Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 75.00%
  • Berabere biter

1 12.50%
  • Ukrayna kazanır

1 12.50%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Türkiye - Ukrayna | 5 Haziran 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Oldukça akıcı ve göze hoş gelen futbolla kazandık . Pas organizasyonlarımız,mücadelemiz falan çok iyiydi . Bugün Mustafa ve Gökhan Töre fark yaratan oyunculardı . Mustafa bugün yaptığı gibi dribbling'lerini de geliştirirse sağlam bir forvet kazanmış olur sadece Burak'a kalmayız forvet hattında . Kanatlarımızda artık oldukça iyi ancak Arda'nın forvet arkasında oynaması aslında takım oyunu olarak bana da faydalı gibime geldi ancak ortadan dribbling yapma talimatı vermesi lazım Abdullah hoca'nın Arda'ya neredeyse hiç dribbling yapmıyor en önemli özelliğini harcıyor . Hazırlık kampını 5'de 4 ile geçerek umut verdik elemeler için Abdullah Avcı'yı da ayrıca tebrik ediyorum takımı oyun ve kimlik anlamında değiştirdiğinden dolayı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre'yi ben pek beğenmedim. Çok top ezdi. Ayrıca Hasan Ali 'de yetersizdi. Hasan Ali'nin yerine Caner sol bekte oynamalı. Caner'in yeri olan sol acıga Arda geçmeli. Arda'nın orta sahadaki yerine de Emre. O şekilde cok daha iyi oynayabilirdik. Tunay, Sercan çok yetenekliler. 2014'te iyi isler yapacagız sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Güzel bir galibiyetti. Takım olarak iyiydik; ama özellikle Mustafa'nın performansına çok sevindim. Burak ile beraber Milli Takım'ı uzun süre götürebilecek kapasitede bir golcü olduğunu bu maçta ispatladı bence. Kötü olan ise, bilhassa 2. golden sonra çok fazla pozisyon vermemizdi. Yenilecek bir gol galibiyeti zora sokacaktı. Neyse ki, o golü yemeden tamamladık maçı. Böylece, kampı 5'te 4 yaparak tamamladı A Milliler'imiz. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

takimi cok begendim, ortasaha tamamen yaratici oyunculardan kurulu. Arda kadar teknik bi dolu oyuncu oldu. onceden her golun arkasinda arda olurdu, simdi ona ihtiyac duyulmuyor. Hamit de sag bekte cok iyi oynuyor. Gokhan istenen formda olmazsa orasi icin banko isim hamit olur. Gokhan Tore biraz daha paslasmayi dusunse cok daha verimli olur, fazla bireysel. dinamik bi takimimiz oldu. bu 5 mac ilersi icin umut verici. macaristan-romanya-estonya-andorra bu dordune de puan vermeyiz bence, hollanda ile maclarimiz lideri belirleyecektir. herkes gibi keske su turnuvada biz de olsaydik diyorum ama oyle olsaydi da bu degisim icin zamanimiz olmayacakti. :]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

TÜRKİYE TÜRKİYE yanıltmadın beni
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    TÜRKİYE TÜRKİYE yanıltmadın beni
    ne kadar kazandirdi sana :]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ne kadar kazandirdi sana :]
    yayına fransa h1,isveç kg var,çek cumhuriyeti u21 'e oynadım 40 misli bastım 2 kupon şeklinde 280 lira,ayrıca bi kupon da türkiye maçına üst diyip 10 lira attım ama gelmedi sağlık olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

arkadaşlar bir şey farkettiyseniz slovakya milli takımında liverpoolu defans oyuncusu da dedi ömer üründül hyppia'yı kastederek spiker de hıhı demekle yetindi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

En iyisini yapıyor işte he diyip geciyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sami Hyypia için değil, Martin Skrtel için demiştir onu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hyppia liverpoolda oynadi uzun sure, onu soylemisti urundul. bi yanlislik yok, yalniz finlandiya macinda dedi bunu slovakya degil :]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben anlamamış olabilirim ama Finlandiya maçında Hyypia oynamadıki zaten. Futbolu bırakmadı mı bu adam?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben anlamamış olabilirim ama Finlandiya maçında Hyypia oynamadıki zaten. Futbolu bırakmadı mı bu adam?
    teknik kadrodaydi galiba, bahsi acildi bi ara. ben de hatirliyorum muhabbeti ama tam degil :]

Nesil
    2007
    Yer
    34

4 Ay önce Slovakya ile oynadık, Skrtel defans oyuncuları Liverpool'lu olan. Mustafa'da oynadı o maçta Üründül bu maçı kastetti.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    4 Ay önce Slovakya ile oynadık, Skrtel defans oyuncuları Liverpool'lu olan. Mustafa'da oynadı o maçta Üründül bu maçı kastetti.
    yok yahu hyppiadan bahsetti iste, zaten yanlis bir durum da yok ki. adamin nerdeyse butun kariyeri liverpoolda gecti. bahsin konusu hyppia idi, bundan eminim nerden cikti slovakya muhabbeti, ilahi berk. bi deli kuyuya tas atar misali :]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yok yahu hyppiadan bahsetti iste, zaten yanlis bir durum da yok ki. adamin nerdeyse butun kariyeri liverpoolda gecti. bahsin konusu hyppia idi, bundan eminim nerden cikti slovakya muhabbeti, ilahi berk. bi deli kuyuya tas atar misali :]
    O mevzu Mustafa Pektemek'le alakalı değil miydi? Mustafa Pektemek'le Hyypia yerine Mustafa Pektemek'le Skrtel eşleştirmesi daha mantıklı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by di canio View Post
    O mevzu Mustafa Pektemek'le alakalı değil miydi? Mustafa Pektemek'le Hyypia yerine Mustafa Pektemek'le Skrtel eşleştirmesi daha mantıklı.
    valla benim kafam karisti, hyppia kim [buna cevap vermeyin sakin ]

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri