Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Melo'nun maçı olacak gibime geliyor.

BJK küçümsenecek bir takım değil. Çok büyük özveriyle ruhla savaşıyorlar. Böyle takımlar karşısında farklı skor elde etmek imkansız. Adı ne olursa olsun bu kadar savaşan takım yediği gole mutlaka reaksiyon gösterir. Bjk'nin gazına gelip tempoyu yukseltmemek lazım. Tecrube ile tempoyu düşürerek yavas yavas rakibi hapsederek oynamak lazım. BJK gibi takımlara tempoya tempo ile karşılık vermek zor. BJK'da fiziki gücü git-geli fazla olan oyuncular var biz de daha çok teknik özellikleri iyi pas özellikleri iyi ama buna karşın fizik olarak kötü oyuncular var. Topu sürekli dolaştırmak lazım. Beşiktaş zaten alan savunmasını ve kademeli presi iyi yapan bir takım değil. Çok koşuyorlar ama kordine olamıyorlar alan savunmasında, bu da Gs takımına pas yapma ve tempoyu dusurme fırsatı verir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Almeida kadroya alnımamış diyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Rahat bir derbi olacağı kanısındayım Almeida yok , Fernandes sakatlıktan yeni çıktı anca bir 45 dakika kaldırır diyorlar , Dentinho yeni transfer en fazla oynayacağı 20-25 dakika.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder kadroya alınmış.Demek ki Fatih Hoca oynatacak ikinci yarıda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Sneijder 2. Yarı girerse Maçın adamı olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Almeida oynamayacağına göre ileride Holosko oynayacak demek. Başka alternatif yok. Olcay sağ tarafa kaydırılır. Süzen'de sol önde başlar. Asıl önemli olan savunma hattı. Stoper ikilisi Sivok,Ersan önlerinde Toraman oynarsa Galatasaray'ın ortadan atak yapmasını aza indirip, Elmander'in verimliliği düşebilir. Sivok,Toraman oynarsa Galatasaray'ın ekmeğine bal süreriz. Bu ikili bir arada oynarsa Galatasaray'ın baskısı her türlü sonuç verir. İki oyuncuda bir arada oynadığında rakibin baskısına pek dayanamayan oyuncular. Geriden topla çıkarken hata yapmaya musait iki oyuncuda. Umarım Ersan ilk 11'de başlar. Birde Veli'ye yer açacağım diye inşallah sol açık falan oynatmaz. Bu iyi olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maç ligin kilit maçıdır şampiyonluğu en büyük 2 adayı olduğu artık netleşti. Kazanırsak çok büyük avantaj ele geçiririz Beşiktaş alırsa da baya uğraşırız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahahahaha

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fark yemeyelim yeterli.

sakary Ali Misafir

İyi bir derbi olacağına inanıyorum. Dentinho'nun ben ilk 11 başlamasını bekler/isterim ama göreceğiz. Aynı şekilde Wesley'i de.

Bence iki takımda kaybetse bile kaybeden açısından çok çok can sıkıcı bir durum olmayacak. Galatasaray'ın iç sorunları belki ortalığı karıştırabilir.

İki takımında iyi futbol oynadığı, kıran kırana bir karşılaşma izleriz inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şampiyonluğun en bùyùk 2 adayı olduğu netleşen takımlarn maçı, kazanan 6 puan alır .Umarım kazanırız Melo'nun maçı olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Artık millet düşüncesini de yazamaz olmuş.Bana göre şampiyonluğun tek adayı Galatasaray.Beşiktaş olur da kazanırsa 2.lik için iyi bir avantaj sağlar diğer rakiplerine karşı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Artık millet düşüncesini de yazamaz olmuş.Bana göre şampiyonluğun tek adayı Galatasaray.Beşiktaş olur da kazanırsa 2.lik için iyi bir avantaj sağlar diğer rakiplerine karşı.

