O nasıl bir goldü öyle ya.Maçın hakkı beraberlikti.
O nasıl bir goldü öyle ya.Maçın hakkı beraberlikti.
Canım FEDA olsun sana !
Bu pozisyon kısırlığına çözüm bulmadıkça çok puan kaybederiz daha.
Bu skor Fener ve Beşiktaş açısından çok çok iyi oldu.
FM Gazetesi
Pes'e göre bakarsak bizim kaleci Superstar seviyesinde defans amatör seviyesinde.Şu Muslera'nın çabasına üzülürüm bir tek.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Böyle gol yenir mi be arkadaş yazıklar olsun defansta 1 kişi duruyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
avrupa maclari baslar baslamaz puan kayiplari basladi GSde. iki kulvarda birden yarismanin zorlugunu yasiyorlar.
Maçı izlemedim izledikten sonra yorum yaparım da son dakikaya önde girerken neden bu şekilde bir boşluk vardı defansta pozisyonun gelişiminden haberim yok da ? Anlatılana göre konuşuyorum ben.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasaray gibi bir kulüp, evinde oynadığı bir maçda, hele hele önde ise böyle bir gol yememeli. Galatasaray, Türkiye'nin en yetenekli forvetlerine sahip iken bu kadar kısır olması anlamsız. Geçen yıl ki Melo Selçuk katkısını mumla arıyor.
Yazık cidden.Şu yenilen gole bak.Fatih Terim Riera'yı oynatmakta ısrar ediyor ama adamın defansı koca bir 0.Braga maçında da bu maçta da öylece izledi golü taraftar gibi.Hakan Balta olsa iki maçta da bu golleri yemezdik eminim.4 maçtır kazanamıyoruz.Takımın toparlanması lazım.Forvette ciddi bir eksikliğimiz var o belli.Burak ve Umut'la olmaz bu iş.Defans göbeğinde her maç ayrı bir ikili oynuyor zaten.Takımda değişmesi gereken şeyler var ve Fatih Terim bir an önce bunları yapmalı.
...
Takımlarınızın puan durumunu bilmiyorum, heyecan yapmayın.
Elmander Sercan
Emre - Amrabat
Selçuk - Yekta
Hakan - Dany - Semih - Eboue
Şöyle bir değişim yapsa çok mu zor olurdu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=23
http://forum.turksportal.net/vb/show...36&postcount=7
Şöyle bir şey buldum
Bundan önceki haftalarda hiç Galatasaray alır demeyen, ben ne zaman Galatasaray alır desem puan kaybediyor.
Şimdi dikkatimi çekti
Muslera'ya üzüldüm şimdi görünce![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ofsayt golüne ofsaytla karşılık diyorum![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Muslera için üzüldüm be adam utanmasa ayağımdan çıkarıp koltuğun köşesine attığım çorabı tutacak
Hamit atsa iş bitmişti, Eskişehir ofsayttan attığı golle bir nevi yediği gole aynı şekilde cevap vermiş oldu. Ortada geçen maçta zaten paylaşıldı puanlar.
Umut yerine Burak'a yardım edebilecek başka bir forvet olmalı, Umut sezona iyi başladı ama Umut sonuçta, çok büyük şeyler beklememek gerekir.
"YÜCE ATATÜRK"
Eskişehir'in gol de ofsaytmış az önce gördüm de. Hakem baya kötüymüş anlaşılan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Tomas Ujfalusi...Çok ararız,arıyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baroş 18'de yokmuydu
Muslera daha ne yapsın ? Dedim golü izlerken..bütün defans seyrettii..
Hakem hayatımda gördüğüm en kötü hakemdi. Avantaj kuralı denen bir şey öğrenmemiş herhalde. Bir kere avantaj oynattığını gördüm maçta sadece. O da avantaj oynatılmayacak yerdeydi.
Maçı izleyenler görmüştür. Son dakikalarda top taca çıkarken elini gs tarafında doğru kaldırdı sonra kendi etrafında 180 derece dönerek eskişehir yönünü gösterdi. Sol elini kaldırsa hiçbir sorun olmayacak ama sağ elini kaldırıp, kararı sanki gs lehine vermiş gibi hareket ettikten sonra gitti o elini indirmeden ters tarafa döndü. Çok komikti.
Selçuk'un bir huyu var. Orta sahadan top çıkartmaya gelirken, pres yediği zaman çalıma kalkışırdı. Bu sefer bunu ceza sahasının önünde denedi ve kaptırdığı top gol oldu. Zaten maçı kazanma adına bir şey de yapmadı gs.
Rıdvan Dilmen de söyledi bende söyleyim maç 0-0 bitse bu kadar üzülmezdim Eskişehir gol atmayı hak etmedi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."