Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 187 sonuç

Konu: Bir Başarı Hikayesi V2/İtalya'dan Sonra Sıra İngiltere'de/3.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

İnanılmaz 3 zor maçı iyi futbolumuzun geri dönmesiyle mağlup etmeyi başardık,özellikle Siena karşılaşmasında 1-0 geriden gelip son 15 dakikada maçı çevirmemiz muhteşemdi.Giovinco şampiyonluğu istiyormuşcasına bir performans gösteriyor.İnter'de kazanmaya devam ediyor.Stres doruk noktasında...

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

SEZONUN İLK KUPASI PARMA'NIN
    Ligde zirvede olmamıza rağmen kupada da gösterdiğimiz performansı finalde Palermo karşısında da sürdürdük ve 70 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen muhteşem bir performans ile kupayı Parma'ya getirdik.Artık bu özgüven ile sıra lig şampiyonluğunda son 2 maçımız küme düşen Lecce ve Udinese deplasmanı.İnter'in son maçıda Juventus deplasmanı.Son hafta herşey olabilir gerçekten.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

SON MAÇIMIZI ALIRSAK ŞAMPİYONUZ!!

Gerçekten inanılmaz bir performans göstererek şampiyonluğu son maça taşımayı başardık,artık herşey bizim elimizde.Tarihimizde ilk defa şampiyonluğa bu kadar yakın iken bırakmaya artık hiç niyetimiz yok.Juventus'un da İnter'den puan alacağına sonuna kadar inanıyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Of hocam duble yapalım hadi

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

MUCİZENİN ADI PARMA ŞAMPİYONUZ!!!
    Rüya gibi bir sezonu şampiyon olarak bitirmeyi başardık.Udinese deplasmanında mükemmel oynadık,şampiyona yakışır bir furbol ile galip gelerek tarihimizde ki ilk şampiyonluğumuzu elde ettik,Juventus'un da İnter'i mağluğ etmesiyle ligi 4 puan fark ile zirvede bitirmeyi başardık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim hocam, muhteşem bir başarı. Şampiyonlar Ligi'n de başarılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Tebrik ederim hocam, muhteşem bir başarı. Şampiyonlar Ligi'n de başarılar.
    Çok teşekkürler,umarım iyi bir bütçe ve transferler ile avrupa'yı sallayacağız,

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR!!

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

SEZON İSTATİSTİKLERİ...

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

FENER'DEN GELEN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİK,MOURİNHO'DA YUVASINA GERİ DÖNDÜ!!!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

İşte bu ! Bütçeyi merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Parma'ya tarihinin en önemli başarılarından birini kazandırarak hem lig kupasını hem İtalya kupasını kazanan teknik direktör Gökhan Günay Lig Tv'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Genç Teknik adam"Olağanüstü bir sezon geçirdik,ben bile sezon öncesi bu başarıyı sağlayacağımızı söyleselerdi gülerdim.Ancak futbolcularımın gösterdikleri mücadele ve performans ile 2 kupayı birden kazanmayı bildik.Özellikle Floccari,Giovinco,Toloi,Nestor takıma hem liderlik yaptılar hem de zor zamanda takımımıza güç verdiler.Onlara ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum".

Geleceği ile ilgili çıkan spekülasyonlara değinen genç teknik adam"Real Madrid'den bile teklif gelse gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum,daha yapacak çok işimiz var.Parma'yı hakettiği yere adım adım getireceğiz.Bu konuda yönetim de finansal olarak gerekli desteği vereceğini tahmin ediyorum"

Transferler ile ilgili olara ise"Şu an kabarık bir oyuncu havuzumuz var,daha henüz bana verilecek bütçe belli olmadı,bütçeye göre önemli transferler yapacağız,şu ana kadar bonservisi elinde olan çok önemli 4 futbolcu ile söz kestik,direk bize katkı sağlayabilecek nitelikte oyuncular.Taraftarımız merak etmesin daha güzel günler güneşli günler bizi bekliyor"diyerek iddaalı açıklamalar ile söyleşiyi noktaladı.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    İşte bu ! Bütçeyi merak ediyorum.
    Sadece şunu diyim,transferler çok sağlam

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

AVRUPA SIRALAMASI VE FİNANSAL SIRALAMALAR AÇIKLANDI!!.

