Selçuuuukkkkk![]()
![]()
Bienvenu çok istekli oynuyor.sağ bekde orhan değilde sanki gökhan oynuyor çok iyi bindirmeler yaptı.Bekirde iyi oynuyor
Stoch keşke sağ kanat oynasa solda caner sağda stoch çok etkili olur
Selçuuuukkkkk![]()
![]()
Bienvenu çok istekli oynuyor.sağ bekde orhan değilde sanki gökhan oynuyor çok iyi bindirmeler yaptı.Bekirde iyi oynuyor
Stoch keşke sağ kanat oynasa solda caner sağda stoch çok etkili olur
Caner in zaten kötü oynadığı maç hatırlamıyorum sol açıkta oynadığı. Orhan a gelince geldiğinden beri sadece 1 maçta beğenmedim kendisini onu da hatırlamıyorumsadece kırmızı kart yemesi gerekiyordu onu hatırlıyorum yoksa orhan gayet iyi topçu
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bu arada samsun kalecisi ertuğrul bizim kalecibence volkanın 1 numaralı formasına adaydır ben çok beğeniyorum 2 3 yıl sonra tam olarak hazır olur
Alex'le Uğur Boral'ın görüntüleri vardı biraz önce,çok mutluluk verici eğlenceli bir görüntüydü.kaptan bıraktığında Aykut Kocaman'ın yerine geçmeli hiç ara vermeden.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alexin son 3-4 maçtır tackling değeri +13Zenke ayıp etti
Zenke naptı öyle ya.
Alex cıkmalı daha fazla yormanin mantığı yok, Özgür de oyuna bu dakikalarda girse daha şık olur 80 den sonra pek bi mantığı yok.
...
Bugünleride mi görecektik Ziegler oyundan çıktı.![]()
Ziegler çıktı ! Allahim inanmıyorum (:
Oysa ne guzel hata yapa yapa izliyorduk biz onu
...
Şu Reto'yuda topçu yapmışlar ya ben ne diyim ki
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Futbol basit bir oyundur zor olan da basit oynamaktir sözü ne kadar doğru bir söz izledikce görüyosunuz (:
...
Maç bitti mi bilmiyorum ama 3-0 olmuş tebrikler Fenerbahçe.
La Ziegler 40 yılda bir oyundan çıktın onda da beddua mi ettin ne yaptın (: adam sakatlandi
...
stoch minnacık boyuyla gider yapıyor millete yürekmi yedi maçtan önce ne yaptı![]()
![]()
roland koch gibi bir kondisyoncu bulmamız lazım sanırım.
Koch Beşiktaşta onlarında hali iç açıcı değilbizim sorun futbolcularda üşengeçler
Yedek ağırlıklı bir kadro için ilk yarıda oynanan oyun güzeldi. İkinci yarıda oyuncularımız fazla kasmadı. Rahat bir galibiyet oldu. Takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu sene kupayı alırız gibi artık bence rakip karabük olucak
...
Bugün fazla tehlike yaşamasakta bana güven verdi açıkçası.Şu Serkan'da çok iyi kaleci ama neredeyse hiç göremedik.
yok artık
inşALLAH caps'lanmam..
Tebrikler Biyenvenü'de ne hava hakimiyeti ne birşey yahu.
Yalnız Dia'nın oyunu artık beni gönderin demekten farksızdı. Sezon sonuki teklifler değerlendirilmeli.