Engin bi git Allah'ını seversen.
Engin bi git Allah'ını seversen.
@zeck17
Valla pozisyonlardan biri faul değildi biri fauldü.
Penaltı veya gol diyemeyeceğim ancak hakemin kararı kesinlikle hatalıydı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1-1 ilk yari 2.ci yari burak-elmander. engin-amrabat degisikligi olabilir.
yalniz engini begendim ben gayet iyi o kadar mac eksigi olmasina ragmen.
Golden sonrası koca bir hiç
2.yarı başında Engin çıkar Amrabat girer.
Gol olabilecek pozisyonu faul diye kesti, gol oldu ama oyun da durmuştu tam olarak golü yedi diyemeyiz. O pozisyonda faul dediği olay Elmander'e yapıldı bu sefer de devam dedi. Yani iki kararından birisi hatalı.
Rüzgara karşı 1-1 fena değil, takım çok kötü oynamıyor aslında ama bir kopukluk var. Emre, Yekta, Engin çok kötü. Hamit olsaydı en azından çok iyi olurdu.
Biraz iddialı olacak ama, Emre - Amrabat, Engin - Sneijder - Elmander - Burak değişiklikleri maçı getirebilir, hem de 1-3, 1-4 falan gibi bir skorla. Bursaspor defansı özellikle Serdar Aziz fena, araya adam kaçırmak kolay. Engin çıkması gereken ilk oyuncu, sırf zarardı ilk yarıda.
Şu an sağ kanatta oynayan Yekta'nın içeri çok girmesiyle sağ kanatsız oynuyoruz.Oraya bir çözüm bulmalı.Engin çok kötü.Yekta da çok vasat bugün.
bursanın penaltısı verilmedi elmander in pozisyonu kırmızı kart bursalı atılmalıydı sanırım dışardaydı bakmadım birde soldan giden atağı ofsayt diye kesti (umutun pozisyonu) hakem bir acayip
not:ilk 10 dakkayı izlemedim 2. yarı engin sneijder elmander burak değişikliği bekliyorum burak ı çok aradı gs ilk yarıda
bursanin hangi pozisyonu penalti biz birseyler atladik galiba goremedik.
Hakem bizi doğrayarak başladı maça, sonra iki tarafa da ağır saçmalıyor. Semih'in gördüğü kart var, onu verdiysen Riera ve Sabri'ye de ver. Kötü olmalarını garipsemiyorum, olabilir ama eyyamı kabul edemiyorum. Ne rakibe ne bize, gördüğünü çalsın eyyam yapmasın. Fırat Aydınus bugün rezil bir maç yönetiyor her açıdan, yan hakemler de ayrı acayip. Umut'un ofsayt dediği pozisyonu durduğu yerden nasıl göremiyor, Allah'tan gole ofsayt demediler. Doğru hamleler ile bizim olur bu maç, hakem de durduramaz. Fatih Terim'in elinde herşey.
Elmander-Burak Yekta veya Emre-Sneijder Engin-Amrabat gelir bence
Bursa'da kaleci değişikliği. Harun oyunda.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Scott Carson'mı oyundan çıktı tam anlamadım ?
Edit:Evet,o çıkmış.Sakatlandı büyük ihtimal,geçmiş olsun.
Spiker dedi fark ettim cidden Bursaspor transferleri İngiltere'den yapıyor. Orayada oyuncu satıyor iyi bağlantı kurmuşlar.
Takım sahada resmen değişiklik lazım diye bağırıyor, geri düşersek çok geç olacak.
Kırılma anı olabilir
Cidden değişiklik yapmamız lazım,top tutamıyoruz ayağımızda.
Fatih Terim neyi bekliyor?
emrenin hatasiyla yine gol yiyorduk ha.
Plase yapacağı yerde çok sert vurdu Batalla. Dokunsa goldü, altı pastan üsten auta vurdu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Riera o ne ya ?
Kurtarıcı Aydın geldi.
Aydın oyuna girecek, şaka gibi.
aydın ve amrabat mı
Sneijder ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
a7 ve amrabat giriyo sneijder ı oynatmıcak heralde hoca burak neden girmez hala anlamıyorum