Parma'ya tarihinin en önemli başarılarından birini kazandırarak hem lig kupasını hem İtalya kupasını kazanan teknik direktör Gökhan Günay Lig Tv'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Genç Teknik adam"Olağanüstü bir sezon geçirdik,ben bile sezon öncesi bu başarıyı sağlayacağımızı söyleselerdi gülerdim.Ancak futbolcularımın gösterdikleri mücadele ve performans ile 2 kupayı birden kazanmayı bildik.Özellikle Floccari,Giovinco,Toloi,Nestor takıma hem liderlik yaptılar hem de zor zamanda takımımıza güç verdiler.Onlara ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum".
Geleceği ile ilgili çıkan spekülasyonlara değinen genç teknik adam"Real Madrid'den bile teklif gelse gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum,daha yapacak çok işimiz var.Parma'yı hakettiği yere adım adım getireceğiz.Bu konuda yönetim de finansal olarak gerekli desteği vereceğini tahmin ediyorum"
Transferler ile ilgili olara ise"Şu an kabarık bir oyuncu havuzumuz var,daha henüz bana verilecek bütçe belli olmadı,bütçeye göre önemli transferler yapacağız,şu ana kadar bonservisi elinde olan çok önemli 4 futbolcu ile söz kestik,direk bize katkı sağlayabilecek nitelikte oyuncular.Taraftarımız merak etmesin daha güzel günler güneşli günler bizi bekliyor"diyerek iddaalı açıklamalar ile söyleşiyi noktaladı.