umarım Bursa gruplara kalır trabzonda elendi zaten en azından 3 takımla devam edelim
umarım Bursa gruplara kalır trabzonda elendi zaten en azından 3 takımla devam edelim
Haydi be Bursa yapabilirsin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hollanda 2 takımla kalmışken bunu değerlendirmeliydik önlerine geçme açısından ama Trabzon üzdü bizi bari Bursa ile gülelim zaten 1 dakika da 2 gol yememiz şaka gibi...
Dayan Bursa bari penaltılara kalsın.Orada inanıyorum alır Bursa maçı.
TV veriyormu
Bursa çok şanslı neler kaçıyor yahu...
O son top girmedi ya daha da girmez rahat olun![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Twente inanılmaz goller kaçırıyor, gerçekten şansları hiç yok. Umarım son düdük çalana kadar da olmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Twente akın akın geliyor, tek umut penaltılar gibi. Maç 1 dakika içinde nereden nereye geldi ya, şaka gibi.
Twente yalnız fena bastırıyor.Bursa'nın şansı yanında uzatmalarda.Spikerin dediği gibi maçın kırılma anı olabilir az önceki pozisyon.
twente ne yükleniyor ya.bursa düştü hepten.biraz daha dayanın
Bursa bakalım ne kadar dayanabilecek bir kez daha direkten döndü.Twente elenirse, büyük adaletsizlik olur ama umarım Bursa yüzümüzü güldürür.Maçı trt spor veriyor.
Batalla niye çıkıyor ki, penaltıyı gole çevirebilecek bi isimdi.
Batallayı niye çıkarıyon yav penaltıyı kim atcak ?
Batalla çıktı en kötü penaltılarda işe yarardı bence
Trabzon'da Alanzinho penaltılardan önce çıkmıştı Bursa'da da Batalla aynı şekilde kenara geliyor, sevmiyorum bu olayı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dayan bursa. 9 dk kaldı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trt Spor veriyor maçı. Bursa kendi elleriyle veriyor maçı resmen. N'Diaye midir nedir mahvetti bugün. Batalla'nın alınması lazımdı. Hiç bir etkinliği yok oyunda. Zaten hücum anlamında çok zayıf kaldı Bursa. Batalla'nın yerine daha mücadele edecek bir adam olması lazımdı. (Dediğim olay normal süre içersindeydi) Bu kadar kolay bir tur bu kadar zor bir duruma ancak bu şekilde getirilirdi. Hele 3. gol kamera şakası gibiydi. Umarım penaltılarda Carson bir şeyler yapar diye ümit ediyorum fakat iş çok zor. Bu tip durumlarda geriden gelen dönüş yapan takımlar daha avantajlı oluyor. Bursada giderse ülke puanı iyice tepe taklak olacak. Zaten puanlar 5'e bölünüyor galibiyet alsanda çok etki etmeyecek 2 temsilci ile.
bursa ne yapmis ya maca bakmadimda arkadas evinde adamlari 3-1 yenmissin deplasmanda nasil 3 gol birden yedin rezillik resmen..
Twente resmen abluka altına aldı kaleyi. Dayan Bursa ...
Canım FEDA olsun sana !
tadic çok iyi oyuncu ya keşke seneye biz alsak![]()
tadicin ortasında gol yazık oldu bursaya
şaka gibi elendik
Sentugo.
Al işte ya ! Orda niye faul yapıyorsun ki arkadaş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fer yazdı golü olcak iş değil ya 2 takımımızda elendi biri turlasaydı bari...
ah ulan ya.
maçın yıldızı leroy fer.turu getirdi tadic ile ikisi.müthiş bir oyuncu fer ne ararsan var, ilk defa 90 dakika izledim
Vay arkadaş ya, 4 takımla Avrupa'da olacağız derken yine olmadı. Hay böyle işe.![]()
Arkadaş çok iyi adam bu Fer ya yazık oldu.Bir bir eleniyor temsilcilerimiz çok yazık..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bu musa çağıran ne yapıyo ya
Bekle Bizi Avrupa Biz Geliyoruz!!!!! (1 yıl daha bekleyeceksin..) Her şeyi çok biliyoruz.En iyisi biziz evet.Yazık yahu delirdim.