Melo'nun maçı olacak gibime geliyor.
Melo'nun maçı olacak gibime geliyor.
BJK küçümsenecek bir takım değil. Çok büyük özveriyle ruhla savaşıyorlar. Böyle takımlar karşısında farklı skor elde etmek imkansız. Adı ne olursa olsun bu kadar savaşan takım yediği gole mutlaka reaksiyon gösterir. Bjk'nin gazına gelip tempoyu yukseltmemek lazım. Tecrube ile tempoyu düşürerek yavas yavas rakibi hapsederek oynamak lazım. BJK gibi takımlara tempoya tempo ile karşılık vermek zor. BJK'da fiziki gücü git-geli fazla olan oyuncular var biz de daha çok teknik özellikleri iyi pas özellikleri iyi ama buna karşın fizik olarak kötü oyuncular var. Topu sürekli dolaştırmak lazım. Beşiktaş zaten alan savunmasını ve kademeli presi iyi yapan bir takım değil. Çok koşuyorlar ama kordine olamıyorlar alan savunmasında, bu da Gs takımına pas yapma ve tempoyu dusurme fırsatı verir.
Almeida kadroya alnımamış diyorlar
Rahat bir derbi olacağı kanısındayım Almeida yok , Fernandes sakatlıktan yeni çıktı anca bir 45 dakika kaldırır diyorlar , Dentinho yeni transfer en fazla oynayacağı 20-25 dakika.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Sneijder kadroya alınmış.Demek ki Fatih Hoca oynatacak ikinci yarıda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder 2. Yarı girerse Maçın adamı olabilir.
Almeida oynamayacağına göre ileride Holosko oynayacak demek. Başka alternatif yok. Olcay sağ tarafa kaydırılır. Süzen'de sol önde başlar. Asıl önemli olan savunma hattı. Stoper ikilisi Sivok,Ersan önlerinde Toraman oynarsa Galatasaray'ın ortadan atak yapmasını aza indirip, Elmander'in verimliliği düşebilir. Sivok,Toraman oynarsa Galatasaray'ın ekmeğine bal süreriz. Bu ikili bir arada oynarsa Galatasaray'ın baskısı her türlü sonuç verir. İki oyuncuda bir arada oynadığında rakibin baskısına pek dayanamayan oyuncular. Geriden topla çıkarken hata yapmaya musait iki oyuncuda. Umarım Ersan ilk 11'de başlar. Birde Veli'ye yer açacağım diye inşallah sol açık falan oynatmaz. Bu iyi olmaz.
Bu maç ligin kilit maçıdır şampiyonluğu en büyük 2 adayı olduğu artık netleşti. Kazanırsak çok büyük avantaj ele geçiririz Beşiktaş alırsa da baya uğraşırız![]()
Ahahahahaha![]()
Fark yemeyelim yeterli.
İyi bir derbi olacağına inanıyorum. Dentinho'nun ben ilk 11 başlamasını bekler/isterim ama göreceğiz. Aynı şekilde Wesley'i de.
Bence iki takımda kaybetse bile kaybeden açısından çok çok can sıkıcı bir durum olmayacak. Galatasaray'ın iç sorunları belki ortalığı karıştırabilir.
İki takımında iyi futbol oynadığı, kıran kırana bir karşılaşma izleriz inşallah![]()
Şampiyonluğun en bùyùk 2 adayı olduğu netleşen takımlarn maçı, kazanan 6 puan alır .Umarım kazanırız Melo'nun maçı olacak gibi.
Artık millet düşüncesini de yazamaz olmuş.Bana göre şampiyonluğun tek adayı Galatasaray.Beşiktaş olur da kazanırsa 2.lik için iyi bir avantaj sağlar diğer rakiplerine karşı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yarın kazanırsak ve Antalya puan kaybederse en yakın rakibimizle aramızda 5 puan fark olacak.Evimizde olması çok büyük avantaj.Umarım kazanırız.
Bencede Galatasaray, fenerbahçe top falan oynamıyor karambolden 2 gol attı bugün, her zaman öyle. Beşiktaş zorlar gibi onlarında nefesi yetmez. Bu sene akıllı oynarsak kesinlikle şampiyonuz 2.yi belirler derbi gibi.
Kazanırsak şampiyonluk garanti değil, kaybedersek şampiyonluk kaçmış olmayacak. Son 3-4 haftaya kadar ciddi kopma olacağını sanmıyorum ben, her hafta sürprizler oluyor, bu sene lig çok tuhaf. Tarihin en düşük puanlı şampiyonluğu gelebilir.
Beraberlik diğer takımlara yarar gibi gözüküyor, biz kazanırsak hava yakalama şansımız var. Paşa maçından sonra oluşan daha doğrusu transfer dönemiyle başlayan kriz & kaos ortamı durulmuş gözüküyor, üzerine bir galibiyet ile bu sıkıntılı süreci ciddi şekilde atlatma fırsatımız var. Beşiktaş kazanırsa ciddi eksikleriyle, güzel iş yapmış olacak ve liderliği alacak bu da onlar açısından önemli. Güzel maç olacak bence, gol erken gelirse daha da iyi maç olabilir.
Burak Yılmaz gol atsın, 1-0 olsun bizim olsun.![]()
Galatasarayın bu maçla birlikte ligde oynayacağı kalan 16 maçın 9unu içerde oynayacak fenerbahçe ve beşiktaş ise 7şer maçını
Almeida'nın olmaması bizim için çok büyük bir eksiklik olacak.Eksikliğini hissedeceğiz kesinlikle.Umarın en az derecede olur bu.Bu maçtan alacağımız bir beraberlik bizim için kötü bir sonuç olmaz bence.Yine de umarım Samet hoca korkak bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmaz.Yenilirsek de iyi oynayarak ve hakem hatası olmadan yenilelim.
So what?
Saike
Almeida'nın performansı ortada, yarattığı boş alanlarla da Olcay ile Holosko'ya goller attırdı. Takım oyununa uyumuda çok güzel. Yani bu maç Almeida olmadan baya zorlanacağız.
Canım FEDA olsun sana !
İlk maçtaki gibi bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Almeida'nın olmaması bizim için büyük bir dezavantaj. Maç sonuna kadar hangi takımın orta sahası dirençli kalırsa o kazanacaktır. Maç için tek istediğim sakatlığın çıkmaması ve en önemlisi Hakemin maçı etkileyecek kararlar vermemesi.
Büyük ihtimalle Mehmet Akgün sağ bekte oynayıp Hilberti kanata koyacak, Holosko'da ileride.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bugün evde Feda T-Shirt'üyle dolaşıyorum.Umarım uğur getirir.Hee birde GS'li arkadaşlar Sneijder'i fazla büyütmeyin,gerçekten sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.
edit:Bugün çok farklı hissediyorum.Umarım galibiytle döneriz.
Sneijder yerine Selçuk'u büyütürüz sen rahat ol.
Galatasaray: 3 Beşiktaş: 0
Goller: Riera, Burak (2)
Kırmızı Kart: Necip
Gollerin ve kırmızı kartın dakikalarını da yazardım da tutarsa ben bile kendimden tırsarım o yüzden kalsın :)
Sergenli beşiktaş bu maçtan rahat galip ayrılır