Bol bol pozisyon kaçıyor.Aman dikkat diyelim.
Bol bol pozisyon kaçıyor.Aman dikkat diyelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yok arkadaş. Olcay uzaktan vursun. Karşı karşıya atamıyor herif
FM Gazetesi
Antep 10 kişi değilde 8-9 kişi kalmış gibi sanki.
FM Gazetesi
Neler kacıyor yaa ınsallah gene sacla bır olay yasamayız
Çok kaçırıyoruz.
Steam ID: fotosuki
Şu an gol yemeyi hakediyoruz.
FM Gazetesi
Atamayana atarlarsa normal karşılarım. Artık bünye alıştı ne olsa sorun olmaz. Ya arkadaş yerden plase denesene.. Rakipler maçlarda pozisyona girmekte zorlanırken biz onca girdiğimiz pozisyonları harcıyoruz. Yazık günahtır bu sezon pozisyon kaçırma rekoru kırıyoruz.
Bide istatistik olarak herhalde rakibine en çok kart aldırtan oyuncu ligde Fernandes. Rakibine çok güzel kart aldırıyor![]()
Bence korner yaptırtmaya çalışın maşallah stoperler daha iyi kullanıyor buldukları pozisyonları.
Fernandes kendine gelmiş sakatlıktan sonra. Tam kapasite oynuyor maşallah.
Bu arada Niang yok maçta.
FM Gazetesi
Ben Fernandesin tam kapasite oynadığını dusunmuyorum hala % 70'lerde diye düşünüyorum birde olcay hangısını atıcak onuda merak edıyorum![]()
Bu ne biçim maç laOyuncular maç bitmiş gibi oynuyor
Hayatımın en saçma sapan maçını izliyorum.
FM Gazetesi
Niang çıktı Mami girdi. Yerinde bir değişiklik.
FM Gazetesi
Ben handikaplı oynadım ya Beşiktaş'a daha da gol olmaz bu maçta![]()
Son 10 dakika gol yersek telafısı olmaz artık top gazıantepte artık korkuyorum besıktas maclarının son 5 dakıkasını ızlemeye
Maçın 5. dakikasında belli olmuştu zaten gidişat, Antep'in gücünün yetmeyeceği çok barizdi. Beşiktaş çok daha istekli ve diriydi, skor daha da farklı olabilirdi son vuruşlarda daha iyi olsa oyuncular. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, beklenildiği gibi 3 puanı alıyor Beşiktaş.
Allahına kurban fernandesAdamın ayağında dört çarpı dört var
FM Gazetesi
Bu dakikadan sonra bu Antep bir şey yapamaz,tebrikler Beşiktaş.
Edit:Şom ağızımı....
Oha gole bak.
Gaziantep'e üzülüyorum 10 yıl önce şampiyonluk maçları oynarken, Avrupa'da rakiplere kök söktürürken şimdi düşmemek için oynuyor. Gerçekten vahim.
İşte bu kadar. Hakettik, gram üzülmüyorum. Çok iyi olduO kadar çok seviniyorum ki. Az bile. Umarım bir tane daha yeriz.
FM Gazetesi
Artık ne dıyecegımı bılemıyorum bır takım bu kadar calısıpda mı karsılıgını alamaz otesı yok yanı vallahı sınırden kanser olucam
Zaten bu satırları yaz sonra gol olsun bu hayat bana komplo kuruyor.
Ayrıca şunu belirteyim, eğer o kaleci vasfındaki adam biraz yürekli olsa yumrukla atlardı o topa.
FM Gazetesi
Beşiktaş sezon sonu berabere kalma rekoru kıracak gibi.
McGregor'un inanılmaz hatası var golde. Her maç biri hediye ediyor puanları.
Steam ID: fotosuki
Samet Aybaba'nın kaderini Fb maçı belirler.
Gaziantep 80'de falan atsaydı demek maçı da kazanacaktı. Yazıklar olsun ya valla yazıklar olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Bizim icin cok iyi oldu bu.