Açıkça görülüyor ki ilk yarıda koşan takım ikinci yarıda düşüyor. Ben geçen hafta bunun önlemini alırız diyordum ve ona güvenerek takımdan ekstra bir şeyler bekliyordum. Hatta çok rahat farklı yeneriz falan dedim buna güvenerek ama Samet Aybaba bunu belli ki hiç düşünmemiş. Yukarıda arkadaşın dediği gibi koşmaktan şut çekemiyoruz.
İlk yarı gerçekten nefes kesti. Şut yoktu kaleyi bulan bizim ama açıkçası zevk aldım izlerken. Ama ikinci yarı oyuncular düştü, hele birde Fernandes'in egoları ortaya çıkınca iyice düştük. Fernandes'in 60-70 gibi çıkması gerekiyordu ve yerine Oğuzhan'ın girmesi gerekiyordu. Eminim bir tek duran toplar için bekletmiştir onu Aybaba. Sadece egolarını tatmin etmeye çalıştı. İşte böyle oldumu Fernandes gerçekten çekilmiyor.
Bugün yenilmemizin tek sebebi, rakibimizin de bizim gibi (ilk yarıdaki gibi) dirençli oynaması. Eğer dirençsiz bir takım olsaydı ilk yarıda bitirmiştik işi.
Sonuç; geçen hafta Sivok, bu hafta Fernandes'in saçmalamasından dolayı 2 haftayı puansız kapattık. Haftayı ne olacağı belirsiz bir maça çıkacak iki takımda. Zevkli maç olacak ama eğer bu maçtaki gibi ikinci yarı düşersek fener affetmez.
Bu arada ek olarak belirteyim, Hasan Türk bence Veli'den çok daha etkili bir oyuncu. Aybaba'nın biraz cesaret göstermesi gerekiyor bu konuda. Beşiktaş'ın gençleri yönünden geleceği çok parlak. Oğuzhan, Erkan Kaş, Necip, Hasan Türk, Kadir Arı vs bunlar ileride Beşiktaş'ta oynayabilecek isimler ki yarısı oynamaya başladı bile.