Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 107 sonuç

Konu: Süper Final Kura Çekimi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Diğer taraftarları bilmemde Play-off'u izlerken hiç zevk almayacağım tamamen para amaçlı yapılan birşey. Umarım ihale kısa sürede lig tv nin elinden kurtulurda rahat ederiz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bence çok zevkli olucak bjk - ts maçının çok keyifli geçiceğini düşünüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu sistemden kimlerin kazançlı çıkacağını daha önce yamıştım bir yerde. Bakın maçlar öncesi Biletix'e, son oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi yaşananlar yine yaşanacak. Bu sistemi kulüpler eleştirse de, onlar da maddi olarak çok kazançlı çıkıyor. Aslında tepkiler tribünlere oynamak için. Kulüpler Birliği karşı çıksa, TFF yönetimi geri adım atar. Bugüne kadar böyle gelmiş. Ama kulüplerin de işine geldiği için karşı çıkmıyorlar. Futbolumuzda yan unsur olarak kalması gerekenleri ana unsur haline getirdiğimiz için futbolumuzdan cacık olmaz. Olay sadece Biletix, Digiturk olayı değil. Bunların yerine başka girişimciler olsa, onlar da aynısını yaparlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    2. Hafta GS deplasmanı var. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gitti. Bu mu avantaj?

Neden sürekli FB - GS derbileri son haftalara veriliyor(Normal lig fikstürü). Ben hiç 3. ya da 4. hafta yapılan derbi hatırlamıyorum son kaç senedir. Sözde kura çekiliyor ama yayıncı kuruluş ne isterse o yapılıyor.

Bank Asya 1. Lig, Lig Tv'nin elinde olsaydı o soruşturma içindeki tüm takımlar küme düşmüştü
    Sanki hic Galatasaray deplasmanina hic gitmiceksiniz, son maciniz orda olsa oylemi avantajiniz olacak ?

FB-GS derbileri son haftalara verilmez normal fiksturde, Genelikle TS-FB maclari oyle oluyor. Ya ilk 2 hafta yada son 2 hafta.

Dedigin sozde kura cekiliyor lafinada katiliyorum, boyle kura anca istersen cekilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kura falan yok yahu son hafta FB-GS maçı olacağı en başından belliydi...Lig TV'nin işi bunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gs 2.haftada şampiyonluğu garantilerse o kuranın da anlamı kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Sanki hic Galatasaray deplasmanina hic gitmiceksiniz, son maciniz orda olsa oylemi avantajiniz olacak ?

FB-GS derbileri son haftalara verilmez normal fiksturde, Genelikle TS-FB maclari oyle oluyor. Ya ilk 2 hafta yada son 2 hafta.

Dedigin sozde kura cekiliyor lafinada katiliyorum, boyle kura anca istersen cekilir.
    Galatasaray deplasmanına gideceğiz evet. Ama 2. hafta gitmek ayrı, 6. hafta gitmek ayrı. 6. hafta gitsek zaten şampiyon olup olmayacağımız belli olacak ve belli bir motivasyon ile çıkacağız. Ama 2. hafta olması Aykut Kocaman faktörü ile şampiyonluğa erken havlu atmamız demek.

Ayrıca:

Fenerbahçe - Galatasaray

2011/2012 Sezonu > 14. hafta
    2010/2011 Sezonu > 9. hafta
    2009/2010 Sezonu > 10. hafta
    2008/2009 Sezonu > 10. hafta
    2007/2008 Sezonu > 15. hafta
    2006/2007 Sezonu > 16. hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray deplasmanına gideceğiz evet. Ama 2. hafta gitmek ayrı, 6. hafta gitmek ayrı. 6. hafta gitsek zaten şampiyon olup olmayacağımız belli olacak ve belli bir motivasyon ile çıkacağız. Ama 2. hafta olması Aykut Kocaman faktörü ile şampiyonluğa erken havlu atmamız demek.

Ayrıca:

Fenerbahçe - Galatasaray

2011/2012 Sezonu > 14. hafta
    2010/2011 Sezonu > 9. hafta
    2009/2010 Sezonu > 10. hafta
    2008/2009 Sezonu > 10. hafta
    2007/2008 Sezonu > 15. hafta
    2006/2007 Sezonu > 16. hafta

Ortalama olarak 12'ci haftaya dusuyor maclariniz buna son maclar demek biraz yanlis degil epey yanlis olur

Er yada gec gidilcek o deplasmana erkenden gitmek bana gore Fenerbahcenin avantajina olabilir, zaten sampiyon olmak istiyorsaniz o 2 macida alacaksiniz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Takım inanırsa iplerin hala kendi elimizde olduğumuzun farkına varırsak şampiyonluk uzak değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fb-Gs maçının son maç olacağına yüzde yüz emindim Ligtv'nin oyunu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son dk.Playoff maçlarının günü ve saati belli oldu.Bjk - Gs 14 nisan saat 19.00.Fb - Ts 15 nisan saat 19.00.

Son dk. Avrupa ligi playoff'un saatleri ise 14 nisan saat 14.30'da İbb - Eskişehirspor, 15 nisan saat 14.30'da da Sivas - Bursaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı saatte ve aynı gün olur diyorlardı ama 1'er gün araylaymış. Daha iyi oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İzleme açısından iyi ama yine şike, maçı sattılar muhabbeti döner diye kötü. Son 2-3 haftayı aynı gün yapsalar bari.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk iki maçı kazanırsak garanti şampiyonuz diyebiliriz.Fenerbahçe'ye göre daha avantajlıyız diyebiliriz kuralarda.Kadıköy'deki son maça kafamız rahat çıkabiliriz.Belki de kupayı orda kaldırırız (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eey. Birde o olay var. Kupa töreni kadıköyde olacak. Olaylar çıkmaz inşallah. (Fenerli arkadaşlar "Hemen kendinizi şampiyon ilan ettiniz" demesin. Benim düşüncem %90 şampiyon oluruz.)

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eey. Birde o olay var. Kupa töreni kadıköyde olacak. Olaylar çıkmaz inşallah. (Fenerli arkadaşlar "Hemen kendinizi şampiyon ilan ettiniz" demesin. Benim düşüncem %90 şampiyon oluruz.)
    Deplasmana taraftar giremeyecek diye biliyorum.Boş stada tören yapılır mı ki

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Öyle birşey olursa tören filan yapılacagını sanmıyorum.Olayları ateşlemek gibi birşey olur o.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kupayı alsınlar, otobüse atlasınlar, Arenaya gelsinler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basketbol değil ki bu deplasmanda kupa alınsın. Hangi takım deplasmanda kupa almış(futbolda) Yok böyle bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Basketbol değil ki bu deplasmanda kupa alınsın. Hangi takım deplasmanda kupa almış(futbolda) Yok böyle bir şey.
    Ne alakası var Şampiyon olan takım son maç nerdeyse kupayı o sahada almıyor mu zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

eğer şampiyonluğunu o maçtan önce ilan etmişse alıyor eğer son maça kadar belli değilse alamıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ne alakası var Şampiyon olan takım son maç nerdeyse kupayı o sahada almıyor mu zaten
    Öyle bir şey yok nereden çıktı anlamadım Galatasaray,Kadıköy'de şampiyon olursa törenle sonra alır. Eğer daha önce olursa da yine aynı durum olur. Biz de şampiyon olarak Ali Samiyen'e gelmiştik öyle bir durum olmamıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şöyle bir şey soracağım.Arena'da ki bir maçta eğer o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan etme ihtimalimiz olursa kupa stadta hazır tutulurmu peki ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şöyle bir şey soracağım.Arena'da ki bir maçta eğer o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan etme ihtimalimiz olursa kupa stadta hazır tutulurmu peki ?
    O olabilir gibi çünkü aksi durumda başka bir takımın şampiyon olma ihtimali yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    olmaz . Şampiyonluğu ilan etmesi gerekiyor ihtimal üzerinden değil kesinlik lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    olmaz . Şampiyonluğu ilan etmesi gerekiyor ihtimal üzerinden değil kesinlik lazım
    Neyse kupa sembolik bir şey zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence öyle bir durum olursa bizim Ünal Başkan boş durmaz. Maketini hazırda bulundurur Şampiyon olursak tören düzenlenir bu şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle bir şey yok nereden çıktı anlamadım Galatasaray,Kadıköy'de şampiyon olursa törenle sonra alır. Eğer daha önce olursa da yine aynı durum olur. Biz de şampiyon olarak Ali Samiyen'e gelmiştik öyle bir durum olmamıştı.
    Kupayı götürmüşlerdi bi şehire.Hatta bi ara iki kupa yapılmıştı iki farklı yere gitmiş falan Ben mi yanlış hatırlıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanırım geçen yıl öyle olmuştu.Çünkü iki takımda aynı puana sahipti.2009-2010 senesinde de olmuş olabilir pek iyi hatırlamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kupayı götürmüşlerdi bi şehire.Hatta bi ara iki kupa yapılmıştı iki farklı yere gitmiş falan Ben mi yanlış hatırlıyorum
    Ben de öyle birşeyler hatırlıyorum. Sanırım Fener BJK kapışıyordu.

Birde maket kupa olayı vardı. O da Fener'in başından geçmişti sanırım.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri