İki takımında savunmada büyük sorunları var. Atan kazandı sıkıcı maçtı özellikle ilk yarı spikerin dediğine göre 2 kaleyi bulan şut 2 gol vardı. Değişik maçtı uzun süredir kazanamayan Kasımpaşa aldı.
İki takımında savunmada büyük sorunları var. Atan kazandı sıkıcı maçtı özellikle ilk yarı spikerin dediğine göre 2 kaleyi bulan şut 2 gol vardı. Değişik maçtı uzun süredir kazanamayan Kasımpaşa aldı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İnanılmaz umursamazdı takım, Fatih hoca çok sakindi yanda. Şaşırdım.. Riera savunmada çok aksıyor gerçekten, bi sistem değişikliği şart gibi bu forvetlerle olmaz bu sistem.. Aydın ve Sabri dışında takım tatildeydi. Çok sinirlendim maçta özellikle Emre'ye.
Helal kasımpaşa, çok iyi oynadılar ve hak ettiler.Karşılarında Gs olunca ölümüne mücedele ediyorlar diyenlerıde anlamıyorum.Heralde türkiyenin en iyi takımlarına karşı Fb,Bjk ve Gs karşı oynadıkları zaman ekstra motivasyon olacaklardır, cıkaracakları güzel olan herhangi bir 90 dakika kariyerlerini tamamen değiştirirebilir.
Kaç paraysa verip geçen seneki takım ruhunu geri getirelim, böyle kaybetmeyi kabullenemiyorum.
Savunma falan bahane , takım ilerde de hiç bir şey yapamıyor oyunda top bile tutamıyor net 10 numara eksik başta.
Sneijder umarım izlememiştir şu maçı.
gs kazanir ya da en fazla beraberlik olur diyordum mactan once, kasimpasanin yenebilecegini hic dusunmemistim. kasimpasa 2-1 iken buldugu kontralari gole cevirse tarihi bir fark olabilirmis. gsde konsantrasyon kaybi var sanirim. transfer soylentileri bile buna neden olduysa gerceklestikten sonra neler olur kimbilir. bjk icin lider olma firsati dogdu, bunu degerlendireceklerdir. bu arada haftalardir kazanamayan kasimpasa liderin sadece 7 puan gerisinde, cok ilginc bir sezon yasiyoruz.
Oynamazsak kazanamayız bu kadar basit.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fatih Terim sezon sonu bırakır görevi. Adnan Polat'ı, Adnan Sezgin inadı bitirmişti, Ünal Aysal'ı da Bülent Tulun bitirecek. 2. adamlardan çekmeye devam.
terim çok fena bombalıyor yönetimi
Ya başkan gider ya terim
Fatih Terim uzun süredir yönetimle sürtüşme yaşıyor, transfer döneminde zaten bu tavan yaptı, Fatih Terim'in istemediği adamların peşinden koşulması özellikle onu rahatsız etmiş durumda ki az önce zaten bombayı çıkardı ağzından.
FTerim: Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.
...
Ben böyle bi rezillik görmedim. Koca Galatasaray, küçümsemek için söylemiyorum ama döndük Sivas'a, Antep'e.. Tekrar söylüyorum takımdan önce Fatih Terim'in kendini düzeltmesi lazım. Daha da zor yapar basın "FT Sneijder'i istemiyor" haberlerini.
Fatih Terim: 40 yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Sadece TD olarak değil elemanı olarak da bu hizmeti sürdürüyorum.
Buda fena
Beklenmedik bir skor oldu. 5 maç aradan sonra kazanan Kasımpaşa ve 5 maç aradan sonra kaybeden G.Saray olarak da, ilginç bir istatistiğe şahit olduk. Bu sonucu, yarın akşam değerlendirip liderliğe yükseliriz umarım.
Bundan sonra ya çıkış olur ya da hepten batış. Bu sezon için konuşuyorum. Sezon sonu ya başkan gider ya hoca, gönlümden geçen Fatih Terim'i üzenlerin defolup gitmesidir ama büyük ihtimal tersi olur, hoca istifasını verir. Herşey yolundayken en azından var olan sorunlar dillendirilmiyorken, kişisel şovlar uğruna transferi 1 numaralı gündem maddesi yapan başkanın yatacak yeri yok kimse kusura bakmasın. Çenesini tutamayan başkan istemiyorum, almaya niyetli olduğun adamı söylemek zorunda değilsin, mühim olan alma süreci değil, sonuçtur. Herşeyi berbat ettikten sonra takımda 28 tane Sneijder var diyerek de tüyü dikti, ne hocanın morali kaldı, ne oyuncuların. Şu transfer dönemlerinden nefret etmeye başladım, uyuşturucu gibi bir şey. Maça gitmeyen, gidip bağırmayan adam geceleri transfer nöbeti tutuyor.
Fatih Terim bu kulübün başkanı olacak günün birinde, dibine kadar hakediyor bunu. Onun verdiği katkıyı, hiç kimse vermedi. Her taşın altından çıkan liseli zihniyetin bunu algılaması lazım. Geçen sezon da bunun gibi dönemler oldu, ben bile yoruldum, sıkıldım, adam ne yapsın daha. Oyuncuların kafası maçta değildi dedi bu sezon defalarca, bugün de kendisinin kafası maçta değildi ne yazık ki. Giden 3 puandan fazla, geri getiremezsek çok büyük hayal kırıklığı yaşarız Mayıs'ta.
Ünal Aysal Fatih Hocanın gönlünü alır sezon sonu şampiyonluk gelir
Fatih Terim, bilinçli olarak Galatasaray'a zarar veriyor şu an. İki sezondur ruhtan çok profesyonelliği öne çıkarıyor, Ünal başkanın "Avrupai başkan modelliği"ne gelince basın toplantısında başkanla olan problemiyle ilgili gönderme yapıyor. Kendisi de farkında, böyle ilerlemiyor bu işler
Sadece ilk yarıyı izleyebildim ve G.Saray savunması ve orta sahası evlere şenlik durumdaydı. Tek diyebileceğim bu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fatih Terim sayesinde TV'lere çıkıp, her fırsatta şov yapan, gaf yapma bağımlısı başkan zarar vermiyor, sürekli kendisiyle çelişen, konsantrasyonu bozan başkanın yaptıkları doğru, Fatih Terim bilerek zarar veriyor öyle mi ?
Başkan'ın görevi hocanın istediklerini yerine getirmektir, hoca sana listeyi vermiş, alabiliyorsan alırsın. 5 tane gazeteci görünce aşka gelip listeyi ortaya dökmekle olmaz o işler. Hoca başarılı mı ? Dibine kadar. Bitik durumdaki Florya'yı ayağa kaldırmış, şampiyon yapmış takımı. Bu sezon gruptan çıkarmış daha ne isteniyor anlamıyorum. Sezon başında da transfer döneminde işler karıştı hep, Albayrak demedi mi hoca bu paraya almayın Amrabat'ı dedi biz dinlemedik, farkını ayarladık bir şekilde diye. İşleri kendileri batırıp, Fatih Terim'in üstüne yıkıyorlar sürekli. Bu kısır döngü sıktı. Ünal Aysal GSTV'de ve Divan Kurulunda saçma sapan konuştu. Alsın Sneijder'ı şimdi, düzeltir herşeyi. Gerçi o, Sneijder'ı alabilme ihtimalini seviyor, almayı değil.
Kimse Fatih Terim başarısız demiyor ki zaten abi. Ama madem çok bahsettiği bir ruh var Fatih Terim'de, o zaman o da sineye çekecek bunu gidecek başkanla konuşacak, basına gönderme yapmayacak. Madem Aslolan Galatasaray, o zaman çıkıp konuşmayacak böyle.
Bu arada Sneijder falan da umrumda değil, koca Galatasaray'ız sonuçta..
İyi de bu bir değil, iki değil. Konuyu açan Fatih Terim değil ki, bu tarz şeyleri gündeme getirenin kim olduğu ortada. Bu sezon Ordu'ya yenildiğimizde, Cuper'e teklif vs haberlerinin arkasında Bülent Tulun olduğu söyleniyor. Kişisel çekişmeler kulübe zarar verir. Fatih Terim Florya'nın patronu, görev tanımı belli. Bülent Tulun'u istememişse, vardır bildiği, sokmuyordur Florya'ya. Fatih Terim'in olduğu yerde Bülent Tulun kim Allah aşkına, kendisiyle konuşmuşluğum, tokalaşmışlığım var o güne de lanet olsun, o kadar sinirliyim. Böyle hesaplaşmaya çalışarak, basın yoluyla göndermeler yapanlar istedi bügünkü konuşmayı. Bence çok da güzel oldu, idare etmektense kökten çözülmeli. Gidip yemek mi yiyecekler ne yapacaklar oturup konuşsunlar, üst üste 2 maç kaybettin mi bir anda patates olursun, basına koz verip duruyorlar, sıkıldım !
Bizde de sene başında olduğu gibi kötü sonuçlar garip sonuçlar doğurdu Galatasaray'da. Geçen sene de ara ara bu dedikodular çıkıyordu ama hiç bu kadar yüksek sesle değil.
Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla uAburak89'a katılıyorum. Fatih Terim'in tek derdi başarı dolayısıyla Galatasaray iken. Ünal Aysal garip işlere giriyor. 2 haftada bir Tv'ye çıkan bir başkan görmemiştim daha önce. Ünal Aysal, Galatasaray'ı düşünüyorsa biraz kendini geri plana atması lazım bence.
Kasımpaşa evinde hem Feneri hem Cimbomu yendi.Bir tek beşiktaşa yenildi.Birde trabzonla maçı var.Maçı seyredemedim kasımpaşa fizik olarak.Cok iyi duruma gelmiş.Özet boyunca hep Kasımpaşa atakları vardı.Ben mağlubiyeti bekliyordum çünkü haftalardır kasımpaşa cok şansız bir şekilde poziyonlara giriyor atamıyordu.Yukarda beraberlik diyen arkadaş o maçları tekrar izlesin görür.Metin Diyadin olayını hala unutamadım.Yapılan büyük haksızlıktı.
Ayrıca Özerin attığı uzun pasların hemen hemen hepsi pozisyon olmuş.
Last edited by petrol_fb12 : 19.Ocak.2013 at 03:28
Yıl olmuş 2013 biz hala Robben styla goller yiyoruz.
Bir futbolcu maça bu kadar etki eder mi ? Emre Çolak ise ismi eder. İnsan bir top tutamaz mı yahu ? Gol pozisyonu yakalıyor illa düzeltecek soluna alacak vuracak onu bekleyene kadar golü yedik zaten, ikinci goldede Emre Çolak'ın ''buyur abi geç, bide burdan at'' müdahalesi var. Bide o alakasız şutları yok mu... Takım kötüydü, herkes kötüydü. İşte şimdi basındaki müthiş yazarlara !gün doğdu.
Ayrıca Emre'yi oyundan almayan Fatih Terim'e kızanlar var. Kötü oynayan daha doğrusu rezil oynayan bir oyuncuyu dışarı almak bilindik bi protesto şeklidir. Tabi bide onu 90 dakikada dahada rezil etmek vardır bence en doğru şekli budur.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
kasimpasa hak etti tebrikler , unal aysal yarin hocanin gonlunu alir.
osman altunterim ; Geçen sezonun ikinci yarısı.. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor.. Ligin sonlarına gelinirken, Hırvatistan Milli Takımı'nın hocası olan Biliç'in telefonu çalıyor.. Arayan menajeri.. "Türkiye'den seni istiyorlar".. Bilic milli takımı EURO 2012 sonrası bırakacağını açıklamıs kulüplerle menajeri görüşüyor.. Biliç "Kim" diyor.. Menajeri : GALATASARAY! Biliç şaşkın.. "Fatih Terim bıraktı mı?" diye soruyor.. Menajeri Hayır ama bırakacakmış" diye cevap veriyor ve görüşme bitiyor.. Aynu gün.. Florya'da telefon çalıyor.. Arayan.. Evet.. Slaven Biliç Ben siz görevdesiniz diye bu teklifi kabul etmedim.. Dostum olduğunuz için size de bilgi vermek istedim. Yanlış şeyler duyup yanlış şeyler düşünmenizi istemedim" diyor.. Telefon kapanıyor.. Biliç'e teklifi götüreni de tahmin etmenizi istiyorum! Terim nelerle uğraşıyor siz bilin Yazdığım her satırın arkasındayım.. Bunları ekranda da söyleyeceğim Allah kısmet ederse.. Neredeyse hepinizin isim tahmini de doğru.. Şimdilik bu kadar.. Herkese hayırlı geceler.. Fatih Terim'in dediği gibi "Kimse Galatasaray'dan büyük değildir!"
hocanin arkasinda durmak lazim unal aysal demiyorum ama 2.ci 3.cu sahislar hocanin kuyusunu kaziyor gibi rahat birakmiyorlar
Last edited by byariff : 19.Ocak.2013 at 04:21
maçın özetini izledim fakat tamamını izlemiş kadar oldum gibi. takımın savunmadaki mücadele ruhunu kaybetmiş halleri beni düşündürdü. hatta tüm takımın. kasımpaşa'da, galatasaray maçının stresiyle olsa gerek üstünlüğü tamamen ele alamamış ve bulduğu uygun açılardan da golü bulmuş. zaten yenen gollerde kalecinin herhangi bi suçu yok çünkü kaleciye çarpraz açıdan vurulan özellikle de müsaitse de gelen toplarda kaleci bi penaltıyla karşı karşıyaymış konumuna düşer. ve kasımpaşa'nın şutları çektiği mesafeler gayet boş ve yakın alanlardı. yüzdelik olarak gol olma şansı yüksek yerler -ki her yerde bu uygunluk sağlandığı sürece en kalitesiz futbolcular bile gol yapabilir. tamamen savunma hatalı ve mücadeleyi kaybetmişlikten kaybedilen bi maç olmuş benim gözümde. umarım bu maç bi dönüm noktası olur ve önümüzdeki beşiktaş maçını kazanarak çıkışa geçeriz ki asıl dönüm noktası olan maç arenadaki bu derbidir bence. bunu kazandığımız zaman şampiyonlar ligine kadar olan sürede oynayacağımız lig maçlarındaki psikoloji gayet standart seviyeye indirgenir. tek temennim şu anda bu. bu derbiyi güzel bi oyunla kazanmak. kazanmak..
fatih terim ve yönetim arasındaki uyuşmazlığı da çok saçma buluyorum. iki tarafta eğer gerçekten kulübün menfaatini düşünüyorsa hatta düşünmek istiyorsa bu tür iç çatlakları kendi içinde çözme yoluna gitmeleri lazım bence. açıklamalarla ya da gövde gösterileri yaparak, üstü kapalı göndermelerle zaten basını azdırırsın bu da hiç kimsenin istemeyeceği bir şeydir. böyle bi sorun olduğu halde bunu kimseye yanıtmadan ya da milletin ağzına laf vermeden çözme yoluna gitmek hatta çözmemiş olsan bile en azından yine kendi içinde yaşarsın. ilk açıklamayı ya da son açıklamayı kimin yaptığının önemi yok o yüzden. ve fatih terim'in isteği doğrultusunda bi transfer politikası izlenmiyorsa çok yanlış yoldayız demektir. fatih terim'i geçtim bi teknik ekiple beraber yürütülmüyor ise gerçekten çok yanlış yoldayız demektir. eğer kulüpte başkan ya da onun yardakçılık yapan kısım transferi yönlendiriyosa bu tamamen gövde gösterisi ve taraftarın gözünde yer edinmekten başka bir şey değildir bence. gördüğümüz gibi son 2-3 haftadır taraftarı istedikleri kıvama getirdiler bu tür girişimlerle. yani bunu yapmak zor değil ve akıllıca bi politika olabilir ama gerçekten "kulübün menfaatleri" diyosak orda durmak gerekir. gelecek oyuncunun kalitesini tartışmaya zaten gerek yok ve gelecek bu oyuncu kalitesiz bi oyuncu olsa bile burada asıl tartışılacak mevzu bence izlenen yoldur, zihniyettir, kulübün gerçek ruhlarıyla ters düşmektir. kimse fatih terim'den bu konular hakkında sorumluluk beklememeli bence. bu kulüpte şu gitsin bu gitsin demekte yanlıştır. sonuçta yönetimden şu ana kadar hepimiz memnunduk. bi anlık kızgınlıklarla bileti bi yere kesmek yanlıştır. çözülmeyecek şeyler değil büyütmenin anlamı yok. şurda bu mevzunun süreceği en fazla 2 haftadır o da en fazla. en büyük desteği de öncelikle biz taraftarlar vermeliyiz ki basının ya da başka kuruluşların ağzına pay vermemek için. bu takım 2 sene önce ligi liderin kaç puan gerisinde bitirerek köklü bi revizyona gitti. bunu sadece fatih terime ya da ünal aysal'a bağlamak yanlıştır. bi bütün halinde o ruhu, o mücadeleyi ürettik biz. ki görevini herkes başarıyla yaptı şu ana kadar. bazı çatlaklar olabilir ama dediğim gibi bunlar çözülebilir. en yakından tanıdığımız fenerbahçe son 2 senede neler yaşadı, gerek 3 temmuz süreci olsun gerek takım içi dengeler falan. bunlara rağmen dik durdular ve bileti bi yere kadar birilerine kestiler. ama herkese bi şekilde tahammülleri oldu. aşırı enkazlara sürünmeksizin. bunu her takım yapmalı. ve büyük bi cesaret örneğidir, dürüstlük örneğidir. futbolun sadece bi oyun olmadığının bi yerdeki göstergesidir. fatih terim bu kulübe 2 yıl önce gelmese eğer şu anki itibarından bir şey kaybetcek miydi? hayır. şu anki ekonomik düzeyinden herhangi bi eksilme olcak mıydı? hayır. peki neden burada? çünkü galatasaraylı. galatasaray'ın menfaatleri uğruna burada. bunları da düşünmek lazım. şu anda kendi düzenini kurmuş olduğu bi hayatında dışarıdan sadece galatasaray'ı izleyebilirdi ve bu da en doğal hakkıydı. ama bunu yapmadı. fazla para için mi yapmadı? itibar için mi? ya da başarı geçmişi zayıf olup bunu güçlendirmek adına mı? HAYIR. zaten yaptıklarını inkar etmek ihanet olur ki hepimiz şu an olsun geçmişe dair olsun minnettar olmalıyız. ünal aysal içinde umarım bundan belki bi kaç yıl sonra belki yıllar sonra bu şekilde bahsederiz. saygın başkanlar adı altında anarız ki bu potansiyel bence mevcut herkesi hemen hemen yermeden, anlayış içinde kenetlenerek çözümü olan bi olay için bir arada olmalıyız. bize yakışan budur. gereken de budur. "galatasaraylı olmak budur." fatih terimin her zaman dediği gibi asıl olan "GALATASARAY'DIR"...
Basın, Aykut Kocaman - Alex düellosundan sonra başka malzemeler bulacağı belliydi ancak bu kadar erken bulmaları biraz şaşırtıcı oldu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kasımpaşa'nın kadrosunu görünce açıkcası ben kaybedebileceğimizi anladım. Ortasıra ispanya takımları gibi sağlam kadro yapmışlar. Kendi sahalarında oynuyorlar bence normal bir sonuç çıktı. Çok daha fazla fark olabilirdi futbol şansı bizim yanımızdaydı.
Ayrıca hoca stoper istiyorum diyor,sol bek istiyorum diyor, ortasahaya takviye diyor. Bizimkiler hala Sneijder peşinde.
Sneijder konusunda bunu yazmıştım, acaba hoca istiyor mu Sneijder'i diye. Tamam Sneijder'i herkes ister de ihtiyaç var mı ?
Bence yok senin forvet oyuncularının gol sayısı ligdeki bir çok ekipten fazla sen birini kesip yerine Sneijder'i alayım diyorsun gerek yok bence buna.
Galatasaray Sneijder işine düştüğü kadar sol bek transferine bu kadar düşseydi şuan nefis bir oyuncu alırdı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aynen. Takımda en iyi isim Sabri idi. O kadar tartışmalı bir devre arası kampı yaşamasına ragmen.
Çünkü Sabri saf temiz bir çocuk. Egosu yok. Yoneticiyle bilmemkimle aşırı ilişkisi yok. Bazıları gibi gösteriş olsun diye taraftara hareket yapmıyor gerçekten içinden geldiği zaman yapıyor. Ve en önemlisi ne zaman nasıl olursa olsun mücadele ediyor. Sabri kötü oynasa bile sahaya cıktığı zaman elinden geleni yapacağına emin oluyorsunuz.