchester bide BarcelonaMan.Utd'de Hernandez beni asla bos gecmez.
Sansiz kura ama icerde disarda yenecegim bi Rangers var , Uefa'ya gidelim en azindan.
Bide Barca maclari icin bi oneri lazim,
Kendi futbolumuzu oyniyalim, kisaca oyuna hukmetmeyemo calisalim
Yoksa
Barca'nin oyununu kabul edip hizli adamlarlami gol ariyalim ??
Piris---Kara---Bassong---Hasan
--------------------
Mehmet Topal---Colman
Volkan Sen - Moreno - Amrabat
Burak
Veya
Piris---Giray---Bassong---Hasan
Kara---Mehmet Topal
Colman---Adrian
----------------------
Burak - Cenk
?
Last edited by Bordo61Mavi : 25.Mart.2012 at 02:31 Reason: Eklenti
3.hafta Fenerbahce - TRABZONSPOR
$L.1mac TRABZONSPOR - Rangers
Fenerbahce macinda yine sansizligimiz vardi, onlardan daha iyidik ve kaybetmeyi kesinlikle haketmedik. Attiklari golude zaten Alex'ten baska o sahada kimse atamazdi.
Fener maglubiyetinin hincini Rangers'dan cikarmak istedim ve ofansif bi kadro secimi ile karsilarina ciktim. Okadar atak gelistirmemize ragmen tek gol beni memnun etmesede 3 puani aldigimiz icin mutluyum.
Başarılar Renkdaşım
12.2'de Bassong geliyor Türkiye'ye oo iyi o zaman.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
4.hafta TRABZONSPOR - IBB
5.hafta Adanaspor - TRABZONSPOR
$L.2 mac Barcelona - TRABZONSPOR
2 topumuz direkten dondu.
Duran toptan gol yedik sacma bi sekilde o direkte Hasan Ali vardi ama Puyolun yerden vurusu ona carpip iceri girdi.
Nou Camp olmasina ragmen bence maci hic bir zaman onlara vermedik hep ortak oynamaya calistik onemli olanda buydu. Zaten Frank'da gazetelere soylemis, Trabzonsporu pasli oyunu hosuna gitmis
Yukarıda yazdığın kadrolardan ilki daha iyi İbo.Onunla yola devam et.
Burak biraz kilolumu cikmisim nedir
Musti valla Tottenham ve Barca deplasmanlarinda 2ci ile cikacagim, averaj icin onemli maclar. Ama evde seninde dedigin gibi 1ci kadroyla cikmam lazim.
Gercektede suan Nevzat Sakari pek aratmiyorum ama 3 yil aradan sonra tekrar gymdeyim, 3 haftada 2 kilo verdik![]()
Barcelona maçında iyi oyuncuların şaşırmamış. Malum her yer bordo mavi.![]()
Bence 2-3 seneye adam olur o oyuncu. Ama soyadından bir tane daha sizin yönetimde vardı sanki.