%100 gol hakemin gormesi zor aniden girip cikti cunki.
%100 gol hakemin gormesi zor aniden girip cikti cunki.
1 metre içerde top o topu görmicekse neyi görücek ? Beşiktaş maçında tertemiz golü yer bu maçta yer. Amaç belli boşa oynuyoruz valla.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Egemen'e bak be uçuyor resmen.
Var mı swf'si?
4-3-3'ü iyi oynuyoruz![]()
Tekrarı görmeden gol diyebilen varsa onu alkışlarım, ben topu bile göremedim, mermi gibi gitti resmen. Gol olduğu aşikar da, bunda kasıt olduğunu sanmıyorum.
Ben direğin üstüne çarpıp geri döndü diye gördüm,o kadar hızlıydı top,ama tekrar da çok net gol olduğu belli oluyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
gol de onu hakem nasıl görsün topu bir sow vururken gördük bide top dışarı çıktıktan sonra gördük ağır çekimde gol olduğunu anladık hakem nasıl görsün insaf
O artı 1'in skora da yazılması gerek.
Yapmayın arkadaşlar. Tamam top hızlıydı da 10cm gol değil ki top 1 metre içerde. Bunu görmicekte neyi görücek neyi görmesi için para alıyor bu adamlar ?
Sow çok iyi ya![]()
Bi zahmet görsün şunuda ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ilk yari bitti fenerbahce baskili oynuyor 2. yari rahatlikla bulurlar golu.
Hakemin onu görmesi öyle çokta kolay değil durduğu yerden. Ve atıp tutanlara söylemek lazım ki yardımcının yeri yanlış değil. Son savunma oyuncusunun olduğu yerde duruyor adam ama top öyle hızlı gitti ki gol oldugunu görmesi çok zor. Hakem şanssızlığı tamamen.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben evde direk gol dedimweboda zaten sevindi hemen
Takım çok kötü bu kadro bu futbolu oynamamalı. Canerin nerede oynadığını anlayan varmı ?
Allah ne verdiyse vurmuş, ağır çekimi bile takip etmek güç.
ingilterenin dunya kupasinda verilmeyen golunun aynisi oldu. orda da cok suratli direkten yere sekmisti. bariz goldu ama hakemler burdaki gibi goremediler. oluyor bazan boyle seyler (: ingiltere o gole takildigi icin mactan kopmustu, bize oyle olmaz umarim.
Bunlar hakem, tabii ki gorecekler. Ufak bir farkla olsa tamam da resmen sırıtıyor içerideyim diye. Webo bunu görüyorsa ben de ekrandan görüyorsam o hakem de görmeye mecbur. Yazıklar olsun.
Edit: git bas soyunma odasını başkan. Bu dilden anlıyorlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow çok etkili Fenerbahçe mutlaka gol bulacaktır Akhisar'ın tek silahı Gekas var onu da çok iyi kitledi savunma.
Sow iman gücü ile vurdu topa, o top direkten sekip değilde direk ağlarla buluşsaydı,cidden delerdi ağları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O taraftaki direklerde bi is varFener 1 atsa gerisi fena gelecek
Gol vermemesi normal, çok üzerinde durmamak lazım. İlk yarım saat rezalet futbol oynadık. 2 bek ve kanat oyuncuları çok kötüüler. Bir de klasik Cristian yine kötüydü. Son 15 dakikada Aykut'un müdahalesiyle herşey değişti. Takım inanılmaz etkili olmaya başladı. Ama yapılan basit top kayıpları ve pas hataları çıldırtıyor.
Bence kötü oynamıyoruz özellikle Caner de göbeğe geçince daha iyi oynamaya başladık.
Dünyanın istediğiniz bölgesinden bir hakemi getirin o topu görmesinin imkanı yok. Fenerbahçe adına şanssızlık.
Akhisar ilk yarı boyunca iyi futbol oynadı. En azından olumlu işler yapma düşüncesindeler. Biraz daha becerileri olsa çok iyi takım olabilirler. Fenerbahçe ilk yarının sonuna doğru pozisyonlar bulmaya başladı. Sow'un ceza sahasına ne kadar yakın oynarsa o kadar tehlikeli oluyor. Zevkli bir ikinci yarı izleyeceğiz gibime geliyor.
Cezası yok mu nasıl basacak ?
Hakem bunun telafisini yapar, taraftar inanılmaz bir baskı ile yaptırır ki buna gerek kalmadan atılacak bir gol ile fark gelir. Akhisar kötü değil ama gücü belli sonuçta.