Revizyon denen olayı Aykut hoca oyunların beyinlerinde yapmaya çalışıyor sanırım..
Revizyon denen olayı Aykut hoca oyunların beyinlerinde yapmaya çalışıyor sanırım..
Bicik panter.![]()
Sow çok iyi futbolcu gerçekten iyi oynar kötü oynar ama hep mücadele ediyor helal olsun.
Nobre ne yaptı öyle.. Aman
Biraz da şans olacak bir takımda arkadaş neler kaçırıyor Mersin.
Az kaldı yicez.
Webo faydalı olacak gibi.. Gol oldu 45. dakka Webo 1-0
Mersin saldırdı saldırdı Fenerbahçe attı golü töbe töbe![]()
kalecileri çok iyiydi ama artık yeter.
Bicik daha ne yapsın ?![]()
abi şu mersin gitsin adanada oynasın şu maçları, maç izlicez diye fitil olduk nasıl stattır o çekim yapılmıyor sanki paf maçı izliyoruz
son 5 dakka icin actim maci, bizimkiler ecel terleri dokuyorken gol attik
atamayana atarlar oldu. oncesi nasildi bilmiyorum ama izledigim kadariyla mersin iyi top yapiyordu![]()
Koskoca bir yarıda atılan uzaktan şutlar çaresizlik olsa gerek.
En azından 1 gol buldurdu bize.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlk 30 dakika iyi oynamadık mı ?
Yoksa sadece ben mi beğendim .
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yok arkadaş olmuyor.. BARONİYLE olmuyor..
Sow'un sol kanadı bırakması ve aylardır top yüzü görmeyen Ziegler'in doğal olarak güçlü olmaması sebebiyle sol taraftan pozisyon verdik de verdik. Oyunun tek kaleye döndüğü anlarda Mersin atamadı, Şuan oyunda ne yaptığını bilen tek oyuncu olan Emre'nin zorlaması bize gol kazandırdı. Mersin'in kadro kalitesi oldukça düşük diye bu maçı burdan vermeyiz diye düşünüyorum. Orta alanında bizim 90'larda oynattığımız Hakan Bayraktar var düşünün artık. Son olarak Emre iyi ki varsın ama diline hakim ol, bir pozisyonda dikkat ettim Cristian'a mücadele etmiyor diye söylendim aman diyeyim, o hocanın gözdesi, yine kovulursun takımdan, o mücadele etmese de mübahtır. Karışma sen ona.
...
3aydir top gormeyen Ziegler bizim Gokhan'dan 1km fazla kosmus. Bizim topcular hakaten calismiyor yahu. Su yabanci siniri kalksa da gorseler gunlerini.
...
Mersin oynadı, Fenerbahçe attı.
Canım FEDA olsun sana !
Şükür şu Cristian çıktı, Emre çıkarmıştır garanti : )
...
Cristian çıktı![]()
Mersinin şu anki stadının en kötü yani şu sütunlar seyircide izleyemiyor ama yeni stat yapılıyor ve son olarak adanada oynaması imkansız gibi haftada 2 maç oynanacak ne zemin var ne de adana tribünleri izin vermez
BATE maçını düşündüğü için çıkarmıştır Aykut hoca.
Kuyt sadece 1 dakika içerisinde 3 pas hatası yaptı..
Kuyt şova başladı.