Amacımız Avrupa sıralamasın da ilk 75e girmek olucak bu sene.Finansal olarakta en azından ilk 50'ye girmemiz gerekiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

SPONSORLUK VE YAYIN GELİRLERİ AÇIKLANDI!!

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

YÖNETİM KESENİN AĞZINI AÇTI,GENÇ VE KALİTELİ BİR KADRO KURACAĞIZ!!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar, bütçe, her şey mükemmel, çok tebrik ederim. Fakat bu başarımıza rağmen Avrupa Sıralaması'nda 60 basamak düşmemiz biraz ilginç olmamış mı? :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Fakat bu başarımıza rağmen Avrupa Sıralaması'nda 60 basamak düşmemiz biraz ilginç olmamış mı? :-D
    Aynen, bende bunu soracaktım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar, bütçe, her şey mükemmel, çok tebrik ederim. Fakat bu başarımıza rağmen Avrupa Sıralaması'nda 60 basamak düşmemiz biraz ilginç olmamış mı? :-D
    İlk önce teşekkür ederim,muhtemelen Avrupa'da oynamadığımızdan gerçekleşen bir durum olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler.
    Teşekkürler,gaza geldim daha bişey değil bu iyi transferler ile 4 sezonda avrupada bütçe ve başarı olarak ilk 20 hedefimiz

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

TRANSFERLERE BAŞLIYORUZ YAKLAŞIK 15 FUTBOLCU İEL RESMİ OLARAK ANLAŞMA SAĞLADIK.TAKIMA FAYDALI OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

GENÇ VE BAŞARILI SAVUNMA OYUNCUSU DAVİDE ASTORİ'Yİ BONSERVİSİ ELİNDE OLMAK ÜZERE KADROMUZA KATTIK.SAVUNMANIN SİGORTASI OLACAKTIR.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

B]DEFANSIN SAĞINA TECRÜBELİ JOSE BOSİNGWA'YI BONSERVİSİ ELİNDE OLARAK KADROMUZA KATTIK.TAKIMIN LİDERLERİNDEN OLACAKTIR.[/B]

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ŞAMPİYONLUN MİMARLARINDAN SERGİO FLOCCARİ'Yİ BONSERVİSİ ELİNDE OLARAK KADROMUZA KATTIK.EN BÜYÜK HÜCUM GÜÇLERİMİZDEN BİRİ OLACAKTIR.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

DEFANSON SAĞINA GENÇ SHCELOTTO İLE BONSERVİS BEDELİ OLMADAN KADROYA KATTIK.GELİŞİMİE AÇIK BİR OYUNCU VE BOSİNGWA İLE SAĞ BEN ONA EMANET OLACAKTIR.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Floccari'yi elimizde tutmak çok iyi olmuş.En iyi forvet takımı tanıyan forvettir

Bosingwa ve Astori defansı epey toparlayacaktır.Schelotto çok iyi bir oyuncu ancak senin anlayışına uyacağını sanmıyorum.Savunma yönü kısıtlı bir bek.Daha doğrusu bir kanat oyuncusu Schelotto.Keşke Bosingwa tarzı daha komplike bir bek alsaydın yedek olarak.Schelotto'ya MC oynamayı öğretirsen orda da sırıtmaz çünkü fiziği sağlam.Diğer transferleri bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Floccari'yi elimizde tutmak çok iyi olmuş.En iyi forvet takımı tanıyan forvettir

Bosingwa ve Astori defansı epey toparlayacaktır.Schelotto çok iyi bir oyuncu ancak senin anlayışına uyacağını sanmıyorum.Savunma yönü kısıtlı bir bek.Daha doğrusu bir kanat oyuncusu Schelotto.Keşke Bosingwa tarzı daha komplike bir bek alsaydın yedek olarak.Schelotto'ya MC oynamayı öğretirsen orda da sırıtmaz çünkü fiziği sağlam.Diğer transferleri bekliyorum
    Antremanlara başlattım Shcletto'yu en azından yedek olarak bu sene yararlanacağız,gelelim şimdi biraz paraya kıydığımız transferlere

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Transferler çok iyi D.Astori defansı toplar her anlamda.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri