Oxford maçını 2 kere yazmışsın 33. haftada![]()
Oxford maçını 2 kere yazmışsın 33. haftada![]()
Hangi temayı kullanıyorsun hocam?
Düzelttim Sağol : )
Mevcut temayı kullanıyorum, yalnız modlardaki temayı çok beğendim, acaba nasıl normal mod'da onu kullanabiliriz ?
Edit: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110656
Last edited by ReaList : 06.Kasım.2012 at 20:47
...
Lig bitmiş de oyuncular o yüzden puanları savurmaya başlamışBir üst lig garanti gözüküyor.Tebrikler
...
Tebrikler kaptan, maç motoruna rağmen ilk sezonunda şampiyonsun.. Yeni sezonun da takipçisiyiz..
...
Takımdan Haberler
Dünyadan Haberler
Avrupa Kupaları ve Ligler Sona Erdi. İşte Şampiyonlar...
Uefa Şampiyonlar Ligi: FC Bayern
Uefa Avrupa Ligi: Leverkusen
İngiltere Premier Ligi: Manchester City
İngiltere FA Kupası: Norwich City
İngiltere Lig Kupası: Tottenham
İspanya La Liga: Barcelona
İtalya Serie A: Juventus
Türkiye Süper Lig: Galatasaray
...
Şuana Kadar Gerçekleşen Transferler
...
Transferi Bitirdik
Genel Değerlendirme
Kadro kalitemizi geçen seneye göre biraz daha yükselttik ve ekonomimizin el verdiği ölçülerde transferlerimizi gerçekleştirdik. Eksik ve yetersiz olan bölgeleri tamamlayıp alternatifli bir kadro oluşturduk. Yeter mi yetmez mi şuan bilemem ama Ocak ayına kadar bu kadroyla devam edecez, Eksikler olursa ara transfer döneminde tamamlarız.
...
Cok iyi para kasaya girmis biletlerden. Hic harcaman icin verdimi baskan sana![]()
...
McKee baya iyi bir oyuncuya benziyor o lig icin bakalim nasil oynayacqk sezonun genelinde.
...
Oyunda duran top hatasi var diyorsunuz o halde bu adam o hatayi en iyi degerlendirecek adam heralde![]()
...
Başarılar , Premier League seni beklesin![]()
Başarılar, Wimbledon dedin mi benim için akan sular duruyor, en uzun soluklu kariyerimdi diyebilirim, Premier Lig falan kesmez bu taraftar senden ŞL şampiyonluğu bekliyor, ona göre...
"YÜCE ATATÜRK"
Biraz bekleyecek gibi : ) Teşekkürler.
Taraftarın bağlılığı oyunda bile kendini gösteriyor neredeyse bütün stadı kombineleyecekler : ) Yönetim Stat kapasitesini büyüttü böyle giderse her sene büyütürler çünkü bağlılık büyük. Son güncellemeyle beraber oyunda çok penaltı oluyor diye Penaltısı 20 olan adam getirdik 5 maçta 7 penaltı yedikLafın özü maç motoru bizi sevene kadar hedefler biraz daha uzun vadeye kayacak, Teşekkürler.
...
Bir üst lig için daha defansif bir taktik kurmalısın, bu lig için fazla ofansif bir taktik gibi.. başarılar
Öncelikle sunumun çok iyi özenerek paylaşıyorsun. SS'lerin boyutunu tam ayarlıyorsun.
Lige iyi başlamamışsın. Bende son mesajı yazan arkadaşla aynı fikirdeyim. Daha defansif ve kontra atak oynatman daha iyi olabilir. Böyle giderse her maç 20 üstü şut yemeye devam edersin
Başarılar.
Teşekkürler.
Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum, şuan bahsettiğiniz WM sistemini kullanmıyorum 4-4-2 oynuyoruz, sezon başında bunu söylemiştim : ) Eğer 4-4-2 bu şekil devam ederse yine WM sistemine dönerim en azından o sistem bizi şampiyon yaptı : ) Taktiksel açıdan bir noktaya daha değinmek istiyorum siz ne kadar defansif oynarsanız oynayın rakibi daha çok üstünüze çekiyorsunuz, kanatları kuvvetli yerli yerine dengeli bir kadro ve Duran Toplardaki yerleşim çok önemli, ne kadar önlem alırsanız alın yine yiyorsunuz ama en azından fazlasını atıyorsunuz, onun için geçen sene kullandığımız sistem bizi şampiyonluğa götürdü.
...
Bi hafta kazan, bi hafta kaybet şeklinde garip gidiyor sezon, benim ilk 5'e girmem gibi zor senin playofflara kalman, umarım son haftalardaki düzelme kalıcı olur..
Takip etmesi keyifli bir kariyer.Başarılar.
...
Yeni taktikte kanatlar defansifken dc ikilisi ve dmc support oynuyor, enterasan olmuş..
...
hahahakusura bakma, alışamadım tr'ye bi türlü..
...
Öncelikle kariyerini büyük bir zevkle okuduğumu belirtmek isterim ben de oldham takımını yönetiyorum fakat hangi taktiği denediysem tutturamadım alt ligleri iyi bilen biri olarak önerin olabilir mi bana bu konuda ?