ya bu kadar insan üstü regen cıkmamalı benim geliştirip yetiştirmem üstüne düşmem gerekmedikten sonra böyle dolu oyuncu cıkması ne bileyim gerçi ben daha böylelerine rastlamadım birde şu olayı sevmiyorum adam ofanisf orta saha markaj 17 teknik 6 veya stoper korner kullanma 18 markaj 6 güc 2 garip oluyor cidden
Kaç senedir oynuyorum böyle regen görmedim arkadaş
![]()
malatyAdana!
2.2 milyon euroya almıştım, Brezilya'da çok düşük serbest kalma maddeleriyle karşılaşabiliyorsunuz.
![]()
18 yaşına girince geldi ama sürekli takımın abilerine eğitim verdirmem çok etkili oldu.
2018 yılını devireceğim nerdeyse. şu ana kadar fenerbahçe,man city ve kısa çapta amerika maceram ile new york'u yönettim. neymar'la new york'ta tanıştım tabiki. avrupaya getirmek imkansızdı. yıllık 4.7 M'a new yorkta başladık ve mükemmel performans ile beni adeta büyülüyordu. sonra sezonun bana ters gelen tarihleri yüzünden daha sezonun başlamadığı hannover ibb ve dortmund'a iş için başvurdum. boştalardı hepsi. aralarından dortmund kabul etti tabi bende ilk işim neymar'ı getirtmek oldu. hemde çok uygun fiyata amerikadan katmış oldum kulübe. bu neymar macerasını başka konuda anlatmıştım ordan okuyabilirsiniz. konu tr'ye büyük çapta oyuncu getirmek konusu.
neyse sadede gelirsek yeni bir regen keşfimle mükemmel ikili oldular son hazırlık maçında neymar ve vogels hatrick yaptılar. evet ikisi birden juventus'a karşı
bende paylaşmak istedim buyrun özellikler. avrupanın en iyi hucum ikilisi.
Ama bu performans ile neymar'ı elimde tutacağımı sanmıyorum. büyük ihtimal sezon sonu gider. isteyeceği sözleşmeyi kulüp karşılamaz bence. barça ya da real alabilir. o yüzden bu sezon neymarın ve bu ikilinin tadını çıkaracağımha karşılarsa olurda kulüp o zaman tadından yenmez
![]()
2 sezondur bendeydi. Geçen sezon normal bir şekilde idare etti ama bu sezon çoştu. Uzaktan atıyor, freekick'ten atıyor, slalom yapıp atıyor. Asıl mevkisi forvet olmasına rağmen kanatta yardırıyor adeta. Ademilson'la ikisi rakiplerin korkulu rüyası oldu.
![]()
adam attigi gol kadarda asist yapiyor cok felaket bir oyuncu![]()
Sadece Burak benim altyapımdan çıktı,Ramos Real Madrid'in Ayhan ise Hacettepe'nin altyapısından çıktı.Üçüde mükemmel oyuncular
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
arkadaşlar regenlerin gelişimi için ekstradan ne yapmalıyız daha iyi gelişimi için yani. elimdekileri kaybetmek istemem çok iyiler. bunlar benim regenler.
![]()
yeni bir selçuk inan lazımdı leverkusen de buldum 9.5m € ödedim ama değer
Uploaded with ImageShack.us
Barcelona'nın Arjantin'deki altyapısından 500K'ya kaptım.Daha ilk sezonu o yüzden biraz formsuz ligde.
![]()
bende koyacam inşallah bi gün regenlerimi hep akşam eve gidince koyayım diyorum sonra unutuyorum![]()
Tüm kariyerini bende geçirecek inşallah koçum benim.Pique halt yemiş yanında![]()
daha ilk sezon alt yapımdan çıktı hemen sneijder ile eğitime başlattırdım
Gördüğüm en iyi regen değil, hatta takımımda daha iyi bir regen var altın ayakkabı sahibi ancak;
gurbete geldiğim Almanya'da içimi ısıtan, bana can yoldaşı olan bir yetenek.
Bayern alt yapısından çıkma, adeta yeni bir Mehmet Scholl, Mesut Özil...
Bu takımdan ayrılınca da yanımda götüreceğim keratayı![]()
Takımımdaki en kaliteli regen olarak tasvir etmek sanırım yanlış olmaz. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen, Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde ilk 11 oynayacak kapasitede bir isim. Zaten bir önceki transfer döneminde devler peşindeydi.
Toby Alderweireld'i takımdan gönderdikten sonra, genç yaşına ve potansiyeline güvenerek ilk 11'de oynatmaya başladım. Bir yıldan az bir süre içinde muazzam bir gelişme gösterdi.
Teknik özellikleri pek fazla dikkat çekmese de fiziksel anlamda çok güçlü bir oyuncu. Gerek yeteneği, gerekse istikrarı sebebiyle Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alıyordu. Tottenham, aralarından en yüksek teklifi yapan takım oldu: £40 milyon. Reddettim.
![]()
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.