Aygüncüğüm sana göre lig başlamadan zaten şampiyon Galatasaray

Herşey için daha çok erken ki bu sezon takımlar oldukça az puan topluyor daha doğru puan kaybı çok yaşanıyor. Daha köprünün altından çok sular akar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarın kazanırsak ve Antalya puan kaybederse en yakın rakibimizle aramızda 5 puan fark olacak.Evimizde olması çok büyük avantaj.Umarım kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bencede Galatasaray, fenerbahçe top falan oynamıyor karambolden 2 gol attı bugün, her zaman öyle. Beşiktaş zorlar gibi onlarında nefesi yetmez. Bu sene akıllı oynarsak kesinlikle şampiyonuz 2.yi belirler derbi gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanırsak şampiyonluk garanti değil, kaybedersek şampiyonluk kaçmış olmayacak. Son 3-4 haftaya kadar ciddi kopma olacağını sanmıyorum ben, her hafta sürprizler oluyor, bu sene lig çok tuhaf. Tarihin en düşük puanlı şampiyonluğu gelebilir.

Beraberlik diğer takımlara yarar gibi gözüküyor, biz kazanırsak hava yakalama şansımız var. Paşa maçından sonra oluşan daha doğrusu transfer dönemiyle başlayan kriz & kaos ortamı durulmuş gözüküyor, üzerine bir galibiyet ile bu sıkıntılı süreci ciddi şekilde atlatma fırsatımız var. Beşiktaş kazanırsa ciddi eksikleriyle, güzel iş yapmış olacak ve liderliği alacak bu da onlar açısından önemli. Güzel maç olacak bence, gol erken gelirse daha da iyi maç olabilir.

Burak Yılmaz gol atsın, 1-0 olsun bizim olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Aygüncüğüm sana göre lig başlamadan zaten şampiyon Galatasaray

Herşey için daha çok erken ki bu sezon takımlar oldukça az puan topluyor daha doğru puan kaybı çok yaşanıyor. Daha köprünün altından çok sular akar.
    Öyleydi tabi ki ama lig başlayınca daha da emin oldum

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasarayın bu maçla birlikte ligde oynayacağı kalan 16 maçın 9unu içerde oynayacak fenerbahçe ve beşiktaş ise 7şer maçını

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu ne saçmasapan bir yorumdur )) Fenerbahçe dahil şampiyonlugun 3 adayı var şuan ligde , 28.haftalara kadar da bu böyle gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almeida'nın olmaması bizim için çok büyük bir eksiklik olacak.Eksikliğini hissedeceğiz kesinlikle.Umarın en az derecede olur bu.Bu maçtan alacağımız bir beraberlik bizim için kötü bir sonuç olmaz bence.Yine de umarım Samet hoca korkak bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmaz.Yenilirsek de iyi oynayarak ve hakem hatası olmadan yenilelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Bu ne saçmasapan bir yorumdur )) Fenerbahçe dahil şampiyonlugun 3 adayı var şuan ligde , 28.haftalara kadar da bu böyle gider.
    yoo 4 tane var antalya yı da katalım madem öyle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almeida'nın performansı ortada, yarattığı boş alanlarla da Olcay ile Holosko'ya goller attırdı. Takım oyununa uyumuda çok güzel. Yani bu maç Almeida olmadan baya zorlanacağız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk maçtaki gibi bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Almeida'nın olmaması bizim için büyük bir dezavantaj. Maç sonuna kadar hangi takımın orta sahası dirençli kalırsa o kazanacaktır. Maç için tek istediğim sakatlığın çıkmaması ve en önemlisi Hakemin maçı etkileyecek kararlar vermemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük ihtimalle Mehmet Akgün sağ bekte oynayıp Hilberti kanata koyacak, Holosko'da ileride.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yoo 4 tane var antalya yı da katalım madem öyle

Antalyayı unutmuşum

Bugün evde Feda T-Shirt'üyle dolaşıyorum.Umarım uğur getirir.Hee birde GS'li arkadaşlar Sneijder'i fazla büyütmeyin,gerçekten sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.

edit:Bugün çok farklı hissediyorum.Umarım galibiytle döneriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder yerine Selçuk'u büyütürüz sen rahat ol.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray: 3 Beşiktaş: 0

Goller: Riera, Burak (2)
    Kırmızı Kart: Necip

Gollerin ve kırmızı kartın dakikalarını da yazardım da tutarsa ben bile kendimden tırsarım o yüzden kalsın :)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Sergenli beşiktaş bu maçtan rahat galip ayrılır

Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri