Lige başlangıç güzel olmuş. Şu Fatih Ceylan var ya ben kendimi bildim bileli değil, onu bildim bileli gıcık olmuşumdur ben o adamaDerbi'yi alırız B|
Maçı ben de izledim, Adanaspor'u tuttuğum için keyif aldım hakemin hatalarından hatta ama harbiden herif yaktı maçı beBu kadar sarı kart mı gösterilir. Maçın ..... koydu yani
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Derbii çok iyi olmuş hocam'da sonra 2 maç üst üste yakışmadı Karşıyaka'ya hazır morelliykenBu arada Adana maçı içinde geçmiş olsun ,
Son maç kötü olmuş hocam kazanabilseymişsin yukarda iyi bir yer edinebilirmişsin. Ama olsun daha sezonun başı
Süratle inişe geçtik , taktiğinde bence çok iyi sebep ne ki , bu kadar çakılmanın ?
Son 3 maça baktığımızda A.Gücü maçı evet biz hakim olsakta onlar yakaladıkları fırsatları attı ve kazandı. Ama diğer konya maçı 1-0 öndeyken biz 30.dakikada Sağ bekimize kırmızı kart ve son 20 dakika kala DC miz sakatlandı 9 kişi devam etmek zorunda kaldık. Son maç ise geri 4lümüzde devamlı oynayan 3 oyuncu birden oynamadı Manisa deplasmanında..
Kariyerin müthiş Göztepe maçı harika Banahene çok formda ama son maçlar kötüymüş .. Takipteyim![]()
Evet hocam haklısın Süleyman Abay sizin birçok hakkınızı yedi ama %100 kırmızı kartlık pozisyonda sarı kart gösterdi , Serge Mbilla Etame bu takımın en önemli parçası ama onsuz da Karşıyakayı (hakemin kararları ne olursa olsun) yenebiliyorsak takımın herşeyi olmaktan çıkar.