yanlış hesaplamadıysam necati 33-29 metre arası bi uzaklıktan atmış benim tahminim 32 den![]()
yanlış hesaplamadıysam necati 33-29 metre arası bi uzaklıktan atmış benim tahminim 32 den![]()
fatih terim: "baskanimizla konustuk, anlastik. benim galatasaray'la sözlesme degil gönül bagim var. baskanimiz ne kadar isterse görevdeyim"
necati ates'in orduspor'a attigi gol 33 metre uzaklik, 110 km/h hiz ( Ligtv)
Kazandık ama kötüydük, play-offlarda böyle fazla dayanamayız ama Fatih Terim işini bilir.
Stadtan yeni geldim acayip yoruldumGüzel bir galibiyet aldık.Necati'nin golü harikaydı
Sabri bile gol attı bir Galatasaraylı'nın görebileceği nadir şeylerden birini gördüm stadta
Atmosfer güzeldi.İlk yarı iyi oynadık farkı açabilirdik ama olmadı.İkinci yarı 10 dk doğru düzgün top oynanmadı.Golün gelmesi iyi oldu o anlarda.Orduspor'un zaten doğru düzgün gol pozisyonu yok.Bir iki oyuncu sarı kart görür cezalı olur haftaya diyordum ama olmadı.İnşallah derbilerde sakata gelmeyiz.
Sarı kartlar sıfırlanıyor Aygün sıkıntı yok![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçta atmosfer çok iyiydi.Çıkışta metronun içinde avazımız çıktığı kadar bağırdık o daha harikaydı.Oyun olarak çok iyi olmasakta 3 puanı aldık.Elmander'i Manisa maçında da riske etmezsek iyi olur.
Derbi haftasında kazanmamız çok iyi oldu, oyundan ziyade skor olarak tatmin edici bir sonuç.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Engin hücum anlamında cok yeterrsiz bir oyuncu. Cok ama cok. Selçuk'ta cok yavaş kalıyor. Melo zaten savunmaya gömülüyor.. Ortasaha cok calısmıyor bu tarz durumlarda...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oyun olarak çok olmasada skor açısından güzel bir galibiyet.Haftaya Manisa maçını kazanarak Play-off piskolojisine girmeliyiz.Yani daha iyi oynamalıyız.
eboue 3 hafta sakatlanmis sanirsam
Playoff'lara girerken puan kaybetmemiz gerekiyor. Zorlu derbiler öncesi oynanan oyun tatmin edici değil. Elmander'in dönüşü dengeleri olumlu yönde değiştirebilir.
Bu Yalcin gibi adamlar varken yabanci futbolcular niye gelsin Turkiyeye. Sen kimsin ? ve nesin ?
Iran ligine felan gitsin bi zahmet.
Yine kötü oynadık, sıkıcı bir maçtı. Necati'nin ekstra golü olmasa işimiz zor olabilirdi. Elmander'i çok arıyoruz, play-off zor olacak.
Necati'nin golü çok güzeldi ancak böyle goller attıkça biraz bencilleşiyor sanki. Maç esnasıdna bir kaç daha denedi öyle şutlardan önünde takım arkadaşları vardı. Ama önemli olan o şutları gole çevirmesi, Necati'de bunu yapıyor zaten![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Necati bencil değilse, bencillik kavramını oturup yeniden bir tanımlamamız lazım insanlık alemi olarak.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"