Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 45.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Karabükspor kazanır

7 35.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: Beşiktaş - KDÇ Karabükspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Top Çizgiyi geçmedi.Maçın son on dakikasını seyrettim.Acıkcası LuaLua gol attığını öğrenince Beşiktalı oyuncuların ona karşı agresifliğini çözmem kolay oldu.Samet Aybaba maçtan sonra gene Batuhana bahane bulur sanırsam.Sahadaki oyuncuları karalar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Samet aybaba cok severdım fakat bugun ki yaptıgı hata yüzünden nefret ettım suan o hata ise Fernandesi en önemli zamanda oyundan cıkarması değil, böyle önemli bir karsılasmada genc ve tecrübesiz bir oyuncuya neredeyse 90 dakika oynatması değil, Ama hata yapmıs bir oyuncuya destek olman yerine tribünlere "Ben macı vermedim ersan macı verdi" diyerek oyundan alıp sucluyu ersan adem gülüm olarak göstermen benim gözümde seni bitirdi.hiç böyle bir hareket beklemezdım bir teknik direktör oyuncusuna hata yaptıgı zamanda her zaman guvenmelı arkasında durmalı sana yakısmadı Aybaba.
    Ayyyyyynen olay budur. Resmen suçu Ersan'a yüklemek için taraftarın önüne attı gencecik çocuğu. Çok büyük ayıp çok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın başına gelmiş düzeyde bir teknik adamın böyle hatalar yapma lüksü olamaz. Anlam vermek mümkün değil. Tek açıklaması var, futbol tartışma programlarında fazla Beşiktaş adı geçmediği için biraz ismi duyulsun istiyor sanırım. Benim aklıma başka bir mantıklı açıklama gelmiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Samet Aybaba'nın bu tavırlarını yeni mi farkediyorsunuz ? Medyaya da çok fazla konuşuyor oyuncuları hakkında. Özellikle genç isimler hakkında, Oğuzhan olsun, Batuhan olsun, çok fazla konuştu. Sene başında Fernandes bana gelip gitmek istediğini söyledi dedi, Fernandes sonra çıktı ben ayrılmak istemedim dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Adam Ersan'ı yuhalatıyor. Sorumluluğu Ersan'ın üzerine atıyor. Bu yaptığı adamlığa sığmaz. Geldiği ilk günden beri içten içe sevmem Aybaba'yı. Takımın ligdeki pozisyonuna biraz bile katkısı yok adamın.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Escude'yi oyuna almak Beşiktaş'a bir şey kazandırmazdı, Ersan hatalı olmuş olabilir, kötü oynamış olabilir ama doğru olan yuhlatmak değildi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Böyle inanmak istiyosan inan

Aslında pozisyon hakkında herkes değişik fikirlerde olabilir haklısın. Hakem genel olarak çok iyi yönetmedi zaten maçı.
    Senin kafanda nasıl kurgulandığınla ilgili bir şey bu.Normal olarak kafanda hiçbir şey kurgulayamazsın.Pozisyonun sonuncunda ne olduysa odur.Orada sadece Karabüklüler durmuyor,BJK'liler de duruyor.Necip daha sonra bilerek vuruyor topa.Pozisyon gol.Ben bütün maçı buna bağlamıyorum.Ersan-Samet-Sinan verdiler maçı.Sinan da atamadığı goller ve ettiği küfürle benim gözümde bitmiştir.Ankaragücü'ne boşuna para kazandırdık.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fernandes'i 2-0 olduktan sonra oyundan alıp Veli'yi soksa oyuna eyvallah ama 2-2 olmuşken o adam çıkmayacaktı. Böyle bir hatayı ekran başında maçı izleyen taraftar bile yapmaz. O dakikadan sonra sana o maçı genç oyuncular değil ancak Fernandes kazandırabilirdi. Maç o noktaya gelmiş o baskıda genç oyuncuların eli ayağı dolaştı. Saçma sapan pas tercihleri yüzünden bütün ataklar öldü. Ne kadar gününde olmasa da bir pasıyla veya ortasıyla maçı kazandırırdı.

Ersan-Escude değişikliği taktiksel olarak doğru bir değişiklikti. Son dakikalarda geriye mutlak bir oyuncu lazımdı. Oyuna stoper almasaydı Karabük üçüncü golü bile atabilirdi. Ama hata yapan oyuncunu çıkartıp tepkileri onun üzerine çekmen senin şu güne kadar yaptığın bütün doğruları bir çırpıda sildi attı. Çok istiyorsan çıkart Mehmet Akgün'ü çek Toraman'ı sağa böyle devam et. Marifet hata yapan oyuncuyu çıkartmakta değil.

Hakem konusunda her şey ap açık ortada. Adam golü vermedi. Belediye maçında Doka eliyle götürür gol atar, bu maçta gol verilmez falan falan..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ersan - Escude değişikliği taktiksel olarak doğru bir değişiklikti. Son dakikalarda geriye mutlak bir oyuncu lazımdı. Oyuna stoper almasaydı Karabük üçüncü golü bile atabilirdi. Ama hata yapan oyuncunu çıkartıp tepkileri onun üzerine çekmen senin şu güne kadar yaptığın bütün doğruları bir çırpıda sildi attı. Ha çok istiyorsan çıkart Mehmet Akgün'ü çek Toraman'ı sağa böyle devam et. Marifet hata yapan oyuncuyu çıkartmakta değil.

Hakem konusunda her şey ap açık ortada. Adam golü vermedi. Belediye maçında Doka eliyle götürür gol atar, bu maçta gol verilmez falan falan..
    Şunu FM'de yapmazsın ben sana o kadar söyleyeyim. 2-0 dan 2-2 olmuş maç. Rakip 10 kişi. Geriye niye adam lazım olsun? 3. golü yesen ne olur yemesen ne olur? Ersan'ı çıkarıp orta saha alsa forvet alsa ağzımı açmayacağım ama bu yaptığına taktiksel olarak hiçbir şey denemez bence.

sakary Ali Misafir

Ertugrul Saglam wants Besiktas job

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek kelimeyle yazıklar olsun. Bu elimizle verdiğimiz kaçınca maç oldu. Samet Aybaba'nın Beşiktaş ayarında bir teknik direktör olmadığını ilk geldigi günden beri söylemişimdir. Takım şuan kötü gidiyo diye söylediğimi düşünenler olabilir. Bu maçta puan kaybetmemize çok üzülmedim çünkü bu maçla birlikte takımda büyük bir kaos çıkacak asıl ona üzülüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu arada Lua Lua Toraman'a açıkça kafa attı maç sonunda. Bakalım PFDK bir şey diyecek mi?

Samet Aybaba'nın suyu ısındı.Biraz erken diyebilirsiniz ama haftaya da kötü bir sonuç alırsak,ben başkan olsam kapının önüne koyardım.

++++: Dentinho da yılın en kötü transferi.Lucescu'nun bize kazığı.

Tabi biraz ileri görüşlülük ve tahmine dayalı oldu.

Golün verilmediği pozisyon.Top çıkmıyor.(Maçı izlemeyen varsa)

edit: Almeida 1,5 ay yokmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Yunus Yıldırım, öbür tarafta çok çekeceğin var çook. Hep mi Beşiktaş'a denk gelir arkadaş, mis gibi golü vermediler top çıkmış diye. Arkadaş bırak topu Sinan'ın kafası bile içerde top nasıl dışarda olsun. Son anlarda Necip'e yapılan faulü vermedi. Hadi bunlara alışığız da Samet Aybaba'ya ne demeli.

Fernandes tam oynamaya başladı Dentinho ile yer değiştirdi. Dentinho nerde oynuyor, Fernandes nerde ? Maçın sonlarında topu taşımada Oğuzhan yalnız kaldı. Fernandes'i kendine küstürdü. Ersan olayına gelirsek ilk yarı gayet iyi oynadı. Lua Lua'nın pozisyonda ayağına da bir müdahele var ama devam denebilir orada bir sorun yok ama pası vermesi lazımdı. Ayağında çok tuttu. Ama sen onu çıkarıp Escude'yi alırsan hiçbir şey yapamazsın. Bari Fernandes kalsaydı da Dentinho'yu Ersan yerine çıkarsaydın. 10 kişilik takımdan 2 gol yenir mi ya.

Mehmet Akgün zaten maç boyunca iyi bir müdahelesi yoktu. Ahmet'in golünde de arkada adamı unuttu. Sinan Kurumuş da heyecanını yenemedi. 2 tane net pozisyonu değerlendiremedi. 2 maçtır taktiksel anlamda Samet Aybaba hata yapıyor. Her ne kadar istemesem de suyu kaynıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3 hafta yok denilen adamı 1 hafta sonra maça sokarsan olacağı budur.Geçmiş olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Almeida'da yırtık şüphesi varmış eğer yırtık olursa almeida nisana kadar yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Golün verilmediği pozisyon.Top çıkmıyor.(Maçı izlemeyen varsa)

