Top Çizgiyi geçmedi.Maçın son on dakikasını seyrettim.Acıkcası LuaLua gol attığını öğrenince Beşiktalı oyuncuların ona karşı agresifliğini çözmem kolay oldu.Samet Aybaba maçtan sonra gene Batuhana bahane bulur sanırsam.Sahadaki oyuncuları karalar.
Top Çizgiyi geçmedi.Maçın son on dakikasını seyrettim.Acıkcası LuaLua gol attığını öğrenince Beşiktalı oyuncuların ona karşı agresifliğini çözmem kolay oldu.Samet Aybaba maçtan sonra gene Batuhana bahane bulur sanırsam.Sahadaki oyuncuları karalar.
Beşiktaş'ın başına gelmiş düzeyde bir teknik adamın böyle hatalar yapma lüksü olamaz. Anlam vermek mümkün değil. Tek açıklaması var, futbol tartışma programlarında fazla Beşiktaş adı geçmediği için biraz ismi duyulsun istiyor sanırım. Benim aklıma başka bir mantıklı açıklama gelmiyor.
FM Gazetesi
Samet Aybaba'nın bu tavırlarını yeni mi farkediyorsunuz ? Medyaya da çok fazla konuşuyor oyuncuları hakkında. Özellikle genç isimler hakkında, Oğuzhan olsun, Batuhan olsun, çok fazla konuştu. Sene başında Fernandes bana gelip gitmek istediğini söyledi dedi, Fernandes sonra çıktı ben ayrılmak istemedim dedi.
Adam Ersan'ı yuhalatıyor. Sorumluluğu Ersan'ın üzerine atıyor. Bu yaptığı adamlığa sığmaz. Geldiği ilk günden beri içten içe sevmem Aybaba'yı. Takımın ligdeki pozisyonuna biraz bile katkısı yok adamın.
Steam ID: fotosuki
Escude'yi oyuna almak Beşiktaş'a bir şey kazandırmazdı, Ersan hatalı olmuş olabilir, kötü oynamış olabilir ama doğru olan yuhlatmak değildi.
...
Senin kafanda nasıl kurgulandığınla ilgili bir şey bu.Normal olarak kafanda hiçbir şey kurgulayamazsın.Pozisyonun sonuncunda ne olduysa odur.Orada sadece Karabüklüler durmuyor,BJK'liler de duruyor.Necip daha sonra bilerek vuruyor topa.Pozisyon gol.Ben bütün maçı buna bağlamıyorum.Ersan-Samet-Sinan verdiler maçı.Sinan da atamadığı goller ve ettiği küfürle benim gözümde bitmiştir.Ankaragücü'ne boşuna para kazandırdık.
Fernandes'i 2-0 olduktan sonra oyundan alıp Veli'yi soksa oyuna eyvallah ama 2-2 olmuşken o adam çıkmayacaktı. Böyle bir hatayı ekran başında maçı izleyen taraftar bile yapmaz. O dakikadan sonra sana o maçı genç oyuncular değil ancak Fernandes kazandırabilirdi. Maç o noktaya gelmiş o baskıda genç oyuncuların eli ayağı dolaştı. Saçma sapan pas tercihleri yüzünden bütün ataklar öldü. Ne kadar gününde olmasa da bir pasıyla veya ortasıyla maçı kazandırırdı.
Ersan-Escude değişikliği taktiksel olarak doğru bir değişiklikti. Son dakikalarda geriye mutlak bir oyuncu lazımdı. Oyuna stoper almasaydı Karabük üçüncü golü bile atabilirdi. Ama hata yapan oyuncunu çıkartıp tepkileri onun üzerine çekmen senin şu güne kadar yaptığın bütün doğruları bir çırpıda sildi attı. Çok istiyorsan çıkart Mehmet Akgün'ü çek Toraman'ı sağa böyle devam et. Marifet hata yapan oyuncuyu çıkartmakta değil.
Hakem konusunda her şey ap açık ortada. Adam golü vermedi. Belediye maçında Doka eliyle götürür gol atar, bu maçta gol verilmez falan falan..
Şunu FM'de yapmazsın ben sana o kadar söyleyeyim.2-0 dan 2-2 olmuş maç. Rakip 10 kişi. Geriye niye adam lazım olsun? 3. golü yesen ne olur yemesen ne olur? Ersan'ı çıkarıp orta saha alsa forvet alsa ağzımı açmayacağım ama bu yaptığına taktiksel olarak hiçbir şey denemez bence.
Ertugrul Saglam wants Besiktas job![]()
Tek kelimeyle yazıklar olsun. Bu elimizle verdiğimiz kaçınca maç oldu. Samet Aybaba'nın Beşiktaş ayarında bir teknik direktör olmadığını ilk geldigi günden beri söylemişimdir. Takım şuan kötü gidiyo diye söylediğimi düşünenler olabilir. Bu maçta puan kaybetmemize çok üzülmedim çünkü bu maçla birlikte takımda büyük bir kaos çıkacak asıl ona üzülüyorum.
