Hücumda etkinliğimizi kaybettiğimiz 2 karşılaşmada sezonun ilk mağlubiyetlerini aldık,İnter'de kazanınca puan farkı erimeye başladı.Önümüzde Roma,Milan karşılaşmaları öncesi moral olarak biraz etkilendik.
Hücumda etkinliğimizi kaybettiğimiz 2 karşılaşmada sezonun ilk mağlubiyetlerini aldık,İnter'de kazanınca puan farkı erimeye başladı.Önümüzde Roma,Milan karşılaşmaları öncesi moral olarak biraz etkilendik.
Puan kayıplarımız devam ediyor,İnter kazandıkçada demorilize olmaya başladık ve şampiyonluk şansımız git gide azalmaya başladı.Artık önümüzde üst üste Roma ve Milan maçlarında puan kaybı yaşarsak şampiyonluğu İnter'e kaptıracağımızı düşünüyorum.
İnanılmaz 3 zor maçı iyi futbolumuzun geri dönmesiyle mağlup etmeyi başardık,özellikle Siena karşılaşmasında 1-0 geriden gelip son 15 dakikada maçı çevirmemiz muhteşemdi.Giovinco şampiyonluğu istiyormuşcasına bir performans gösteriyor.İnter'de kazanmaya devam ediyor.Stres doruk noktasında...
SEZONUN İLK KUPASI PARMA'NIN
Ligde zirvede olmamıza rağmen kupada da gösterdiğimiz performansı finalde Palermo karşısında da sürdürdük ve 70 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen muhteşem bir performans ile kupayı Parma'ya getirdik.Artık bu özgüven ile sıra lig şampiyonluğunda son 2 maçımız küme düşen Lecce ve Udinese deplasmanı.İnter'in son maçıda Juventus deplasmanı.Son hafta herşey olabilir gerçekten.
SON MAÇIMIZI ALIRSAK ŞAMPİYONUZ!!
Gerçekten inanılmaz bir performans göstererek şampiyonluğu son maça taşımayı başardık,artık herşey bizim elimizde.Tarihimizde ilk defa şampiyonluğa bu kadar yakın iken bırakmaya artık hiç niyetimiz yok.Juventus'un da İnter'den puan alacağına sonuna kadar inanıyoruz.
Of hocam duble yapalım hadi![]()
MUCİZENİN ADI PARMA ŞAMPİYONUZ!!!Rüya gibi bir sezonu şampiyon olarak bitirmeyi başardık.Udinese deplasmanında mükemmel oynadık,şampiyona yakışır bir furbol ile galip gelerek tarihimizde ki ilk şampiyonluğumuzu elde ettik,Juventus'un da İnter'i mağluğ etmesiyle ligi 4 puan fark ile zirvede bitirmeyi başardık.
Tebrik ederim hocam, muhteşem bir başarı.Şampiyonlar Ligi'n de başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
ŞAMPİYONLUK COŞKUSU YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR!!
SEZON İSTATİSTİKLERİ...
FENER'DEN GELEN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİK,MOURİNHO'DA YUVASINA GERİ DÖNDÜ!!!
İşte bu !Bütçeyi merak ediyorum.
Parma'ya tarihinin en önemli başarılarından birini kazandırarak hem lig kupasını hem İtalya kupasını kazanan teknik direktör Gökhan Günay Lig Tv'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Genç Teknik adam"Olağanüstü bir sezon geçirdik,ben bile sezon öncesi bu başarıyı sağlayacağımızı söyleselerdi gülerdim.Ancak futbolcularımın gösterdikleri mücadele ve performans ile 2 kupayı birden kazanmayı bildik.Özellikle Floccari,Giovinco,Toloi,Nestor takıma hem liderlik yaptılar hem de zor zamanda takımımıza güç verdiler.Onlara ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum".
Geleceği ile ilgili çıkan spekülasyonlara değinen genç teknik adam"Real Madrid'den bile teklif gelse gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum,daha yapacak çok işimiz var.Parma'yı hakettiği yere adım adım getireceğiz.Bu konuda yönetim de finansal olarak gerekli desteği vereceğini tahmin ediyorum"
Transferler ile ilgili olara ise"Şu an kabarık bir oyuncu havuzumuz var,daha henüz bana verilecek bütçe belli olmadı,bütçeye göre önemli transferler yapacağız,şu ana kadar bonservisi elinde olan çok önemli 4 futbolcu ile söz kestik,direk bize katkı sağlayabilecek nitelikte oyuncular.Taraftarımız merak etmesin daha güzel günler güneşli günler bizi bekliyor"diyerek iddaalı açıklamalar ile söyleşiyi noktaladı.
AVRUPA SIRALAMASI VE FİNANSAL SIRALAMALAR AÇIKLANDI!!.
Amacımız Avrupa sıralamasın da ilk 75e girmek olucak bu sene.Finansal olarakta en azından ilk 50'ye girmemiz gerekiyor.
SPONSORLUK VE YAYIN GELİRLERİ AÇIKLANDI!!
YÖNETİM KESENİN AĞZINI AÇTI,GENÇ VE KALİTELİ BİR KADRO KURACAĞIZ!!
Başarılar, bütçe, her şey mükemmel, çok tebrik ederim. Fakat bu başarımıza rağmen Avrupa Sıralaması'nda 60 basamak düşmemiz biraz ilginç olmamış mı? :-D
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tebrikler.
TRANSFERLERE BAŞLIYORUZ YAKLAŞIK 15 FUTBOLCU İEL RESMİ OLARAK ANLAŞMA SAĞLADIK.TAKIMA FAYDALI OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.
GENÇ VE BAŞARILI SAVUNMA OYUNCUSU DAVİDE ASTORİ'Yİ BONSERVİSİ ELİNDE OLMAK ÜZERE KADROMUZA KATTIK.SAVUNMANIN SİGORTASI OLACAKTIR.
B]DEFANSIN SAĞINA TECRÜBELİ JOSE BOSİNGWA'YI BONSERVİSİ ELİNDE OLARAK KADROMUZA KATTIK.TAKIMIN LİDERLERİNDEN OLACAKTIR.[/B]
ŞAMPİYONLUN MİMARLARINDAN SERGİO FLOCCARİ'Yİ BONSERVİSİ ELİNDE OLARAK KADROMUZA KATTIK.EN BÜYÜK HÜCUM GÜÇLERİMİZDEN BİRİ OLACAKTIR.
DEFANSON SAĞINA GENÇ SHCELOTTO İLE BONSERVİS BEDELİ OLMADAN KADROYA KATTIK.GELİŞİMİE AÇIK BİR OYUNCU VE BOSİNGWA İLE SAĞ BEN ONA EMANET OLACAKTIR.
Floccari'yi elimizde tutmak çok iyi olmuş.En iyi forvet takımı tanıyan forvettir
Bosingwa ve Astori defansı epey toparlayacaktır.Schelotto çok iyi bir oyuncu ancak senin anlayışına uyacağını sanmıyorum.Savunma yönü kısıtlı bir bek.Daha doğrusu bir kanat oyuncusu Schelotto.Keşke Bosingwa tarzı daha komplike bir bek alsaydın yedek olarak.Schelotto'ya MC oynamayı öğretirsen orda da sırıtmaz çünkü fiziği sağlam.Diğer transferleri bekliyorum![]()