Bu sene de finalde kaybedersek çok pis rageleyecem orası kesin. Dağıtırım ortalığı sinir krizlerine girerim![]()
Bu sene de finalde kaybedersek çok pis rageleyecem orası kesin. Dağıtırım ortalığı sinir krizlerine girerim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bizi eleyen Miami kaybetsin.![]()
Maça 20 dakika kala açtım CNN'i ülkeyi kurtaracaklar ya Siyaset ile ilgili bişey vardı.
Nerede Nba stüdyo nerede ah ah
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Shane Battier çok önemli işler yaptı bugün Miami için..
Maçın sonunda Durant'e yapılan faüldü lakin o da önce Battier'ye açık ve net bi' hücüm faul yapmıştı. Adalet tecelli etti gibi bi' şey oldu sanırım. Ama Oklahoma maçın sonuna kadar iyi getirdi, Durant'e ve saz arkadaşlarına tebrikler. 17 sayıdan gelmek kolay değildi. Karşınızda Wade, James ve Bosh varken. OKC'nin finali kazanacağını düşünüyorum.
Vay be. Ne maçtı ama! Heat Thunder'ı geçerken seriyi 3-1'e getirdi ve şu an Miami Heat şampiyonluk kapısını alabildiğince aralamış durumda. Daha önce hiçbir final serisi 3-1'den geri gelmedi. Şimdi Heat'in kendine güveni var ancak OKC ise endişeli durumda. OKC hücum olarak bir tarafa yığılmasına ve plansız hücumlarına gitti. Heat de ise yine dış adamların önemli katkıları etkili oldu, özellikle bu maç Chalmers-Cole guard ikilisi etkili olunca Heat OKC'den üstün olan taraflarıyla maçı kazanmasını bildi. Büyük ihtimalle Heat şampiyon artık, ancak yine de OKC sürprizi arayacaktır ve NBA tarihinde bir ilk olmayı deneyecektir. Bense olamayacaklarını düşünüyorum ve yıllardır bir Heat Fan olarak bunu umuyorum![]()
Heat burdan şampiyonluğu verirse en büyük kahkahayı ben atarımhadi bakalım OKC yap bi sürpriz
![]()
Rajon Rondo, NBA'deki en iyi guardın kendisi olduğunu söylemiş. Yalan da değil hani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Chris Paul der köşeme çekilirim.![]()
deron williams da kendisinin en iyi point guard olduğunu söylemişti.
hucumu yönlendirme anlamında sayarsak tabiki rondoama komple bi guard ararsan chris paul bir numaralı favorimdir
![]()
Chris paul 'un top hakimiyeti yeter.
Bu gece NBA başlıyor! İlk maçlar:
Wizards - Cavaliers
Celtics - Heat ( CNNTÜRK'TE SAAT 2'DE)
Mavericks - Lakers
Celtics Alabilir. Bir Lakers'li olarak bu sezonu Şampiyon olarak tamamlamak lazım, en azından Kobe son bir yüzük alsın.
uykusuz geceler başlıyo lakers ve miami maçlarını izlemeye çalışacam tabi uyumazsam![]()
Sezon basliyor. sene sonunda Lakersin sampiyonluga ulasacagi bir sezon olsun..![]()
nowitzki,kaman olmadan lakers ı yendikCollison transferi cuk diye oturmuş takıma
Vay be Lakers'ın şu kadrosu Dallas'a kaybetmis hemde Nowitzki olmadan.
Rockets Pistons'ı mağlup etti.James Harden ilk maçında 32sayı 12asistlik performans ile oynadı.Ömer'in de 12 sayısı 8ribaundu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
lakers'ın zamana ihtiyacı var bence.
lakers hazırlık maçları da dahil yanılmıyorsam 10 da 0 yaptılar tabi bunda mike brownun rotasyon yapmayı bilmemesi de yer alıyor
Spurs'da Ginobili nereye gitti? Dün kü maçta sahada değildi.
Ömer ilk yarı itibariyle 12 rib çekmiş.5te0 ile oynuyor orası ayrı.Harden 9da7 ile 17 sayı yapmış.Rockets Hawks karşısında ilk yarıyı 53-44 önde geçti.
Ersan'ın da Boston karşısında ilk yarıda 2 sayı 8 rib'i var.
Ömer 0sayı, 19rib, 1ast, 1topçalma
Ersan 7sayı, 11rib
Hido 6sayı, 2rib, 1ast
Enes 2sayı, 4rib
Ömer bu sezon ribaund krallığında liderlik için savaşabilir.7'de 0 atması olmamış ama daha sonraki maçlarda atacağına inanıyorum ben.Rockets'ın kazanmasına da ayrı sevindim.Harden yine çok çok iyi oynadı.
NBA ilginç başladı biraz. Bu sene superstarlarla ön plana çıkan takımlar alt seviye takımlara karşı biraz takıldı. Bunun yanında New York Knicks geçen senelerde pek ön plana çıkamamıştı, ancak bu sene oyunuyla kendilerini gösterdiler. OKC ve Lakers 3 maçta 2 yenilgi ile başladılar ve çok kalbur üstü takımlar değildi yenildikleri takımlar. Belki de bu sezon bizi bayağı zevkli maçlar bekliyor, sürpriz takımlar olabilir. Belki de superstar birikmesi çok da iyi bir şey değildir.
Rockets 110 - 113 Heat
Ömer 4-8 saha içi, 11-14 serbest atış isabetiyle 19pts 14rib, 3ast, 1blk, 3to
Olağan dışı bir serbest atış yüzdesi yakalamış.Ömer çok çok iyi başladı nazar değmez inşallah.Hücumu 0 diyenlere bir bir cevap veriyor bence![]()
Miami Heat bu sezona da damgasını vuracak gözüküyor.Sezonun balonu ise şu ana kadar Los Angeles Lakers.Bakalım ilk 8'e girebilecekler mi ?