edit: Almeida 1,5 ay yokmuş.
    Çevrilen topu kim ağlara yollluyor ? Eğer 19 Numara Sinan galiba yada Escude mi ? Ofsayt olmuyor mu o zaman ? Tabi dediğim oyuncular atmıssa.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen haftaki Mehmet akgün,Hilbert,Oğuzhan,Holosko hataları bugün Fernandes,Ersan hataları Samet aybabadan daha fazla nefret etmeme neden oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Çevrilen topu kim ağlara yollluyor ? Eğer 19 Numara Sinan galiba yada Escude mi ? Ofsayt olmuyor mu o zaman ? Tabi dediğim oyuncular atmıssa.
    Yok abi ofsayt olmuyor,topu çeviren önde ya.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Arkadan Necip gelip vuruyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pası veren oyuncu onların önünde olduğundan dolayı ofsayt olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Onu es geçmişim yeni farkettim. Pozisyon temiz yalnız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Almeida'da yırtık varmış. 1.5 ay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Samet Aybaba'nın bu tavırlarını yeni mi farkediyorsunuz ? Medyaya da çok fazla konuşuyor oyuncuları hakkında. Özellikle genç isimler hakkında, Oğuzhan olsun, Batuhan olsun, çok fazla konuştu. Sene başında Fernandes bana gelip gitmek istediğini söyledi dedi, Fernandes sonra çıktı ben ayrılmak istemedim dedi.
    Bir açıklamasında Oğuzhan hakkında "doğru yerlere gitsin,doğru insanlarla sohbet etsin" diye bir söylemi var.Sonuçta senin takımında oyuncuda olsa arkadaş çevresine,özel hayatına felan karışmaması lazım.Annesi değilsin babası değilsin.Çok garipsemiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2-0 one gectigin evindeki mata 10 kisi kalmis ve 12 satik yolculuk yapmis oyuncularan 2 gol yersen saga sola dalasmaktan baska yapabilecegin bisrey kalmaz...

Bir yorum.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Almeida'da yırtık varmış. 1.5 ay.

Niang Bekelediği verimi alamasa beşiktaş.Orta sıra takımı olucak.Herşey Fernandesin ortalarına ve serbest vuruşlarına bakar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Şunu FM'de yapmazsın ben sana o kadar söyleyeyim. 2-0 dan 2-2 olmuş maç. Rakip 10 kişi. Geriye niye adam lazım olsun? 3. golü yesen ne olur yemesen ne olur? Ersan'ı çıkarıp orta saha alsa forvet alsa ağzımı açmayacağım ama bu yaptığına taktiksel olarak hiçbir şey denemez bence.
    Önce şunu söyle sana göre biz nasıl oynuyoruz ? Bana göre en uçtaki forvete uzun oynuyoruz. Forvet oyuncusunun indirdiği topları Olcay, Holosko ne kadar takip ederse o kadar pozisyona giriyoruz. O dakikada takımda en iyi pas yapan iki oyuncundan biri (Fernandes) kulübede ise mecburen uzun oynayacaksın. He haliyle stoperlerden birini ileri göndermişken (Toraman) diğer stoperinde yaptığı hatadan dolayı moral olarak çöktüyse geriye diri bir oyuncu lazımdı. Bu bakımdan bana göre doğru bir değişiklikti. Sonuçta yenik durumda değilsin ki maç berabereydi.

Ayrıca önceki mesajımda yazmadım. Karabük'te bir oyuncu var ki akıllara zarar. Yiğit İncedemir kadar futbol fakiri bir adam görmedim. 90 dakikada kaç faul yaptı bilmiyorum ama bir oyuncu girdiği her ikili mücadelede faul yapar mı yahu. 90 dakikayı kart yemeden tamamladı bide. Bir bu maç değil her maç aşırı sert oynayan bir oyuncu. Bu seviyedeki oyuncu bırak süper ligi BAL liginde bile oynatmam o derece.

Ek olarak Almeida 1.5 ay yokmuş. Sanki bana baskı sonucu oynatılmış gibi geldi. Kulübede gösterdiği tepki sanki hocaya yönelikti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

maci izlemedim ama sinan iyiydi diyorlar bazilari kotulemisti kotu olmasinin sebebi 2 gol kacirdi diyemi acaba tebrikler iki takimada.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    2-0 one gectigin evindeki mata 10 kisi kalmis ve 12 satik yolculuk yapmis oyuncularan 2 gol yersen saga sola dalasmaktan baska yapabilecegin bisrey kalmaz...

Bir yorum.
    Hiçbir beşiktaşlının bunun aksini savunduğunu,maçı verilmeyen gole bağladığını düşünmüyorum.En doğru yorumu yapmışsın ama ek olarak gol de verilmedi.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    maci izlemedim ama sinan iyiydi diyorlar bazilari kotulemisti kotu olmasinin sebebi 2 gol kacirdi diyemi acaba tebrikler iki takimada.

ben beğenmedim.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri