Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Türkiye

6 30.00%
  • Berabere

1 5.00%
  • Çek Cumhuriyeti

13 65.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 117 sonuç

Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti | Hazırlık Maçı

Sahadaki orta saha oyuncularımız beş para etmez. Mehmet yerine emre nuri yerine hamit girsin. Ardayı ortaya AMC mevkisine çekip 4 2 3 1 e dönelim. Mevlüt yerine de burak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Spikerlere uyuz oldum yahu. Macin basindan beri bilmis bilmis konusuyolar. Herseye bi elestiri. Bu ulkede ne cok Mourinho var arkadas.
    Haklıya hakkını vereceksin dediklerinin hangisine katılmıyorsun ? Eğer bu oyundan memnun olan varsa o zaman itiraz edebilir bu eleştirilere bence.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003

Orta saha ve savunma butun ilk yari golge kovaladilar.

Kimin nerede durdugu, ne yaptigi belli degil. Bekler surekli yerini kaybedip arkasina adam kacirdi. Topal savunmanin icine fazla girerek orta sahayi temposu dusuk olan Selcuk ve Nuri'ye birakti.

Topu ayagina alan kontrol edene kadar rakip basiyor. Cekler ise gozu kapali top ayaklarina geldigi anda pas veriyorlar cunku herkesin nerede olmasi gerektigi belli ve orada oluyor.

Abdullah Avci'nin IBB'si de boyleydi. Herkes nerede olacagini bilir ve gozu kapali pasi atar, bu sayede hucuma hizli cikardi.

Ya bu oyuncularla yeterince antrenman yapamadigi icin bu haldeyiz ve bu nedenle Abdullah Avci Milli Takim yonetmek/yaristirmak icin uygun bir kisi degil.

Veya oyuncular Abdullah Avci'ya guvenmiyor ve dikkatlerini oyuna vermiyorlar.

Her iki ihtimalde de Abdullah Avci'nin Milli Takim kariyerinin sonu gittikce yaklasiyor.

DEvam ederse de daha beter olacagiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Evet,her zaman görmeye alışık olduğumuz tablolardan biri.Milli takımı konuşmaya gerek yok.Arkadaşlar yine Selçuk,Arda tartışmasına girmişler,birisi aradan Emre Belözoğlu'nu çıkarmış o bundan daha iyi demiş ne kadar da güzel öyle.

Bu formsuz Mehmet Topal'ın bugün oynamaması gerek bence.Mevlüt,Topal,Bekir bence çıkması gereken oyuncular girecekler belli de ben söylersem olay çıkarılır rakip takım taraftarı bu oyuncu daha iyi gerek yok
    Semih Kaya , Burak(Umut) , Emre girmesi gerekir diye dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Müdahale edilmemesi halinde fark gelir. Zira bu oyun ve anlayışla fark gelirse zerre kadar üzülmem.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Onur

G.G - semih-omer-hasan ali

Hamit-selcuk-emre-arda

Burak-Umut

fazla birsey degil su kadro is yapar yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gurbetçi sevdamız ibretlik, Sercan Sararer kulübüyle 17 maça çıkmış, 1 gol 3 asisti var, kulübü Bundesliga'da sonuncu.

Mehmet Ekici, 5 maça çıkmış Bundesliga'da. Sadece 5 ve bunların 3'ünde oyuna sonradan girmiş 3 maçta toplam aldığı süre 28 dakika.

Türkiye Liginde bu istatistiklere sahip bir oyuncu olsa, takımı kümede kalma savaşı verse Milli Takım'a alınsa kıyamet kopacakken, gurbetçi olunca forma hazır hemen. Bu kadar kolay olmamalı, sen ligin en formda kalecisini kadroya bile almazken zamanında ve bunun için havuzumuzda olan bir oyuncu derken, 2. vatandaşlığı olan adamlar çiftliğinde kol geziyor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Milli takım formda olan oyuncuların kadroya alınıp ilk 11 oynadığı yer oyuncuların form bulunmasını beklenecek yer değil.

Nesil
    2007

Kulüpçülük yapanlar bitmeden milli takımdan bir yol olmaz.

Ha birde 4-3-3 sevdamız var ki akıllara zarar. Yahu biraz milliyetçilik yapın. Türkler yapı olarak sabırsız, cesur insanlardır. Anlamıyorum mıy mıy 4-3-3 oynamayı. Alanı daralt herkes pres yapsın biraz da hücumu düşünen bir oyun sergile; 4-3-3 yerine çift forvet, bir forvet ve forvet arkası, veya forvet arkasıyla çift forvet koy bak nasıl olacak. Bir deneyin ya ne kaybedeceğiz? Zaten hücum oynayınca taraftarlar da oyuncular da gaza gelir o saatten sonra isterse İspanya gelsin bizi yenebiliyorlar mı bakalım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Super Ligte ilk 3 takimdan birisi Besiktas ve Antalyaspor.
    Iki takimdan tek bir oyuncu yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yildirim demirorenin oldugu yere senol hoca gelmez , ertugrul saglamdada ben milli takimlik kapasite goremiyorum abdullah avci"nin su gurbetci sevdasi bitse iyi olcak artik birde ezbere sistem 4-3-3"den ne anliyorlar anlamiyorum bir kere senin kanat oyuncularin hizli degil.
    Aynen, bende keşke gelse diyordum ama Şenol hoca Demirören'e daha önce bayağı gönderme yaptı. Avcı istifa ederse Ertuğrul Sağlam daha yakın gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Aynen, bende keşke gelse diyordum ama Şenol hoca Demirören'e daha önce bayağı gönderme yaptı. Avcı istifa ederse Ertuğrul Sağlam daha yakın gibi.
    Avci istifa eder diye dusunmuyorum.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Şenol hoca çok iyi bir teknik direktör, fakat kendisininde dediği gibi şu aralar zihinsel olarak çok yorgun. Hem Demirören varken gelmesi de imkansız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arda'ya acıyorum, şanssız oyuncu keşke Almanya da falan oynasa.

Halen savaşıyor garibim sırf bu çabasından dolayı Helal olsun sana ARDA

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Vay bee,Çek Cumhuriyeti Milli takımındaki Beşiktaşlı oyuncu sayısı,Türkiye Milli takımındaki Beşiktaşlı oyuncu sayısından daha çok.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beyler hala Mesut Özil'e kızan var mı ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Beyler hala Mesut Özil'e kızan var mı ?
    ben kızıyorum ama almanya yı seçtiği için değil bu kadar büyük futbolcu olduğu için sırf mesut özil kompleksinden dolayı 2. lig topçularını milli takıma alıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Vay bee,Çek Cumhuriyeti Milli takımındaki Beşiktaşlı oyuncu sayısı,Türkiye Milli takımındaki Beşiktaşlı oyuncu sayısından daha çok.
    Hakikaten ha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Besiktaslilarin kendi takimlarindan oyuncu gorme isteklerine saygi duyuyorum ama su kadroda Necip'in oynamasi zor. Ismail de sakat olunca baska oyuncu kalmiyor Milli takimda oynayacak. Onur'u kesip Cenk'i mi oynatmasini bekliyorsunuz? Oguzhan, Ersan henuz suanki alternatiflerden daha iyi degil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Besiktaslilarin kendi takimlarindan oyuncu gorme isteklerine hak veriyorum ama su kadroda Necip'in oynamasi zor. Ismail de sakat olunca baska oyuncu kalmiyor Milli takimda oynayacak. Onur'u kesip Cenk'i mi oynatmasini bekliyorsunuz?
    Katılıyorum, Olcay alınabilirdi diyebilirim sadece Oğuzhan da olabilir.

Olcay'ın çok da hak ettiğini düşünmüyorum attığı gol sayısına aldanmamak gerek çok fazla bişey de yapmıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Şu ardayı alsak bize.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Iddia ediyorum yabanci sinirlamasi kalksa ve de Turk oyuncular gercek bonservislerine ulasip Avrupa'ya daha kolay transfer olsa Milli takim suanki halinden cok daha basarili olur. Bkz. Arda Turan..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arda muthissin be abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yabancı sınırı var ya o daha kötü etkiliyor. Kendisini gösterip oynayabilecekler yerine oynamak zorunda kalıp oynayan oyuncuları gördüğümüz için milli takımlarda bu haldeyiz.

2 sene sonra yabancı sayısı 5'e inecekmiş.Buna inanan var mı?Biliyorum TFF'nin yeni kuralı ama kesinlikle itirazlarla bir şekilde iptal edilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence edilmesin. Yabancı alarak Avrupa'da başarı geliyor mu sanki ? Gelmiyor. Hiç değilse kendi oyuncularımızla oynayalım olursa ne ala.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan , Burak , Umut , Emre , Selçuk , Arda. Bunlar banko olmalı artık milli takımda.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Beyler tartışma yaratmak istemiyorum ama bence başarısız olmamızın en büyük sebeplerinden biri de budur. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosundan yabancıları çıkardığın zaman geriye kalanlar hiçbir şey yapamaz. İki takımın ideal kadrosunu yazın da bir bakın. Fenerin ileri hattı full yabancı, Galatasaray'ın da birkaç kişi dışında yabancı. Nasıl başarı beklersin şimdi ? Ha çoğu kişiye göre en iyi kaleci Volkan en iyi sol bek Hasan Ali, en iyi stoper Semih, en iyi sağ bek Gökhan, en iyi orta saha Selçuk, en iyi forvet Burak vb. olabilir. Bazılarına bende katılıyorum ama olmuyor abi olmuyor.

Kaç maç oldu Macaristan'a ve daha bir sürü takıma yenildik aga. Yarısı formsuz oynatıyor. Yeni bir şeyler lazım. Şu kadroda Necip'i oynatsan ne olur Oğuzhan'ı oynatsan ne olur. Zaten birbirleriyle uyumsuz oynuyorlar, Abdullah Avcı ezbere kadro kuruyor. Kaleye Volkan'ı alsa tam ezber kadro olurdu. Emre'yi oyuna girerken ıslıklıyorlar, bu ilk değil. Bu adam nasıl oynasın şimdi.

Rakibi ıslıklamadıkları kadar ıslıkladılar Emre'yi şaka gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Millet eleştiri getirince adı kulüpçülük , Mourinho oluyor. Nasıl işse..

Milli takımdan öte ilk önce kulüp takımları bir düzene girmeli. Dört büyükler buna Bursa'da dahil hepsi kötü. Kötünün iyisi diyebileceğimiz bir tek Galatasaray var. Hoca kötü artık bunda herkes ikna olmaya başladı. sabit. Milli takımın geçmişte yakaladığı iki büyük başarı var. Bunlardan biri 2002 Dünya kupasında üçüncülük , ikincisi de 2008 Avrupa şampiyonasındaki yarı final. Galatasaray UEFA ve Süper kupasını kazandı. O jenerasyonun en son meyvesini 2002 Dünya kupasında yedik. En demirbaş oyuncular Galatasaray'ın oyuncusuydu. Şenol Güneş o turnuvada Lucescu'nun Galatasaray'ını aldı kopyaladı adeta. Sonucunda tarihimizin en büyük başarısını elde ettik. 2008 Avrupa şampiyonasından önce Galatasaray Türk oyuncularıyla ligde şampiyon olurken , Fenerbahçe'de Şampiyonlar liginde çeyrek final yaptı. İki takımdaki yerli oyuncuların formu,yurt dışında oynayan oyuncuların en iyi döneminde olması ve Türkiye'nin en iyi hocalarından birinin Milli takımın başında olması 2002'deki başarının benzerini yaşattırdı.

Başka ülkelerin Milli takımlarında da aynı durumlar yaşandı. Barcelona ne zaman kupaları kazanmaya başladı aynı zamanda İspanya'da son üç turnuvayı kazandı. Real Madrid'in sürklase ettiği dönemde İspanya Milli takımı dökülüyordu çünkü o Real Madrid'in en kilit oyuncuları yabancı oyunculardı. Barcelona'nın en kilit oyuncuları İspanyol oyuncular. Bir benzeri İtalya. Çoğunluk son Avrupa şampiyonasında İtalya'nın final oynayacağını beklemezdi. İtalya'nın kazandığı başarı da en büyük etken Juventus'ın geri dönüşüydü. Inter geçmiş sezonlarda İtalya futbolunu domine etti ama o dönemde Milli takımları gerilemişti. Aradaki fark Juventus İtalyan oyuncuları ile bu başarıları yakalarken, Inter'de Güney Amerika karması ile o başarıları yakaladı. Bu yüzden yabancı kısıtlamasını eleştirmemek lazım. Milli takımdan başarı bekliyorsak karara herkes saygı duymalı. Koca ülkenin Milli takımında oyun karakteri yok. Sahada oynanan futbol rezalet. Her şeyden öte çoğu iyi dediğimiz oyuncu formsuz ve bu haliyle Milli takıma seçiliyorlar. Sonra taraftar eleştirince suçlu oluyor. Bu oyuncuları kadroya almayıp bir bakıma cezalandırabilirsin. Kadroya almaman bile oyuncuyu kendine getirebilir. İspanya'da geçen sezon Torres Milli takıma seçilmemişti misal. Bizde de böyle şeyler olsun. Oyuncu formsuz ise almayacaksın bu kadar basittir. Sonuçta bu oyuncuların hepsine tek tek bakıldığında değişilmez değiller.
    Last edited by Mamadou : 07.Şubat.2013 at 00:30

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri