Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 3 / 22 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ı önde görüyordum ama Baroni'nin oynayamayacağını öğrendikten sonra açıkçası kafam epey karıştı, şaka değil Sırf insanlık namına, Baroni'nin ne kadar gereksiz bir oyuncu olduğunun anlanması için, Fenerbahçe'nin Baroni'siz oynaması gerektiğini ve Baroni'siz fark atmasını falan istiyordum fakat bu maç Galatasaray'la olunca... Olmuyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bugün günlerden şampiyon Galatasaray ! Allah'ın izniyle geleceğiz,yeneceğiz ve de gideceğiz.

Saldır Galatasaray !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe camiası ne için saygı bekliyor yahu? Şike sürecinde çekilen acının saygısı mı olur? Sen adam öldüren birinin hapiste yatarken duyduğu acıya saygı duyar mısın? Türk futbolu zaten tek ayak üstünde zıplayarak giderken 3 temmuzun sorumluları sağlam bacağımıza da kurşun sıkarak bizi yere yığmadı mı? Tüm avrupa bize gülmedi mi? gazetelerde çarşaf çarşaf "şikeci türkler" yazılmadı mı? neyine saygı duyacağız bunun? Eğer camia olarak bu süreci Fenerbahçe'ye yaşatan yöneticilerinize ve başkanınıza karşı durup türk futbolunu ve takımınızı savunsaydınız o zaman mücadelenize saygı duyardık sayın KOCAMAN! Ama siz de çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi şike suçundan hüküm giyenleri savunup onlar için mücadele verdiğiniz için bu konuda saygıyı hak edenler listesine maalesef giremediniz. Gönül isterdiki şike yapanları aklamayı amaç edinen bir kişinin TFF başkanlığını ve şikeden hüküm giyen bir başkanı desteklemek yerine , 100 yılı aşkın süredir ayakta duran bir kulübü savunsaydınız ama maalesef bu sınavda süre bitti ve sınav kağıdı da elinizden alındı.Değerlendirmesi ise gelecekte yapılır ve bu değerlendirmeyi de türk insanı yapacaktır. Geçer not alıp alamayacağınıza tek başıma ben karar veremem ama benim de notum bu havuza girecekse bu süreçte malum kişileri destekleyen insanlara notum "0" (sıfır) !
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Maça gelince,Beşiktaş Fenerbahçe ile puanları eşitledi. Bu akşam Fenerbahçe'yi yenerek son hafta siragayı yakıp Karabük-Fenerbahçe maçını zevkle izlemek istiyorum. İnşallah takımımız bu keyfi bize yaşatır....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Volkan - Gökhan - Yabo - Egemem K. - Hasan - Topal - Emre - Caner - Kayt - Sow - Webo

Migros tribününde bişeyler olacakmış bakalım. Maçtan sonra umarım Çakır konuşulmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı izlemeye gitmeyecektim ama dün içimde böyle bir ''Git be Oğuzhan,efsane maç olacak'' tarzı bir his uyandı,inşallah haklı çıkarım ve Galatasaray lehine bir efsane maç olur.Şampiyon ayrıldık,şampiyon geliyoruz ama daha lig bitmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kareografi var mı kareografi? A.yıldrım'ın söylediği meşhur 33. Hafta bugün

Sneijder'in yerine Elmander oynayacak diyorlar. Olur mı ki? Valla oynatırsa hocanın bir bildiği vardır. Bu maçtaki en önemli atrı yönümüz hareketli forvetlerimiz olacak. Zira fener savunması bunu pek sevmiyor. Alırız biz bu maçı.

Aziz Yıldırım ne demiş bu hafta için ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Galatasaraylılar, koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nerde var bu yazı Oğuzhan ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Nerde var bu yazı Oğuzhan ?
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...arayli-giremez

18 Aralık 2012 tarihli haber.

Şınayder oynamıyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    Kesinlikle kazanırız.. Teknik olarakta fizik olarakta moral olarakta çok üstündeyiz FEnerbahceden.. Tecrübeli oyuncularla alırız bu maçı. ve seri biter.. handikap duvarınıda aşarız
    Sana göre Fenerbahçe amatör küme takımı her maç yeniliyor Çok objektif! yorumların var.

Maça gelecek olursak başa baş bir maç olacak az hata yapan kazanacak,berabere bitmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sağol kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Sana göre Fenerbahçe amatör küme takımı her maç yeniliyor Çok objektif! yorumların var.

Maça gelecek olursak başa baş bir maç olacak az hata yapan kazanacak,berabere bitmez
    boşver o arkadaşın dünya görüşü o bu arada handikapın dibine vururuz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

2/1 biter bu maç 3-1 ya da 3-2.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

baronide oynamadığına göre, böyle bir kadroyla çıkar umarım keşke zieglerde olmasaydı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cidden bende merak ediyorum ne kareografisi yapcak acaba aziz yildirim.

Buda bizim kadro "bence"

Muslera

Eboue-Semih-Gokhan-Riera

Hamit-Selcuk-Melo-Amrabat

Drogba - Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'nın Chelsea'den kalan bir hesabı var Kadıköy'de , onu kapatmak isteyecektir

O maçta O'na sahayı dar eden bir Lugano vardı. Bezdirmişti resmen çıplak gözle izlediğim için rahatça söyleyebiliyorum. Şimdi öylesine etkili bir markaj uygulayabilecek stoper yok. Egemen'i (bana kalırsa istediği vakit çiğ çiğ yer Drogba) saymıyorum pek. Yobo'nun da son haftalardaki performansı Allahlık.Dolayısıyla En çok merak ettiğim noktalar Drogba ve Galatasaray formalı ilk (Kadıköy'deki) maçı olacağı için Burak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder mevkisinde Elmander oynayacak deniyor. Ben Sneijder'i bu maç için çok bekliyordum ama, Elmander de her türlü iş yapar. Bekleyelim ve görelim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Teknik direktörünüz Fatih Terim ise Sneijder'in yerine Elmander'i görürseniz şaşırmayın,Burak-Elmander forvette ikili Drogba arkalarında ,çok fazla pozisyon buluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çokda pozisyon yeriz hoca oyle birsey yapmaz en makul isim amrabat neden ? kuyt-gokhan o kanadi cok iyi kullaniyorlar amrabat oynarsa gokhan fazla cikamaz amrabat hizli bir oyuncu bence amrabat oynamali keloglana guveniyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok pozisyon yeriz ne alaka abi ? Sneijder çok mu savunma yapıyor ? Ben sadece Fatih Terim'in yapabileceği hamleyi söyledim,büyük ihtimal 4-4-2 çıkartacak orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat'ı denemiş forvet arkasında verim alamamış. Elmander'den iyi verim almış. Ben sistemi bozacağını zannetmiyorum. Umut'u sağ içe, Amrabat'ı sol içe koyuyor gerekirse, yine de sistemi bozmuyor bu aralar Fatih Hoca.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe camiası ne için saygı bekliyor yahu? Şike sürecinde çekilen acının saygısı mı olur? Sen adam öldüren birinin hapiste yatarken duyduğu acıya saygı duyar mısın? Türk futbolu zaten tek ayak üstünde zıplayarak giderken 3 temmuzun sorumluları sağlam bacağımıza da kurşun sıkarak bizi yere yığmadı mı? Tüm avrupa bize gülmedi mi? gazetelerde çarşaf çarşaf "şikeci türkler" yazılmadı mı? neyine saygı duyacağız bunun? Eğer camia olarak bu süreci Fenerbahçe'ye yaşatan yöneticilerinize ve başkanınıza karşı durup türk futbolunu ve takımınızı savunsaydınız o zaman mücadelenize saygı duyardık sayın KOCAMAN! Ama siz de çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi şike suçundan hüküm giyenleri savunup onlar için mücadele verdiğiniz için bu konuda saygıyı hak edenler listesine maalesef giremediniz. Gönül isterdiki şike yapanları aklamayı amaç edinen bir kişinin TFF başkanlığını ve şikeden hüküm giyen bir başkanı desteklemek yerine , 100 yılı aşkın süredir ayakta duran bir kulübü savunsaydınız ama maalesef bu sınavda süre bitti ve sınav kağıdı da elinizden alındı.Değerlendirmesi ise gelecekte yapılır ve bu değerlendirmeyi de türk insanı yapacaktır. Geçer not alıp alamayacağınıza tek başıma ben karar veremem ama benim de notum bu havuza girecekse bu süreçte malum kişileri destekleyen insanlara notum "0" (sıfır) !
    Sampiyonlugu kaybetmis bir takimin acisi olur ve rakibe saygi diye birsey vardir. Anlamadan koca bir paragraf yazmissiniz ama Aykut Kocaman in bahsettigi seyle alakasi olmayan bir yazi olmus.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cezalı olan Umut ve sakatlığı tam geçmeyen Sneijder kadroda yok. Aykut Erçetin, Engin, Çağlar, Furkan Özçal ve E Çolak'ta kadroda yoklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sneijder 18 kişide yok.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Çokda pozisyon yeriz hoca oyle birsey yapmaz en makul isim amrabat neden ? kuyt-gokhan o kanadi cok iyi kullaniyorlar amrabat oynarsa gokhan fazla cikamaz amrabat hizli bir oyuncu bence amrabat oynamali keloglana guveniyorum ben.
    İşte bence en büyük yanlış

Sen çık abi bırak geriyi karşındakinin seni savunma korkusu ona hucum yaptırmaz zaten . Ayrıca arkada topal gibi toplayıcı var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rahatlık ile rehavet arasında ince bir çizgi var, Fatih Terim'in takımında rehavet olmaz ama Elmander hamlesi benim aklımda soru işareti yaratıyor. Sanıyorum onun pres gücünden yararlanmak isteyecek, top dağıtan isim de Drogba olacak. Teoride mantıklı ama pratikte Elmander'in hazır olup olmadığı meçhul. Selçuk ve Hamit'e çok iş düşecek özellikle Selçuk'a, Fenerbahçe en çok sağ kanadını kullanıyor çünkü. Maçı izleyemeyecek olmam sinir bozucu umarım gece özete baktığımda sevineceğim bir maç olur.

Bu arada Eray Sözen çok güzel bir maç önü yazısı hazırlamış;

http://www.galatasaray.org/futbol/su...aber/16932.php
    Last edited by uAburak89 : 12.Mayıs.2013 at 15:11

Sayfa 3 / 22 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri