kasimpasa iyi basladi maca.
kasimpasa iyi basladi maca.
3 top kaybı, Hamit ortada olmuyor.
Frikik diye heyecanlandık, Hamit vurdu.
Çok güzel ataktı, Hakan Balta'nın son pası dışında.
Samet Aybaba tribünde.
Dany adamsin be.
Dany çok riskli oynuyor, yaptığı çalımlar şık ama kaptırdığında gol pozisyonu olur. Orta sahada Hamit ve rakibin 5'li oynamasından ötürü eksik kalıyoruz, Kasımpaşa ağırlığını koymaya başlıyor.
kasimpasa net pozisyonu kacirdi. Muslera iyi is cikardi.
Ataklarımız sıklaştı, takımın en iyisi Hakan Balta, nazar değmesin.
Zemin kötü, Selçuk gereksiz kart gördü, Hamit kafasında futbol yokmuş gibi. Aydın sürekli yerde.
oyunu kontrolumuze aldik onemli pozisyonlari kacirdik
Şu maçı izleyen Avrupalı varsa kesin Emre Çolak dikkatini çekmiştir, net.
Edit: Derken Umut attı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Umuuutttttt goolllllllll
Umut Bulut kaldığı yerden.
Kilit açıldı, devamı gelir.
emre cok iyi gercekten, ortasahada defanstan topu alip dagitan kisi su anda.golun ortasini da o yapti. harika oynuyor.
yalniz kasimpasa cok da defansif gorunmuyor zaten, kilit var miydi yok muydu o tartisilir. guzel mac oluyor.
umut hic gorunmemisti gole kadar :]
danny de problem var, cok hata yapiyor.
kalecininde hatasi var , emreye nazar degmesin geçen yildan beri cok iyi oynuyor.
burak ın cezası kaç maçtı kaç maç daha kaldı?
hamit kac orta yapti macin basindan beri, sayan var mi?
emre dokturuyor, nazar degmesin. cok yetenekli bir oyuncu, ardayi gecer benim fikrim.
Bitti bu maçla cezası.
Emre Çolak büyük oynuyor, helal olsun Aslana.
Hamit böyle oynayacaksa işimiz var, utanmasa elini beline koyup bekleyecek.
Dany de güven vermiyor.
İlk yarı bitti, skor güzel ama oyun için aynı şeyleri söylemek zor. Selçuk ve Elmander beklentilerin uzağında, Hakan Balta ve Emre ise aşmış durumda.
ilk yari bitti , hamit duzeldi gibi , emre colak muthis oynuyor su an tek aksiyan aydin , amrabat - aydin degisikligi olabilir
ozellikle emre colak muthis oynuyor acayip fiziklenmis yikilmiyor kolay kolay ortaya geçince tam bir beyin gibi takimi cok iyi yonetiyor
edit ; vallahi anlamiyorum dany"nin neresi guven vermiyor yahu tas gibi adam![]()
İlk yarı bitti. Emre gerçekten müthiş oynuyor. Hamit arada beliriyor ama hala yetersiz. Aydın sahada yok, Selçuk idare ediyor. Umut, Elmander işlerini fazlasıyla yapıyor. Dany'de sıkıntı var. Hakan çok iyiydi şu ana kadar. Eboue, Ujfa ve Muslera'da aynen devam ediyor.
Edit: İspanyol, Dany tam alışamadığı için sıkıntı yaratıyor ama zamanla düzelir.
Screw you guys, I'm goin' home
Arif adam riskli oynuyor, hadi onu geçiyorum, yere sağlam basamıyor, aha aldı topu diyemiyorsun. Süper Kupa maçında 2 defa Kuyt'tan 1 defa da Sow'dan çok kolay çalım yedi. İlk haftalardan notunu vermek doğru değil ama Semih - Ujfalusi ikilisini mümkün değil bozamaz Dany.
tamam riskli oynuyor ama onunda oyun tarzi o dany"nin su dagitti paslari semih dagitsin semih 10/10 topçu olurdu benim gozumde. super kupa maçinda evet ilk toplari kaptirdi ama geriye donup o kaptirdigi toplarida rahatlikla kazandi. zaten dany"nin ozelligi bu antepdede boleydi bu adam hiziyla ozguveniyle paslariyla ve oyunu iyi okumasiyla basarili bir defans oyuncusu "bence"
Ben korkarak, tedirgin olarak aha kaptırdık, şimdi yedik işte diyerek maç izlemek istemiyorum. Yere sağlam basan stoper ikilisi makul bence. Onların ilk işi top dağıtmak değil, rakip oyuncuları durdurmak. Oyun kuracak oyuncularımız var zaten önlerinde, Selçuk, Melo, zaman zaman Emre, düzelirse Hamit.
aydın maçın başında iyiydi gözüküyodu sonra sola geçince söndü top gelmedi ayağına hiç emre dediğim gibi sol açık oyuncusu değil ortasahanın ortasında oynadığında neler yaptığını çok daha net görüyoruz şuan kesinlikle ortasahada oynamalı selçuk un yedeği olarak çok iyi oynuyo şuan itibariyle hamit arada bişeyler yapıyo çabalıyo ama bi sonuç çıkmıyo h.balta çok iyi eboue normal selçuk pek görülmedi ortasahada defansif görevleri üstleniyo emre olduğu için ujfalausi bildiğimiz gibi dany çok riskli oynuyo daha risksiz oynaması lazım onun dışında oda hiç fena değil umut - elmander iyi anlaşıyo geçen maçlardaki gibi ikinci yarı hamit veya aydın yerine amrabat girer diye tahmin ediyorum
Geçen sene defansın önünde Selçuk top alırken, kendisini kovalayan adamı eksiltme çabasına girerdi tehlikeli yerde. Bu sene de bunu aşamamış. Kasımpaşa'daki bir eleman pres yaptı, gayet temiz topu aldı Selçuk'un ayağından ama Selçuk numaradan yere yattı. Fırat Aydınus da faul verdi.
Selçuk şu olayı da aşsa tam olacak.
Hamit"in top direkte patladi.
Hamit yazıyordu, direk izin vermedi.
Emre "Çilek" şov devam ediyor.
Seyir zevki yüksek, keyifli bir maç oluyor.
Dany muthissin be..
Fena çarpıstılar.
Tekli baraj, yanlış yerleşim. İlhan'dan iyi zamanlama, güzel bir gol yedik.
1-1 oldu almeidanin attigi gole cok benziyor
Bu maçta 1-1 biterse 4 büyükler tarihi bir başlangıç yapmış olur herhalde.![]()