Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Başarılar hocam. Valla okuması zevk veriyor sürükleyici kariyer olur yine.
    inş sürekli ilham gelir gerçi ilham perimiz (Roosa) yanıbaşımızda

Kurmaylarımızla birlikte inanılmaz bir transfer çalışması içerisindeyiz. Angola, burkina fasodan tutunda tanzanya ugandaya kadar tüm afrika topraklarında fellik fellik karayağız deliğanlular ararken diğer yanda avustralya amerika dolaşıyoruz. Alacak gücümüz pek yok ama sözleşmesi bitecek işe yarar oyuncuları listemize ekliyoruz. Ülke içinde de kadromuza güç katacağına inandığımız oyuncularla dirsek teması içindeyiz. Ama en önemli konu kadroda düşünmediğimiz oyuncuları belirleyip satıp külfetten kurtulmak ve bütçe oluşturmak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ilk idmanımıza çıktık ve kim gidicek kim kalıcak belli oldu. Diğer yandan oyuncu alacak bütçemizin olmayışı ve olsa bile oyuncuların gelmemesinden ötürü birkaç tane oyuncuya idare edilebilir raporu verdik

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    müthiş bir transfer sezonu geçirdim kimi aldım kimi gönderdim ben bile bilmiyom inş iyi oyuncular almışızdır (: sana şey sorcam abi bi baksana bizim klüp finlandiya kupasına kaçıncı turdan giriş yapmış yani tarihi sana zahmet olmazsa versene ona göre planlama yapalım

Nesil
    2012

İsmini okuyup aklımda tutamadığım takımda başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    İsmini okuyup aklımda tutamadığım takımda başarılar
    teşekkürler
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    inanılmaz bir kariyer yapıyosun lige de geçelim artık
    Hikayelendirerek anlatınca hikaye yazmak zaman alıyor biraz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

inanılmaz bir kariyer yapıyosun lige de geçelim artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İskandinavya ülkelerine turumuz aralık ayındaydı. Finlandiya serüvenime ise ocak ayı gibi başlamıştım. Burda ligler nisanın sonunda başlıyormuş. Aklımdaki taktik teknik antrenman sistemlerini oturtmak ve lige hazırlanmak için önümüzde koskoca 4 ay vardı ve bu süre benim için yeterliydi. 1.ligde lig kupası gibi bi turnuva var biz katılmadığımız icin sıkıntımız yoktu ama Finlandiya kupası turları başlamıştı acaba bizim takım kaçıncı turdan giriyordu. Hemen Aytaç abiye telefon açıp sordum oda saolsun kapsamlı bir dosya yolladı.
    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

Geçen sezon Kooteepee takımının maçlarını taktiğini oyuncularını içeriyordu. Takım 4.turdan kupaya giriyordu ve maçı mart ortasındaydı yani önümüzde uzun bir zaman dilimi vardı. İlk işim kendi sistemimi oturtmaktı ve bu anlayış çerçevesinde taktik ve antrenman programımı ayarladım. Teknik ekip takımın saha içiyle uğraşırken bende ocak ayını tamamen transfere ayırmıştım. Takımda düşünmediklerimizle yolları ayırırken birçok oyuncuyuda kadromuza dahil ettik.

Last edited by Juan Diaz : 22.Mayıs.2013 at 16:17

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artık bende sahaya inmiştim fakat işler yolunda gitmiyordu. Takım 1 aydır taktik üzerinde çalışırken bir arpa boyu yol katedememiş uyum hala orta seviyede, oyuncular ise hantallığı üzerinden atamamıştı. Birçok hazırlık maçı yapıyorduk ama oyuncuların maç kondisyonunda herhangi bir değişme olmuyordu. Koskoca dört ayın üçü geçmiş Finlandiya kupası 4.tur maç vakti gelmişti. Takımdaki ciddi uyusuzluk ve kondisyonsuzluk saha sonuçlarınada yansıyordu. Kendimizden çok daha kötü takımlara karşı kaybediyorduk yada kazanırken bile çok zorlanıyorduk.

