O değil de kaleci işini ne yaptılar? Itandje keşke yeniden getirilse. Kaya'yla olacak iş değil.
Ertuğrul Taşkıran-Mert Günok deniyordu ama olmayacak gibi keşke Ertuğrul kiralansa Fenerbahçe de Volkan yüzünden çürüyorlar.
Konyaspor Kombine fiyatları
1. 1.000
2. 750
3. 500
4. 400
5. 300
6. 250
7. 200
8. 90
Torku Konyaspor, PSV'den Tufan Özbozkurt'u renklerine bağladı.
Vid Belec Torku Konyaspor'a 1 yıllık sözleşme imzaladı..
Konyaspor , Aykut Kocaman'la 1.5 yıllık anlasma yapmış.
Çok merak ediyorum acaba başarılı olabilecek mi? Taktik olarak pek memnun etmese de FB tarihinde genç oyunculara şans veren belki de ilk ve son hocadır. Takımda olsaydı Salih şuan banko oynuyordu. Umarım Konya'da başarılı olur.
İkinci takımım Konyaspor oldu artık.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yaşlanmış reiz![]()
En son Konya'nın hocasiyken takim gayet düzgün top oynuyordu. Hatta anelka 'el'lemese feneri bile yeneceklerdi.konya yine harika top oynayacaktir. O doneme gore tek artisi gunumuzde klube daha cok para akıyor olmasidir. Iyi yere kapqk atti
![]()
Aykut Kocaman'ın değerini bilip uzun yıllar çalışırlar umarım, kısa vade düşünmesinler, sonuçta Konyaspor yani, başarısız oldu diye kimse onları suçlamaz, yerine gelen hoca da benzer şeyler yapar çünkü ama uzun vadeli düşünsünler, Aykut Kocaman uzun yıllar çalışmak ister, kafası da rahat olursa, iyi bir takım bir ekol çıkartabilir ortaya, özlemiştik Kocaman Adam seni.
"YÜCE ATATÜRK"
Kocaman'ın yeri bambaşka bende. Keşke Kartal'ı yollayıp geri getirseydikumarım çok başarılı olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Serkan Kırıntılı, Selçuk Alibaz ve Emre Can Atila ile sözleşme imzalandı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Torku Konyaspor, Polonya'nın Legia Varşova takımından Dossa Junior ve Almanya'nın Paderborn takımından Alban Meha ile anlaşma sağladı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eskişehirspor'dan İbrahim Sissoko ile anlaşma sağlandı.