Bu arada Lua Lua Toraman'a açıkça kafa attı maç sonunda. Bakalım PFDK bir şey diyecek mi?
Samet Aybaba'nın suyu ısındı.Biraz erken diyebilirsiniz ama haftaya da kötü bir sonuç alırsak,ben başkan olsam kapının önüne koyardım.
++++: Dentinho da yılın en kötü transferi.Lucescu'nun bize kazığı.
Tabi biraz ileri görüşlülük ve tahmine dayalı oldu.
Yunus Yıldırım, öbür tarafta çok çekeceğin var çook. Hep mi Beşiktaş'a denk gelir arkadaş, mis gibi golü vermediler top çıkmış diye. Arkadaş bırak topu Sinan'ın kafası bile içerde top nasıl dışarda olsun. Son anlarda Necip'e yapılan faulü vermedi. Hadi bunlara alışığız da Samet Aybaba'ya ne demeli.
Fernandes tam oynamaya başladı Dentinho ile yer değiştirdi. Dentinho nerde oynuyor, Fernandes nerde ? Maçın sonlarında topu taşımada Oğuzhan yalnız kaldı. Fernandes'i kendine küstürdü. Ersan olayına gelirsek ilk yarı gayet iyi oynadı. Lua Lua'nın pozisyonda ayağına da bir müdahele var ama devam denebilir orada bir sorun yok ama pası vermesi lazımdı. Ayağında çok tuttu. Ama sen onu çıkarıp Escude'yi alırsan hiçbir şey yapamazsın. Bari Fernandes kalsaydı da Dentinho'yu Ersan yerine çıkarsaydın. 10 kişilik takımdan 2 gol yenir mi ya.
Mehmet Akgün zaten maç boyunca iyi bir müdahelesi yoktu. Ahmet'in golünde de arkada adamı unuttu. Sinan Kurumuş da heyecanını yenemedi. 2 tane net pozisyonu değerlendiremedi. 2 maçtır taktiksel anlamda Samet Aybaba hata yapıyor. Her ne kadar istemesem de suyu kaynıyor.
3 hafta yok denilen adamı 1 hafta sonra maça sokarsan olacağı budur.Geçmiş olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Almeida'da yırtık şüphesi varmış eğer yırtık olursa almeida nisana kadar yok
Geçen haftaki Mehmet akgün,Hilbert,Oğuzhan,Holosko hataları bugün Fernandes,Ersan hataları Samet aybabadan daha fazla nefret etmeme neden oldu.
Onu es geçmişim yeni farkettim. Pozisyon temiz yalnız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Almeida'da yırtık varmış. 1.5 ay.
2-0 one gectigin evindeki mata 10 kisi kalmis ve 12 satik yolculuk yapmis oyuncularan 2 gol yersen saga sola dalasmaktan baska yapabilecegin bisrey kalmaz...
Bir yorum.
Niang Bekelediği verimi alamasa beşiktaş.Orta sıra takımı olucak.Herşey Fernandesin ortalarına ve serbest vuruşlarına bakar.
Önce şunu söyle sana göre biz nasıl oynuyoruz ? Bana göre en uçtaki forvete uzun oynuyoruz. Forvet oyuncusunun indirdiği topları Olcay, Holosko ne kadar takip ederse o kadar pozisyona giriyoruz. O dakikada takımda en iyi pas yapan iki oyuncundan biri (Fernandes) kulübede ise mecburen uzun oynayacaksın. He haliyle stoperlerden birini ileri göndermişken (Toraman) diğer stoperinde yaptığı hatadan dolayı moral olarak çöktüyse geriye diri bir oyuncu lazımdı. Bu bakımdan bana göre doğru bir değişiklikti. Sonuçta yenik durumda değilsin ki maç berabereydi.
Ayrıca önceki mesajımda yazmadım. Karabük'te bir oyuncu var ki akıllara zarar. Yiğit İncedemir kadar futbol fakiri bir adam görmedim. 90 dakikada kaç faul yaptı bilmiyorum ama bir oyuncu girdiği her ikili mücadelede faul yapar mı yahu. 90 dakikayı kart yemeden tamamladı bide. Bir bu maç değil her maç aşırı sert oynayan bir oyuncu. Bu seviyedeki oyuncu bırak süper ligi BAL liginde bile oynatmam o derece.
Ek olarak Almeida 1.5 ay yokmuş. Sanki bana baskı sonucu oynatılmış gibi geldi. Kulübede gösterdiği tepki sanki hocaya yönelikti.
maci izlemedim ama sinan iyiydi diyorlar bazilari kotulemisti kotu olmasinin sebebi 2 gol kacirdi diyemi acaba tebrikler iki takimada.