MİLLİ MAÇ ARASI
MİLLİ MAÇ
Türkiye 0-0 İrlanda
Milli Maç Sonrası Basından Haberler
MİLLİ MAÇ ARASI
MİLLİ MAÇ
Türkiye 0-0 İrlanda
Milli Maç Sonrası Basından Haberler
Çok iyi gidiyorsun transferlerde güzel.
Ben kariyerinin olduğunu fark etmemiştim artık takip ediyorum.
Trabzon derbisi öncesi Fenerbahçe'de güç kaybı!
Selçuk Şahin 3 hafta yok.
![]()
Fenerbahçe yönetimi Trabzon maçı öncesi 48.000 adet bilet satışı bekliyor.
Maç öncesi favoriyiz
![]()
Stoch'un 5. dakikada kaydettiği golden sonra işimizin olay geçiceğin düşünmüştüm üstüne Tolga'ya çarban toplun ağlarla buluşmasıyla rahatladım ancak Trabzon'un mücadelesi yürekleri ağza getirdi 2. yarı rakip kaleye gidemedik.
![]()
Derbi sonrası basından haberler
![]()
Fener Gol Gol Gol...
DEVDERBİ ÖNCESİ TEKNİK ADAMLAR GERİN!
![]()
Beşiktaş Maçı Öncesi Basından Haberler
İnönü'de rekor bilet satışı bekleniyor!
Derbi öncesi Beşiktaş Favori!
![]()
Beşiktaş'ı İnönü'de ezdik.Kaleye sadece 2 şut atmaları bunun kanıtı.Maçın tek kötü olayı Sezer'in kaybıdır.
![]()
Beşiktaş Maç Sonu Basından Haberler
Sezer Öztürk 4 ay yok!!
Maç boyunca bizi destekleyen taraftarımıza çok teşekkürederiz.
Fenerbahçe SK
![]()
Yönetimimiz 3.3 Milyon $ lık bütçe verdi. SS almayı unuttum kusura bakmayın. 3 adet gurbetçi gencimizi takıma kazandırmayı planıyorum.
Beşiktaş maçı ardından geçlerbiliğinide futbol olarak ezdik.Bunun en büyük katını Gençlerbirliği takımının 2 şut çekmesi ve 2 sininde kaleyi bulmaması.Alex maçta harikalar yarattı bu adam ilk 11deyse yenilmem
Maç sonrası basından haberler
![]()
Oyuncumuz Joseph Yobo Kasım ayı Ayın Oyuncusu Ödülü'ne layık görülmüştür.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Fenerbahçe SK
Yönetimimizin Güven Güncellemesi
![]()
Zorlu Samsun deplasmanı öncesi Favoriyiz
![]()
Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle zorunlu rotasyon uyguladığım maçta Samsun maça mükemmel başladı açıkcası Volkan olmasa muhtemelen fark yemiştim.
![]()
Gurbetçi yeteneklerden Samed Yeşil ile anlaşılmıştır kendisi sezon sonu takımımıza katılacak, klübünüe 1.900.000$ yetiştirme bedeli ödenecektir.
Fenerbahçe SK
![]()
Standartlarımızın altında futbol oynadık. Alex'in ilk yarı sonunda attığı golle rahatladık.
Maç sonrsı basından haberler
![]()
Ziraat Türkiye Kupası Eşleşmeleri
Rakibimiz Bank Asya 1.Lig temsilcisi Bucaspor.
Mükemmel oyun ve sonucunda gelen 3 puan.Zorlu Kayseri deplasmanını Belediye maçının acısını çıkararak geçtik.
![]()
Puan durumu nasıl
En yakın rakibimiz Galatasaray ile 10 puan fark var.
![]()
Sow'un 1. dakikada attığı golle öne geçtik. baskı altına aldığımız rakibimizi 62 de Sow'un ayağından gelen 2. gol ile devirdik.
Sow en hızlı gole imza attı!
![]()
Oyuncumuz Moussa Sow CAF ve TFF yılın oyuncusu ödüllerini kazandı.
![]()