Yönetim elinden geleni yapmış.Sıra sende utsa ŞL istiyor bu yönetim![]()
Yönetim elinden geleni yapmış.Sıra sende utsa ŞL istiyor bu yönetim![]()
Yeni sezonu açtık.
TariboWest
o hocam kehanet tutmamış ama şampiyonluğu bırakmamışsın yeni sezonda başarılar iyi transferlerini bekliyoruz
Takımdan Ayrılanlar Belli Oldu !
Geçen sezon kiralık oynayıp bu sene takıma katılan oyunculardan sadece Simon Kjaer ve Tuncay Şanlı kaldı. Diego'nun sorunlu bir oyuncu olması ve yıllık 6.000.000 € gibi yüksek bir ücret alması takımdan ayrılmasında etkili oldu. Dış transferde bir kaleci, bir defans, bir sol bek, bir forvet ve 2 tane orta sahanın ortasına transfer yapacağız. İç transferde ise sözleşmeleri yakın zamanda sona erecek oyuncularımızla sözleşme yenileyeceğiz ve geçen sezon şampiyonlukta payı olan oyuncuların maaşlarında iyileştirme yapacağız.
TariboWest
parayı cukkalamışsın hocam
Ve Wolfsburg Bombaları Patlattı !
Riccardo Montolivo Wolfsburg'ta !
İtalya Serie A'da küme düşen Fiorentina'nın yıldızı 15.500.000 € bedelle Wolfsburg'a transfer oldu. Yıldız oyuncu yıllık 3.000.000 € kazanacak.
Kulüpten yapılan açıklamada Montolivo'nun gelişi sonrası forma satışlarında patlama yaşandığı açıklandı...
Marc-Andre ter Stegen Wolfsburg'da !
Mönchengladbach'ın genç yıldız adayı ter Stegen de Wolfsburg'u seçti. Gladbach'ın küme düşmesinden sonra takımdan ayrılmayı kafasına koyan ter Stegen 10.000.000 € bedelle Wolfsburg'a geçti...
Christian Fuchs Wolfsburg'da !
Wolfsburg'un sol beki ona emanet. Kaliteli bir oyuncu olmasının yanında duran toplarda da etkili olan Fuchs Wolfsburg'a bu konuda da yardımcı olacak gibi görünüyor. Bonservisine 9.500.000 € ödendi.
Bitmedi ! Leroy Fer de Wolfsburg'u Seçti !
Montolivo'yu getirdikten sonra yanına yine teknik ve güçlü bir oyuncu almak şart olmuştu. Bu görevi de Leroy Fer'e vermek en iyi seçenek gibi görünüyordu. Şu anda ortasahadaki 3 lüyü düşündüğümde cidden heyecanlanıyorum. Riccardo Montolivo-Leroy Fer-Christian Trasch![]()
TariboWest
müthiş .
Montolivo'dan fazla birşey bekleme profiline göre çok çok az bir performans gösteriyor.
Montolivo nun yerine poli yada ekdal'ı düşünebilirdin daha ucuza malederdin ama Montolivo da isimdir :d
Transferler çok güzel Fiorentina'nın küme düşmesi olay. :S![]()
2 Transfer Daha Yaptık ve Transferi Kapattık !
Transfer Özeti
Kadro ve İlk 11
TariboWest
ALMANYA SÜPER KUPASI
ŞAMPİYON WOLFSBURG !
Lige kupa ile başlamak güzel oldu. Böylece ülkedeki 3 kupayı da müzemize koymuş olduk. İlk defa kazandığımız Almanya Kupası'ndan sonra Süper Kupa'yı da kazanmayı başardık...
TariboWest
Kupalar hayırlı olsun Ümit...Yeni sezona da kupayla girmek çok iyi olmuş...ŞL'de Çeyrek bekliyorum senden...
Bu Haber Wolfsburg Taraftarını Çıldırtacak !
Arsenal'in kaptanı Van Persie, Arsene Wenger ile kavga ettiği için kadro dışı bırakılıp rezerv takıma yollanmıştı. Bunun üzerine açıklama yapan Van Persie İngiltere'de kalmak istemediğini ve Hollanda'ya döneceğini açıklamasına rağmen bugün Bild'de çıkan bir haber Wolfsburg taraftarını heyecanlandırdı. Van Persie'nin menejerinin Ümit Boğa ile irtibata geçtiği ve Van Persie'nin Wolfsburg'da oynamak istediğini bildirdiğini yazdı. Bu haber taraftarlar arasında heyecan yaratırken Şampiyonlar Ligi'ni düşünen Ümit Boğa'nın Van Persie için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtiliyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak ? Van Persie Wolfsburg'a gelecek mi ? Wolfsburg'un yıldızı Mandzukic ne yapacak ?
TariboWest
Veeeee Robin Van Persie Wolfsburg'da !
Montolivo'da olduğu gibi Van Persie'de de forma satışlarında patlama yaşandı...
TariboWest
Vay be abi ne yaptın ya.. Ben şampiyonluk zor diyordum fena tokat yedim bi' oradan transferlerdesen dehşet RvP gelmiş artık en az yarı final diyorum ŞL'de.![]()
Van Persie'nin takıma katılmasından sonra Tuncay Şanlı 3.600.000 € satış opsiyonuyla Stuttgart'a kiralandı.
TariboWest
adam nazire yapıyor bende rvp istiyorum arkadaş![]()
Kariyer çok başarılı devam ediyor sıra şamp liginde![]()
Van Persie bomba transfer.![]()
Bundesliga 1-2-3-4-5. Hafta
Almanya Kupası 1. Tur
Şampiyonlar Ligi'ndeki Grubumuz Belli Oldu !
TariboWest