Kız arkadaşım çubuklu forma aldı, Beşiktaş'ım Antalya'yı 5.3 şiddetinde salladı. Hayatımın en güzel doğum gününü geçirdim![]()
Kız arkadaşım çubuklu forma aldı, Beşiktaş'ım Antalya'yı 5.3 şiddetinde salladı. Hayatımın en güzel doğum gününü geçirdim![]()
FM Gazetesi
Daha öncede yazmıştım takımda organizasyon eksikliği var. Takımı organize edecek oyuncu eksikliği var. Her mevkide lider özelliği taşıyan bir tane oyuncu var ama İbrahim Toraman dışında tecrübe yok. Escude'den bu bakımdan çok ümitliydim ama Sivok, Ersan, Toraman üçlüsünün arkasında kaldı. Golü attıktan sonra 10 - 15 dakika takım kendini toparlayamıyor. Golleri bulduktan sonra bir 10 - 15 dakika tempoyu düşürebilirse takım o zaman daha farklı sonuçlar alınacak. Ne zaman öne geçip skoru koruma psikolojine kapılsa takım sapıtıyor. Allah'tan ilerideki elemanlar maç içinde çok değişken. Biri çıkıp illa atıyor veya attırıyor. En çok Almeida'ya seviniyorum. 8 golü oldu + 1 golde kupa maçında atmıştı. Resmi maçlarda toplamda 9 gol çok iyi ama daha fazlasını da atabilirdi kesinlikle. Fernandes'e diyecek bir şey yok. Oğuzhan'da harikaydı. Sonunda takım Fernandes'e destekçisini (Oğuzhan) ve forvetini buldu. Birde savunma toparlasa iyi olacak.
Almeida'nın performansı süpriz oldu.Fernandes cidden çok büyük topçu.
@Görkem;
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Hiç de çaktırmıyorsun, facede falan belirtmemişsin doğum gününü.
Bu arada, tartışmalı 2. gol pozisyonu:
![]()
Buradan da teşekkür edeyim kardeşim@Görkem;
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Hiç de çaktırmıyorsun, facede falan belirtmemişsin doğum gününü.![]()
FM Gazetesi
@Ralf
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere.
Maça gelecek olursak hem Beşiktaş'ı hem de Antalyaspor'u tebrik ederim. Ama Beşiktaş'ı biraz daha tebrik ederim. Mevcut şartlar altında ortaya koymuş oldukları mücadele ve istek gerçekten takdir edilecek bir durum. Diyebilecek başka sözüm yok onlar sözü sahada bırakıyolar.
...
@balde_mir_07
Teşekkürler
Alemida'nın açıklamaları:
http://www.ligtv.com.tr/haber/soz-macin-kahramaninda-10
Samet Aybaba'nın açıklamaları:
http://www.ligtv.com.tr/haber/son-5-...ic-keyif-aldik
FM Gazetesi
Maçı izleyemedim sonra skoru görünce hemen özeti izliyim dedim, Fernandes sen insanmısın ya ? o pas ne öyle ! allah Fernandesi başımızdan eksik etmesin çok büyük topçu çok.. hem yetenekli hem sorunsuz.Almeida 219832472 gün sonra ayakla gol attı galibavuruşu görünce almeida değil sandım.
![]()
Efsane takımın efsane teknik direktörü de maçtaymış:
http://www.ligtv.com.tr/haber/eski-dost-ziyarete-geldi
Maç sonunda demiştir içinden Beşiktaş bıraktığım gibi![]()
Yazıklar olsun "Mehmet Özdilek maçı bilerek veriyor" diyenlere. Twitter ve Facebook'ta bir çok kişi gördüm bu şekilde yazan. Kudurun diyorum onlara başka bir şey demiyorum.
FM Gazetesi
Geçenlerde Rico paşada gelmişti.Ama o inönüye
![]()
Ralf
Mehmet Özdilek 5 yıldır yatıyor daha uyanamamış demekMaçı izlemeyen adam Şifo'ya maçı verdi diye iftira atıyor. Kafasını kuma gömmüş öyleleri acıyorum.
'Mehmet Özdilek maçı verdi, yine Beşiktaş'a yattı' diyen hazımsızlara sadece Antalya'nın attığı ilk golden sonra Şifo'nun nasıl sevindiğini göstermek lazım. Antalya, bu sezon üst sıraları hedefliyor ve bu akşam liderlik maçına çıktı. Bu adamlar salak mı da, maçı bilerek versin?! La havle vela kuvvete...![]()
İnsanoğlu neyse karşısındakini de öyle görürmüşKendi takımının durumuna bakmaz, rakibinin hocasına maç veriyor diye iftira atar. He deyip geçmek lazım aslında o kişiler fanus içerisinde yaşıyorlar çünkü.
Fernandes-Cristian takası için 1 tane Kartal Yuvası şubesini boşaltmaya razıyım![]()
Beklediğimiz gibi süper bir maç oldu. Oguzhan fark yarattı BJK takımında, Fernandes'in yükü hafifledi artık daha rahat oynuyor. BU arada kimse kimseye bilerek maç vermez. Hepsi para kazanıyor bu işten, babasını tanımaz çıkar oynar,oynatır.
Böyle bir maçı izleyememek beni çok üzdü. Müthiş bir karşılaşma olmuş.
Antalyaspor ise; oynadığı futbol için alkışlanmalı, futbolu güzelleştirmek adına herşeyi yapıyorlar.
Beşiktaş kimse sezon öncesi şans tanımıyordu, ben şampiyon olabilirler dedim, belki haftaya lider bile olabilirler. Ama Beşiktaş'ın sorunu iyi savunma yapamaması. Çok pozisyon veriyor. Devre arası iyi bir transfer ile çözebilirlerse sorun ortadan kalkar. Almeida'yı kimse istemiyordu; ama Türkiye'de ki en iyi üç golcüden birisi, Beşiktaş'a çok iyi işler katıyor.