Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
  • Galatasaray kazanır

2 40.00%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 156 sonuç

Konu: Orduspor - Galatasaray | STSL 6.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kaleci halen zaman geçiriyor ne antipatik bir takımdır bu ya.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kötü maç, kötü oyun, kötü skor. Hayırlı bir mağlubiyet olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orduspor'dan "extra large" bir galibiyet. Tahmin yarışmasında da saglam puan alırım bu maçtan

Nesil
    2007

Kibir kötü şey. Öyle rahat rahat kazanılmıyormuş her maç

İlk yarıyı seyrettim. Oyun ışık vermeyince kapadım akıllar biraz Braga maçında herhalde. İlk yarıyı yorumlarsam iyi değildik. Rakip kadar oynadık ama pozisyona pek giremedik. Rakip ise bizim daha az defansı düşünmemiz münasebetiyle rahat pozisyonlar buldu. Bizim de sanki her zamanki pres yapan takım sahada yoktu. Terim'den mi talimat aldılar tabi orasını bilemem.

Nazar boncuğu olsun, hala lideriz. Benim de aklım Braga maçında aslında O maçı kazanalım da bu maç önemli değildi zaten. Onu da kaybedersek kötü olur umarım bir kaza yaşamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkesde bu maç için puan kaybı beklentisi vardı.Oyuncularda konsantrasyon sorunu olduğu çok belliydi.Neyse ilk yenilgimizi aldık.Ordu zor deplasman.En azından geride bırakıyoruz bu deplasmanı.Bundan sonrada takımın bu kadar pasif ve pozisyon üretemediği maç görmeyiz diye düşünüyorum.Braga maçını kazanıp tekrar moral bulmak lazım.Bu maçların telafisi var.Arada takımın böyle yenilip kendine gelmesi lazım.Maç sahada kazanılıyor.En azından oyuncular bundan sonra bunu anlayarak sahaya çıkar.Çünkü öyle bir hava varki sanki ligin 5.haftasından şampiyonuz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ordu'yuda tebrik etmek lazım.Adamlar 2 sende bu ligin kalburüstü takımlarından biri olucağını gösterdi.Kaliteli teknik adam ve oyuncular var.Takım olarak çok iyi kapanıyorlar.Kitlediler adeta oyunu.Ordu bundan sonra hep çekinilecek bir deplasman.Hiç bir takımında orada kolay kazanıcağını sanmıyorum.Uefa'yı zorlarlar bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş maçının 2. yarısı ve bu maç Fatih Terim'in etkisiyle gitti puanlar aslında. İki kanatta da saf kanat oyuncusu olunca olmuyor. Hamit çıkana kadar en faydalı isimdi, solda Amrabat olacaksa sağda Engin veya Hamit olmalı, Aydın değil. Bir diğer faktör rakip savunma + kontra sistemiyle oynuyorken Dany niye yedekti bunu anlamadım. Dany olsa ikinci golü yemezdik bence. Son olarak Burak Yılmaz kötü maç çıkarırken Elmander neden çıktı anlamadım. Oyuncular, taraftar kadar Fatih Terim'in de aklı Braga'da kalmış belli ki. Kaybetmek de var, her maçı kazanacak değiliz ama bu kadar kötü bir Galatasaray görmüyorduk ne zamandır, üzüldüğüm şey bu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orduspor'u tebrik ediyorum.Benim için şahsen sürpriz bir sonuç oldu.Farklı kazanırız diyordum ama kısmet değilmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tebrikler Orduspor.. Hector Cuper'le çok iş yaparlar.. Nazar boncuğumuzu da taktık, Braga maçına bakacağız artık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Kabze maç sonu hatırlanıcak biri varsa oda Alpaslan abidir dedi.Helal olsun Kabze'ye.

Bazı arkadaşları anlamıyorum. Hiç bir takım yenilmez değildir, Galatasaray da dahil. Nedir bu hareketler yahu hiç yakışmıyor.

Tebrikler Orduspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler Orduspor. % 10 şans verdik,iyi değerlendirdiler.Halı sahadaydım,55. dakikadan sonrasına baktım ve bizim takımı hiç beğenmedim.Orduspor baktıgım dakikalarde hep kontra oynadı ve 2. golü de öyle buldu zaten. ilk 55 dk nasıl oynadı bilemem ama bu oyun bize yakışmadı.Neyse, hafta içinde Ş.L. de galibiyet alıp moralleniriz inşallah.Yalnız özellikle Melo ve Selçuk'un bir an önce toparlanması lazım...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Hector Cuper en iyi yaptığı işi yapmış, büyük bir takımı katı savunmayla kontradan vurmuş.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O değil de TRT 3'de ne kadar saçma bi konuşma geçti İbrahim Üzülmezle spiker arasında.. Galatasaray'ı bitirdiler sonra da Fatih Terim'i Milan'a geri yolladılar güldürdüler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yenmişiz yenilmişiz çok önemli değil de maç sonrası Hasan Kabze'nin röportajı olsun, Fatih Terim'in basın toplantısı olsun bu ülkede halen futbol adına güzel şeyler de olduğunu bir kez daha hatırlattı. Helal olsun ikisine de.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ujfalusi'yi fena arıyoruz. Sol stoper oturmuyor bir türlü, ne ileri ikili ne stoper ikilisi kesin değil. Sol stoper Dany olsa en hayırlısı olacak gibi, Amrabat yardıma gelmiyor tüm yük Hakan Balta'da sol kanatta, Cris kapatamıyor o bölgeyi, Dany daha süratli, ManU maçında iyi kapatmıştı açıkları.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçen sene Orduspor maçını Arena'da izlemiştim ve Cuper olmasına rağmen takım kötü oynuyordu.O maçtan sonra ilk kez izledim Orduspor'u.Çok büyük bir gelişme kaydetmişler.Cuper istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlamış.Anadolu takımları arasında Kasımpaşa'dan sonra en iyisi diyebiliriz Orduspor için.İç saha performansları muazzammış.Kötü oynadık ama buna rağmen maçı kazanabilirdik.Burak çok kötüydü bugün.Son vuruşlarda batırdı resmen.Elmander yerine o çıkmalıydı bence.Maçın hakkı kesinlikle bu değildi.Hasan Kabze'nin o beklenmeyen ve muhteşem golüyle erken dakikada geriye düşmek moralleri bozdu.Zaten takım tam olarak bu maça konsantre değildi orası belliydi.Bir de erken gol gelince işler iyice kötüye gitti.Kendi sahamızda Orduspor'a karşı zorlanacağımızı hiç sanmıyorum.Deplasmanda orada oynayan her takım çok zorlanacaktır orası belli ama içerde bu takıma puan kaybetmeyiz.Braga maçı öncesi bu mağlubiyet kötü oldu ama oyunculara iyi bir tokat oldu bu.Kendilerine geleceklerdir.Ve salı günü Braga'ya karşı güzel bir oyunla güzel bir galibiyet alacağız inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maçı komple izlemedim ama özetlerden izlediğim kadarıyla Orduspor'un 2.gol dışında ilk gol dahil doğru dürüst pozisyonu yok. İyi kapandılar falan deniyor ama biz gayet iyi pozisyonlar bulmuşuz buna rağmen. Fatih Terim de "kötü oynadığımızın söylendiği maçta bile 7-8 pozisyona girdik" tarzı bir şeyler söyledi ki haklı. Bugün futbol şansı yanımızda değilmiş, Selçuk'un direkten dönen frikiği ya da Burak'ın pozisyonu ya da Cris'in kafa vuruşu gol olsa bu maç çok farklı bitebilirmiş.

Her şeye rağmen hayırlı bir mağlubiyet oldu gibime geliyor, bekliyordum puan kaybını zaten tahmin yarışmasında beraberlik vermiştim. Şimdi Braga maçında kesin galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Pis yenildik. İyi oldu aslında ders olsun bizimkilere. Ayrıca Terimin Hamitin yerine Aydını oyuna alması sonumuzu getirdi. Aydında ısrar etmesi daha büyük bir yanlıştı. Terimin yanlışları karşısında takımını bu maça iyi hazırlayan ve iyi bir aktik uygulatan doğru zamanda doğru değişilikleri yaparak maçı kazanan Hector Couper'i tebrik etmek lazım. Takımı 90 artı 4 te bile pres yapıyordu. Helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maçın tamamını izleyen arkadaşlara bir sorum olacak.Atila Turan nasıl oynadı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Maçın tamamını izleyen arkadaşlara bir sorum olacak.Atila Turan nasıl oynadı acaba

İyi oynadı gerçekten ben beğendim.FM profiliyle oyunu arasında dağlar kadar fark olan oyunculardan değil.O potansiyel o yetenek var kendisinde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ordu'yu beş haftadır takip ediyordum..ligde top oynamaya calışan 5-6 takımdan biriydi...hatta ilk yazılarımda yeneliceğini söylemiştim galatasaray'ın....Orduspor geliyor bu sene belkide 4 anadolu takımının şampiyonluğu geliyor bu istikrarı sürdürürlerse....haftaya karabük maçındada ilk deplasman galibiyetlerini alıcaklarına inanıyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray çok kötüydü, 1-2 pozisyon dışında elle tutulur bir tehlikeli gol girişimleri yoktu. Oyuncuların aklı Braga maçında anlaşılan, ama bu anlayışı değiştirmeleri lazım yoksa çok canları yanar. Tebrik ederim Orduspor'u, iyi bir galibiyete imza attılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Melo - amrabat - elmander - aydın bu 4lüyü ben bu formlarıyla 18e bile almam sahanın en kötü 4 ismi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Melo - amrabat - elmander - aydın bu 4lüyü ben bu formlarıyla 18e bile almam sahanın en kötü 4 ismi
    Bende aykut kocamın'ı sahaya teknik direktör diye indirmezdim ama futbol bu...oyuncuların kötü günleri olabilir..1 maça bakarak hemen ilk 18'e almamak dünyanda en saçma teknik direktörlerin yapıcağı iştir..belki antremanlarda kendini gösterip formayı kapmıştır maçta kötüdür..sonuçta bu adamlar profesyonel adamlar..1 maç kötü oynar 5 maç iyi oynar futbol bu...Sonuçta bunun kararırını vericek olan isim fatih terim ve teknik ekibidir..kadroyu genelde antremanlardaki performanslar şekiller...

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bende aykut kocamın'ı sahaya teknik direktör diye indirmezdim ama futbol bu...oyuncuların kötü günleri olabilir..1 maça bakarak hemen ilk 18'e almamak dünyanda en saçma teknik direktörlerin yapıcağı iştir..belki antremanlarda kendini gösterip formayı kapmıştır maçta kötüdür..sonuçta bu adamlar profesyonel adamlar..1 maç kötü oynar 5 maç iyi oynar futbol bu...Sonuçta bunun kararırını vericek olan isim fatih terim ve teknik ekibidir..kadroyu genelde antremanlardaki performanslar şekiller...

fatih terim almasın demedim zaten ben olsam almam dedim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlginç O zaman Fenerbahçe'de sahaya çıkacak 11 oyuncu zor bulunur

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İlginç O zaman Fenerbahçe'de sahaya çıkacak 11 oyuncu zor bulunur
    konunun fenerbahçeyle ne alakası var ? nerden çıkardın gs maç konusunda fenerbahçeyi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

konunun fenerbahçeyle ne alakası var ? nerden çıkardın gs maç konusunda fenerbahçeyi
    Örnek verdim.Üstteki arkadaş da Aykut Kocaman demiş keşke ona da söyleseydin nerden çıkardın onu diye Bir maça bakılırsa Hasan Kabze de Türkiye'deki en iyi forvet o zaman

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri