Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 172 sonuç

Konu: Kartal'da FEDA Yabancılara VEDA Zamanı | 2.Sezon

Ümitli değildim bende, satılan oyuncuları ve yaptığın 3 transferi görünce, lig içinde zayıf olacağını düşündüm ama gerek takım içindeki dengeleri gerekse taktiğini iyi oturtmuşsun tebrik ederim. Sunumunda yanında seni takip eden misafirlerine kırmızı halı gibi olmuş. Eğer sakıncası yoksa taktiğini bizimle paylaşır mısın? başarılar dilerim...

Kariyer devam eder inşallah. Geçte olsa Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig 13. Hafta
    Beşiktaş 4-1 Karabükspor

Bir süre ara verdiğimiz oyuna Karabük galibiyetiyle tekrar merhaba dedik. Bu galibiyetle liderlik koltuğuna yükseldik.

Süper Lig 14. Hafta
    Mersin İ.Y 0-2 Beşiktaş

Mersin deplasmanında zorlansak da Olcay be Pektemek'in golleriyle maçı kazanmayı bildik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kariyere birkaç gün ara verdin; ama performansın, bıraktığın yerden devam ediyor. Bu gidişle, rahat bir şampiyonluk bekler seni.

Bir de mümkünse, puan durumunu alabilir miyiz?

Hocam allah aşkına hangi taktiklerle götürüyorsun.. Bravo sana. Kaldığın yerden devam etmen dileğiyle..

Tebrikler hocam harika gidiyorsun, takipçinim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Taktik ekranım bu şekilde ancak detaylı taktiğimi paylaşmayacağım kusruma bakmayın

Öte yandan genellikle Veysel oynuyor ortada o sakat veya cezalıyken Veli oynuyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vallahi bravo hocam ben 5-10 arası bitirir diye tahmin ettim ama görüyorum ki gayet ıyı gıdıyorsun ve şampiyonluk zor değil
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartal'da İki Hedef

Devre arasına kadar oldukça kısıtlı bir kadroyla ilerleyen Beşiktaş'ta devre arasında kanat ve forvet transferi olması bekleniyor.

Murat Özdemir'in forvette ısrarla istediği Muhammet Demir için sezon başında da Antep kulübünün kapısı fazlaca aşındırılmıştı ancak sonuç alınamamıştı. Devre arasında tekrar girişimde bulunacağını belirten siyah beyazlılar Trabzonspor'da mutsuz olan Volkan Şen ile de görüşmeler sürüyor.

İki oyuncunun yanı sıra teknik direktör Murat Özdemir devre arasında savunmayada mutlaka bir oyuncu alacağını belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig 15. Hafta
    Beşiktaş 1-0 Kasımpaşa

Kendi sahamızda Kasımpaşa'ya karşı zorlandık ancak oyuna sonradan giren ve pek fazla forma şansı bulamayan Burak Kaplan'ın attığı golle maçı 1-0 kazandık.

Türkiye Kupası 4. Tur Maçı
    Kartalspor 1-2 Beşiktaş

Kartal'a karşı 1-2 yedek oyuncumuzla sahaya çıktık ancak zorlandık. Zor da olsa bir üst tura adımızı yazdırdık.

Harika gidişat devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhammet Demir'den Vazgeçildi

Beşiktaş klübünün devre arası transfer politikasında ilk sırada bulunan Muhammet Demir için yollar tıkandı.

Antep klübü başkanı pazarlığı 44 Trilyondan açınca görüşme daha başlamadan sona erdi.

Öte yandan Volkan Şen için de nabız yoklayan yönetim bu oyuncu için de klübü Trabzonspor'un ilk teklif ile son teklif arasında 10 trilyon bonservisini artırması sebebiyle donduruldu.

Devre arasında mutlaka transfer yapacak olan Beşiktaş yönetimi yıldız bir Türk oyuncunun peşinde...

Hocam neredesin ? Taktiğin detaylarını vermemiş olsanda merak ediyoruz nasıl gidiyor ?

15/16 Sezonuna geldim bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum sana..

Rıdvan Şimşek'i ve Hasan Türk'ü tut gelişiyor anlayamadığım kadar farkedebilir tabi

Olcan Adin, kontrat yenilemeye yanaşmıyor unutma.

Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan.. Real ile oyun birbiri ile tamamen zıt. Yeni patch'te bu iki oyuncuya bir doping lazım hiç kimse ön görmemiş daha iyi bir oyuncu ve çok daha mutlu olacaklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig 16. Hafta

Türkiye Kupası 5. Tur

Türkiye Kupasında A Grubundayız

Beşiktaş
    Orduspor
    Gaziantepspor
    Antalyaspor

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Maçlar çok iyi,grubumuz dişli ama rahat geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'tan Bomba Transfer !

Tüm sezonu Türk oyuncularla tamamlayacağını ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yurtiçi ve yurtdışında sürdüren Beşiktaş'ta fovet arayışları artık son buldu.

Beşiktaş'a gurbetçi golcü !

Uzun süredir yurt içi ve dışında forvet arayan Beşiktaş sonunda forvetini Fransa'da buldu. Uzun yıllardır Fransa'da top koşturan ve A Milli Takımın bir parçası olan Mevlüt Erdinç artık Kartal oldu. FEDA sloganıyla yola çıkıp tüm yabancı oyncularını elden çıkaran Beşiktaş yönetiminde bu transfer için harcanan ücret ise merak konusu. Mevlüt'ün ücretiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Beşiktaş kulübünde taraftarlar ikiye bölünmüş durumda. Bir grup taraftar FEDA denilen sezonda bir oyuncu için bu kadar fazla para harcanmaması gerektiğine inansada diğer taraftan böyle bir forveti takıma kattıkları için yönetime övgüler geliyor.

İddia 25-30 Trilyon

Mevlüt için harcanan ücreti açıklamayan Beşiktaş yönetimi köşeye sıkışmış durumda, basında ve sosyal medyada gezen haberlere göre Mevlüt için toplam 25-30 Trilyon arasında bir harcama yapıldığı yönde.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bomba transfer olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tekrar dönmüşsün hocam. Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Feda diyip 30 tirilyon verirsen tefe bile koyarlar ama sen onu 4,5'e kapamışsındır.

harika gidiyorsun ilgiyle okudum 3 sayfayı birden BEŞİKTAŞIMIZI hakettiği yerlere getireceğine inanıyorum

süpersin hocam

Murat selam,

Cesur bir politikayla başlayan güzel bir kariyer. 1 haftadan fazladır güncelleme yapma fırsatın olmamış sanırım. İlgiyle takip edeceğim. Başarılar.

Sinan bolat sözleşme yenilemediyse kaçırma derim

Gerçeken takip edilesi kariyer... Daha sık güncelleme bekliyoruz hocam...

Rüya gibi gidiyor demek doğru olur sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Devam edeceğim arkadaşlar ancak 3 Ocak'da finalim var tek dersim kaldı, onu hallettikten sonra son sürat devam edeceğim.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar,maçlar mükemmel. 2-4 arası dedim ama bu gidişat şampiyonluğu getirir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Murat takım harika gidiyor. Fakat Mevlüt için o kadar para verilir mi soru işareti. Feda derken Sefa oldu galiba.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türkiye Kupası Grup Maçları

Malesef istediğimiz gibi gitmedi hiçbirşey.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kupa hüsran olmuş.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri