baronisiz nasil bir derbi olcak bakalim![]()
Galatasaray'ı önde görüyordum ama Baroni'nin oynayamayacağını öğrendikten sonra açıkçası kafam epey karıştı, şaka değilSırf insanlık namına, Baroni'nin ne kadar gereksiz bir oyuncu olduğunun anlanması için, Fenerbahçe'nin Baroni'siz oynaması gerektiğini ve Baroni'siz fark atmasını falan istiyordum fakat bu maç Galatasaray'la olunca... Olmuyor
![]()
Bugün günlerden şampiyon Galatasaray ! Allah'ın izniyle geleceğiz,yeneceğiz ve de gideceğiz.
Saldır Galatasaray !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe camiası ne için saygı bekliyor yahu?Şike sürecinde çekilen acının saygısı mı olur? Sen adam öldüren birinin hapiste yatarken duyduğu acıya saygı duyar mısın? Türk futbolu zaten tek ayak üstünde zıplayarak giderken 3 temmuzun sorumluları sağlam bacağımıza da kurşun sıkarak bizi yere yığmadı mı? Tüm avrupa bize gülmedi mi? gazetelerde çarşaf çarşaf "şikeci türkler" yazılmadı mı? neyine saygı duyacağız bunun? Eğer camia olarak bu süreci Fenerbahçe'ye yaşatan yöneticilerinize ve başkanınıza karşı durup türk futbolunu ve takımınızı savunsaydınız o zaman mücadelenize saygı duyardık sayın KOCAMAN! Ama siz de çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi şike suçundan hüküm giyenleri savunup onlar için mücadele verdiğiniz için bu konuda saygıyı hak edenler listesine maalesef giremediniz. Gönül isterdiki şike yapanları aklamayı amaç edinen bir kişinin TFF başkanlığını ve şikeden hüküm giyen bir başkanı desteklemek yerine , 100 yılı aşkın süredir ayakta duran bir kulübü savunsaydınız ama maalesef bu sınavda süre bitti ve sınav kağıdı da elinizden alındı.Değerlendirmesi ise gelecekte yapılır ve bu değerlendirmeyi de türk insanı yapacaktır. Geçer not alıp alamayacağınıza tek başıma ben karar veremem ama benim de notum bu havuza girecekse bu süreçte malum kişileri destekleyen insanlara notum "0" (sıfır) !
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?
Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
ŞL finalini dünya kupası finalini kazanan takım teknik direktörü istediği için verilmiyor zaten sonuçta tarafsız sahada oynanan organizasyon onlar. Tabi bu açıklama da saha dışı olayların da etkisi var. Sonuç olarak olay şikeyle alakalı değil benim kastetmek istediğim oydu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Maça gelince,Beşiktaş Fenerbahçe ile puanları eşitledi. Bu akşam Fenerbahçe'yi yenerek son hafta siragayı yakıp Karabük-Fenerbahçe maçını zevkle izlemek istiyorum. İnşallah takımımız bu keyfi bize yaşatır....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemem K. - Hasan - Topal - Emre - Caner - Kayt - Sow - Webo
Migros tribününde bişeyler olacakmış bakalım. Maçtan sonra umarım Çakır konuşulmaz.
Maçı izlemeye gitmeyecektim ama dün içimde böyle bir ''Git be Oğuzhan,efsane maç olacak'' tarzı bir his uyandı,inşallah haklı çıkarım ve Galatasaray lehine bir efsane maç olur.Şampiyon ayrıldık,şampiyon geliyoruz ama daha lig bitmedi
![]()
Kareografi var mı kareografi? A.yıldrım'ın söylediği meşhur 33. Hafta bugün
Sneijder'in yerine Elmander oynayacak diyorlar. Olur mı ki? Valla oynatırsa hocanın bir bildiği vardır. Bu maçtaki en önemli atrı yönümüz hareketli forvetlerimiz olacak. Zira fener savunması bunu pek sevmiyor. Alırız biz bu maçı.
Aziz Yıldırım ne demiş bu hafta için ?
''Galatasaraylılar, koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz''
Nerde var bu yazı Oğuzhan ?
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...arayli-giremez
18 Aralık 2012 tarihli haber.
Şınayder oynamıyor mu ?
2/1 biter bu maç 3-1 ya da 3-2.
baronide oynamadığına göre, böyle bir kadroyla çıkar umarım keşke zieglerde olmasaydı
cidden bende merak ediyorum ne kareografisi yapcak acaba aziz yildirim.
Buda bizim kadro "bence"
Muslera
Eboue-Semih-Gokhan-Riera
Hamit-Selcuk-Melo-Amrabat
Drogba - Burak
Drogba'nın Chelsea'den kalan bir hesabı var Kadıköy'de , onu kapatmak isteyecektir
O maçta O'na sahayı dar eden bir Lugano vardı. Bezdirmişti resmen çıplak gözle izlediğim için rahatça söyleyebiliyorum. Şimdi öylesine etkili bir markaj uygulayabilecek stoper yok. Egemen'i (bana kalırsa istediği vakit çiğ çiğ yer Drogba) saymıyorum pek. Yobo'nun da son haftalardaki performansı Allahlık.Dolayısıyla En çok merak ettiğim noktalar Drogba ve Galatasaray formalı ilk (Kadıköy'deki) maçı olacağı için Burak.
Sneijder mevkisinde Elmander oynayacak deniyor. Ben Sneijder'i bu maç için çok bekliyordum ama, Elmander de her türlü iş yapar. Bekleyelim ve görelim.
Teknik direktörünüz Fatih Terim ise Sneijder'in yerine Elmander'i görürseniz şaşırmayın,Burak-Elmander forvette ikili Drogba arkalarında ,çok fazla pozisyon buluruz.
Çokda pozisyon yerizhoca oyle birsey yapmaz en makul isim amrabat neden ? kuyt-gokhan o kanadi cok iyi kullaniyorlar amrabat oynarsa gokhan fazla cikamaz amrabat hizli bir oyuncu bence amrabat oynamali keloglana guveniyorum ben.
Çok pozisyon yeriz ne alaka abi ? Sneijder çok mu savunma yapıyor ? Ben sadece Fatih Terim'in yapabileceği hamleyi söyledim,büyük ihtimal 4-4-2 çıkartacak orası ayrı.
Amrabat'ı denemiş forvet arkasında verim alamamış. Elmander'den iyi verim almış. Ben sistemi bozacağını zannetmiyorum. Umut'u sağ içe, Amrabat'ı sol içe koyuyor gerekirse, yine de sistemi bozmuyor bu aralar Fatih Hoca.