Nitekim kupa maçında korkttuğum başıma gelmişti. Rakip evinde oynamanın avantajını iyi kullanmış ve penaltılarda elemişti bizi. Geçen 3 aya rağmen takım taktiğe alışamamış oyuncuların kondisyonu yerlerde...Kupayı kazanmak gibi bir hedefimiz yoktu ama kasamıza belki kupa sayesinde biraz para girecekti ve klüp maddi olarak kazanç sağlayacaktı. Maç bitiminde ciddi bir moral bozukluğu ve sinir ile soyunma odasına inmeden direk eve geçtim. Duş alıp biraz uzandıktan sonra kalkıp havaalanının yolunu tuttup ilk uçakla Arjantine gittim.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

aa arjantine niye gittin yahu daha ilk maç bu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    aa arjantine niye gittin yahu daha ilk maç bu
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    O nasıl takımdır öyle.! Böyle isim mi olur
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam ne çabuk ARJ'a gittiniz ?
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Ahaa Arjantin' e döndük . .
    Zaman zaman sizlerin kariyer yorumlarınızı hikayeye malzeme olarak kullanıyorum. Cevap vermiyor gibi algılamayın (: Sadece adı geçen arkadaşlar değil bundan önce ve bundan sonrada böyle olabilir. Hikayeleştirip cevap veriyorum umarım antipatik olmuyordur

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

O nasıl takımdır öyle.! Böyle isim mi olur

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam ne çabuk ARJ'a gittiniz ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ahaa Arjantin' e döndük . .

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arjantinde ailemle birkaç gün geçirdikten sonra kafamda soru işaretleriyle Gabrieli ziyarete gittim. Kapıyı açınca karşısında beni gören gabriel haliyle biraz şaşırmıştı;

- Diaz ?
    + Başka birini mi bekliyordun ? İstiyosan sonra geliyim (gülümseyerek)
    - Kaç aydır 1 telefon bile etmiyorsun sonra kapı çalıyor açıyorum ki karşımdasın sonrada şaşırmamı garipsiyorsun
    + Tamam tamam bari içeri al
    - Finlandiya seni şimdiden değiştirmeye başlamış adamım artık izin falan istiyorsun

İçeri geçip biraz oturduktan sonra mevzuya giriyordum;

+ Gabriel aslında kafam biraz karışık
    - Seni dinliyorum
    + İki bucuk üç aydır ülkemde değilim italyanca yada ispanyolca bilen çok az ve bende henüz fince öğrenemedim kimseyle doğru dürüst konuşamıyorum. Ayrıca ilk resmi maçımda çuvalladım. Kupada düşük itibarlı bir takıma elendim
    - Hemen ardından da buraya mı geldin ?
    + Evet
    - Yani kimseye hiçbirşey demedin öylemi ? İnsanlar seni merak eder ve neden apar topar ülkene gittiğini sormaz mı ? Hem sonra takıma ne olacak ? Antrenmanları kim yaptıracak ? Lige kim hazırlayacak ? Çok düşüncesizce ve sorumsuzca bir hareket Juan !!
    + Çok haklısın ama buraya gelmeden önce takımın durumunu göz önünde bulundurarak hazırlık maçları ayarladım ve teknik ekibime gerekli talimatları vermiştim. Hem ben yokken Roosa eminim takımı çok güzel kontrol edecektir.
    - Roosada kim ?
    + Bizim direktörün kızı hani anlatmıstım ya
    - Hmmm şu Finlandiyalı kız..Onuda getirsene bir gün Arjantine
    + Ben onu değil ama seni oraya götürmeyi düşünüyordum
    - Bunu hiç düşünmemiştim juan
    + Artık düşünüp kendini alıştır. Bütün bu söylediklerim ufak tefek sorunlar buraya gelmemdeki esas sebebim abim, dostum, akıl hocama ihtiyaç duyuyor olmam
    - İskandinav ülkelerine alışabilirmiyim bilmiyorum

Konuşmamız biraz daha sürsede Gabrieli ikna edemedim aslında ikna etmesine ederdimde fazla üsteleyemedim her ne kadar dostum olsa da onunda tüm düzenini bozacaktım ve paraya ihtiyacı olacaktı. Klübün mali yapısını dikkate aldığımda ise Gabriele verebilecek bütçemiz yoktu. Hele birde sırf ekonomi olsun diye birkaç antrenörle yolları ayırıp takıma hem oyuncu hem antrenör aldığımı düşünürsek konu açığa kavuşur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

San Marino senin ülken geri dön JUAAAN GERİ DÖN AŞKIM SENİ SEVİYOM JUAN SAN MARINOYA DÖN

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    San Marino senin ülken geri dön JUAAAN GERİ DÖN AŞKIM SENİ SEVİYOM JUAN SAN MARINOYA DÖN
    Sana sözüm vardı nitekim san marino liginden bir takım almak istedim lakin san marino ligi yok (: tekrar milli takım eski tadı vermeyeceginden yeni maceralara yelken açtık suomiler de iyi insanlar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Finlandiyaya tekrar döndük. Roosa tahmin ettiğim gibi takımı fena idare etmemiş. Ayrıca yönetimde onlara verdiğim transfer listesinden birkaç oyuncuyu takıma katmışlar.

Tam olarak kafamdaki şablonu oturtamamıştım. Oyuncuların kondisyonuda endişelendiriyordu. Arjantine gitmem çok ani olsada iyiki gitmişim. Saolsun akıl hocam yani Gabriel ışığında takıma birkaç rütuş yaptım. Hızlı yada bitiriciliği yeterli olan forvet bulamadığımızdan ileriye kule santrfor koyma kararı aldık. Defans hattımız mental olarak iyi olmadıgından genelde uzun top oynayacaklar bu kulelere ve indirdikleri yada stop ettikleri vakit orta saha desteği ile gol arayacağız. Takımın esas gol yükünü duran toplar çekecek. Rakip duran toplara da bizim gol bulmamızı sağlayacak şekilde ayar çektik. Ligin başlamasına 1 hafta var umarım lige iyi başlarız ve devam ederiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kadromuza kattığımız ve beklenti içinde olduğumuz 2 oyuncumuz. Bütçemizide ciddi anlamda dara soktuk umarım altndan kalkabiliriz

Yarı profesyonel takım olduğumuz için antrenman falan tam yapamıyoruz arta kalan zamanda oyuncularımla gömü aramaya çıkmayı düşünüyorum parayı bulduğumuz an prof olacaz (:

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu arada bizim kız iyimiş.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Bu arada bizim kız iyimiş.
    O meselelere hiç girmeyelim
    Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Tonton Zola Mokoko...
    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Anaa Tonton Zola Moukoko! CM efsanesidir hatırlayanlar bilir
    Kendisi klübün cvsi en iyi olan adamı hatta klüpte antrenörlükte yapıyor Tontonu bırakmaya niyetimiz yok (:

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Tonton Zola Mokoko...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anaa Tonton Zola Moukoko! CM efsanesidir hatırlayanlar bilir

Yanlış hatırlamıyorsam Jussi Hurskeinen diye bir kaleci vardı Finlandiyalı, değişik videoları vardı youtube'da. Oyunda var mı merak ettim. Bulursan profilini paylaşır mısın? Lassi de olabilir

Bir de Jukka Lehtovaara'yı hatırlıyorum eski fm serilerinden, iyi kaleciydi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yanlış hatırlamıyorsam Jussi Hurskeinen diye bir kaleci vardı Finlandiyalı, değişik videoları vardı youtube'da. Oyunda var mı merak ettim. Bulursan profilini paylaşır mısın? Lassi de olabilir

Bir de Jukka Lehtovaara'yı hatırlıyorum eski fm serilerinden, iyi kaleciydi
    ne demek kadeşim bakıyorum hemen. lakin bizde bir kaleci var KERT KÜTT adamları sahaya sürerken 11i açıklamaya en son kaleciyi koyuyom yoksa gülmekten maça geç çıkıyoruz

Sen beni güldürdün, Roosa da seni güldürsün ne diyim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sen beni güldürdün, Roosa da seni güldürsün ne diyim
    Aaaamiiiiinnnn Umarım bahsettigin adamlar bunlardır tps kalecisine göz koydum maaşını karşılayamayız hem bizede gelmez

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

2.Hafta

3.Hafta

Görüntüler Rops Maçından

Lehtovaara'yı severim, hangi seri olduğunu hatırlamıyorum ama iyi potansiyelli bir kaleciydi. Transfer etmiş, kalemi emanet etmişliğim var. Diğer isim tutmamış ama olsun sağ olasın. Uğraştırdım seni de.

Lassi Hurskainen adı, ben yanlış yazmışım burada paylaşmış kendi videolarını, uçuk kaçık bir genç

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lehtovaara'yı severim, hangi seri olduğunu hatırlamıyorum ama iyi potansiyelli bir kaleciydi. Transfer etmiş, kalemi emanet etmişliğim var. Diğer isim tutmamış ama olsun sağ olasın. Uğraştırdım seni de

Lassi Hurskainen adı, ben yanlış yazmışım burada paylaşmış kendi videolarını, uçuk kaçık bir genç
    Est sığıntı yok dialoglar istekler bu işin pastası (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

Ligde 7 haftayı geride bırakırken deplasmanda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Aslında hakkımız olan birçok puanı alamadık. En dikkat çeken oyuncularımız genç Klinga ve Oinonen. Ah birde sakatlık sorunu yaşamasak çok güzel olacak. Şimdilik küme potasından uzağız. Evimizde 2-0dan 2-2ye gelen iki maçı alsak şuan süpriz şekilde kafaya oynuyor olabilirdik. Bek oyuncuları yok gibi bişey çok acayip bir taktik var aklımda fakat şuan denemek için uygun ortam yok 8-10 maç sonra kümeden iyice uzaklaşırsak beksik kanatsız bi taktik denicez (:

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri