YuhMersin beğenmiyor, 10 forvetli Spartak Moscow beğeniyor. İşe bak.
YuhMersin beğenmiyor, 10 forvetli Spartak Moscow beğeniyor. İşe bak.
Football is simple,but Football Manager is not
Hoppala! ne oldu acaba?
mersin beğenmiyo değil pino idmanlarda isteksizmiş![]()
Culio Mersine gelmek istiyor
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
Best FM spor müdürü @ozkanozzturk'un haberine göre MİY, Culio'yu transfer etti. Culio, yeni kulübünden yıllık 800 Bin € alacak.
Culio'dan sonra Özer Hurmacı ve Jaja da Mersin'de deniyor.
Culio resmen Mersinde. http://fb.me/1aDCoDgj4
Özer Hurmacı bitmiş sanırım.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Jaja harika transfer olur Mersin adına. Takımı sırtlayıp üst sıralara taşıyabilecek bir oyuncu.
Murat Ceylan Mersin İdman Yurdunda.
İbrahim Kaş bir aksilik olmassa eski takımına oda geri dönüyor.
İvan De Souza Mersin İdman Yurdunda.
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ufak ufak Adriano Leite haberleri çıkıyor.
Bu arada yaptıkları transferleri yazalım;
Orkun Uşak (Antalyaspor)
Milan Mitrovic (Rad)
Burhan Eşer (Eskişehirspor)
Mehmet Yıldız (Karabükspor)
Tanju Kayhan (Beşiktaş)
Kemal Tokak (Gaziantepspor)
David Bicik (Slovan Liberec)
Jean Jacques Gosso (Orduspor)
Ozan İpek (Bursaspor)
Bunlar dışında Raheem Lawal ile de anlaşılmış galiba.
mersin saglam transferler yapmis özellikle mehmet yildiz gosso ve kemal tokak transferleri güzel
Mitroviç"i ilk macinda begenmistim devami gelir umarim.
Burhan da çok underrated (Turkce karşılığı olmayan bir kelime) bir oyuncu. Aynı şekilde Mehmet Eren ve Hakan Aslantaş da öyle. Ne alaka şimdi onlar ama aklıma geldi o açıdan
Efe Halil Özarslan Mersin İdman Yurdumuzda!
Gençlere gelmemiş miydi?
Gençler ile anlaşamamış.
Yeni sezonda memleketi Mersin’de forma giyecek olan Efe Halil, “Süper Lig’den birçok takım benimle ilgilendi. Fakat Mersin’in yeri bende çok ayrı, hem memleketim, hem de burada çok güzel günlerim geçti. Bu yüzünden hiç düşünmeden imzayı attım” dedi.
Efe Halil’i alarak güçlerine güç kattıklarını söyleyen başkan Ali Kahramanlı, “Günlerdir Efe ile temas halindeydik. G.Birliği’ne transferi gerçekleşmeyince hemen devreye girdik. Kendiside bizi kırmadı. Mersin’e gelerek sözleşmeyi imzaladı. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.
Ayrıca Murat Ceylan da takımda kalıyor.
Efe Halil Özarslan , Mersin İdman Yurdu'na kesinlikle faydalı olacaktır , ancak ben Gençlerbirliği'nin almasını bekliyordum elden çıkaracağı Aykut Demir'in yerine bakalım , hayırlısı olsun![]()
Yılmaz Vural'dan sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay getirilmiş.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Rıza hoca isabet olmuş Hakan Kutlu ile devam edilmemesine sevindim. Ligde kalıcı olurlar diye tahmin ediyorum.
Bu işin sonu Göztepe'ye dönmez umarım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ne hizli adamlar ya, son 1-2 aya kac tane teknik adam sigdirdilarteam cohesiondan baska birsey calistirilmaz bu adamlara
Mersin İdman Yurdu Rıza Çalımbay ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
Last edited by William Rookwood : 28.Mayıs.2014 at 19:29