Rezil bir olay şu takıma elenmek.Hadi onu geçtim nasıl olurda koca 210 dakikada gol atamazsın?Üzüldüm böyle elenmek yakışmadı.
Rezil bir olay şu takıma elenmek.Hadi onu geçtim nasıl olurda koca 210 dakikada gol atamazsın?Üzüldüm böyle elenmek yakışmadı.
Kural hatası olayı ne ? Kural hatası yokmuş onu biliyorum ama olay neydi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzon güldürdü beni, yahu bu takımlara biz 2 sene önce rezil durumdayken gol atabiliyorduk.. Şenol Hoca'dan beklenmeyecek bir mağlubiyet oldu. Geçmiş olsun tüm Trabzonlulara.
Valla ilk eşleşme olunca gazetede yine klasik başlık vardı: Kebap gibi takım... Her şeyi çok abartıyoruz. Geçmiş olsun kötü oldu.
şenol hoca napsın elindeki cevherleri yönetim kaptırıyor adam her sene yeni bi takım kurmakla uğraşıyor yazıklar olsun türk futbolunu babasının çiftliği yapan yöneticilere
hayir Rejinin hatasi o mustafa 2.ci sari gormedi
Bir rezalet de burda.Biz istiyoruz ki takımlarımız Avrupa'da top oynasın adlarını duyursun ne biliyim Türk futbolu diyince yabancılar bir çekinsin.Hep rezaletle hatırlanıyoruz arkadaş yok böyle gelmiş böyle gidiyor şu takımla 210 dakika top oynayıp 1 gol atamadılar çok üzücü
Müstahak Trabzon'a sen 210 dakika şu takıma gol atamıyosan zaten gitme gruplara falan gerçekten yazık oldu Trabzonspor gibi takıma.Çok üzüldüm elenmesine ama böyle takıma gol atamazsan çok normal elenmen
Videoton gibi takımLara eLeneceksek zaten Avrupa kupaLarına gitmemek en mantıkLısı. Burada tek suçLu yönetimdir. LigLer başLıyor, takım eLeme maçLarına çıkıyor ama transfer yok. Trabzonspor yönetimini anLamak mümkün değiL. İş, işten geçtikten sonra forvet aLsan neye yarar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
emerson borsaya açıklanmış.
elenmenin sebebini taraftara kim açıklayacak?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht