seri kaçta bitiyor 3 te mi ?
twitterda ki şu hashtag güzelmiş #CimbomTelefonaBakHawkinsArroyo
seri kaçta bitiyor 3 te mi ?
twitterda ki şu hashtag güzelmiş #CimbomTelefonaBakHawkinsArroyo
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hehe güzelmiş![]()
Türkiye'de aynı anda 7 TT bu maçla ilgili.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kazanmamız gereken bir maçı kazanmayı başardık. Tebrikler Kartallar.Şimdi ibre bize döndü. İçeride, taraftarımızın da desteğiyle 2 maçı almalıyız, işi 5. maça bırakmadan. Bu konuda, tüm ekibe güvenim tam.
Maçı takip edemedim.Kazanmamıza çok sevindim.Geçen maçı da kazanabilirdik Arroyo'nun 3'lüğü çemberden çıkmasaydı.Tebrikler Potanın Kartalları.Size güvenimiz tam.
So what?
Saike
Bence bu sene BJK sampiyon olacak. Ev sahibi avantajini da ele gecirdi, burdan vermez gibi. Finale cikarsa BJK Efesi de[ya da Banvit] gecer. Euroligin en zor deplasmanindan galip ayrilmak kolay is degildi. Tebrik etmek lazim.
Helal olsun Potanın Kartallarına. Ergin Ataman'ı ayrıca kutlamak lazım.
Bu da iyiymiş.
#ZoranOlursaHawkinsArroyo
Deplasmanda maç kazanmak çok ama çok iyi oldu. Artık avantaj bizde. Sinan Erdem'de muhteşem bir atmosfer olacak pazar günü. Ah şu pazartesi telaf sınavına kalmasaydım ah ulan ah.
Potanın Kartalları işini bilir bu sene hedef hat-trick !
12752 bilet satılmış şu ana kadar.
13000 oldu.
13.181
Last edited by vego : 18.Mayıs.2012 at 15:20
Çok iyi çok iyi. Taraftar sonunda bu takımın desteklerin en büyüğünü hakettiğini anladı. Pazar günü şölen ve müthiş bir galibiyet var Allah'ın izniyle.
Biletler bitti.Helal olsun.
Adamın işi gücü yokmuş beyler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Salon neredeyse full. maç başladığında boş yer kalmaz zaten biletler tamamen tükenmişti.
Feda tshirtlerine de yoğun ilgi varmış. İlk etap ürünlerin tamamı tükenmiş. Bu çok güzel bir haber.
Ve son olarak #SaldırBeşiktaşım !!
Beşiktaş M-G.Saray MP Maç Sonucu: 74-65
besiktasi tebrik ederim , çok kotuyduk bugun savovic iyiydi ama tek oyuncu ile olmuyor iste evimizdeki maçi vermemiz lazimdi 2.ci maci yani. nese artik 4.cu maci kesinlikle kazanmamiz lazim.
Mağlup olduk yine, Beşiktaş alacak gibi bu sene ligi.. Bize yine hasret var.
2-1 e taşıdık seriyi. Salı günü finale uçacağız inşallah.
#PotanınKartallarıŞampiyonluğaUçuyor !
Beşiktaş alacak gibi duruyor seriyi, Galatasaray kötü hücum ediyor. Lakovicin sonda ki centilmenlik dışı faul de yakışmadı ona.
Potanın Kartalları şampiyonluğa uçuyorrrrr.Helal olsun onlara.![]()
So what?
Saike
Aynen helal olsun Potanin Kartallarina![]()
Bu takım şampiyonluğu hak ediyor.
Bizden daha üstün oynayarak kazandı Beşiktaş.
Tebrik ederiz, başka diyecek söz yok.
Türkiye seyirci rekoru kırılmış.17.300!
![]()
Last edited by vego : 20.Mayıs.2012 at 22:29