Hocam Parleo arkadaşım çok iyi özetlemiş.Dentinho benim oynadıgım editör yamasında yoktu.Herhalde Dentınho sonra takıma katıldı.
Hocam benim yerime durumu açıklamışsın teşekkürler
Bende aynı şeyi düşünüyorum ancak çok zor 2 maçımız var![]()
Hocam Parleo arkadaşım çok iyi özetlemiş.Dentinho benim oynadıgım editör yamasında yoktu.Herhalde Dentınho sonra takıma katıldı.
Hocam benim yerime durumu açıklamışsın teşekkürler
Bende aynı şeyi düşünüyorum ancak çok zor 2 maçımız var![]()
Hocam güncellemeyi ve çifte kupayı bekliyorum![]()
31.Hafta
Elazığ düşmemeye biz şampiyonulğa oynadık.Almeida bu sezon harika oynadı 16.golünü attı.Elazığ küme düşerken bizde Bursa deplasmanı için çalışmalara başladık.Beraberlik alsak bile şampiyonuz.
Kalan Maçlar
Çifte kupa gelecek hocam![]()
Bence de çifte kupa şimdiden hayırlı olsun, tebrikler.
...
32.Hafta
Bursa deplasmanında beraberlik dahi yeterken maçı yeterince zora soktuk ancak ikinci yarı bambaşka bir oyun ortaya koyduk ve şampiyonluğu kazandık.
Final
Tam bir final maçıydı iki takımda çok iyiydi ama belli bir yerden sonra oyuncu kaliteleri konuştu ve 2. kupayıda müzeye götürdük.
Tebrikler Hocam
Çifte kupa harika olmuş.
Tebriklerbaşarılarının devamını dilerim
CL yide alıcaz![]()
Yılın Takımı
Yılın Oyuncusu
Yılın Yabancı Oyuncusu
Yılın Genç Oyuncusu
Yılın Menajeri
Puan Durumları
Türkiye
İtalya
İspanya
İngiltere
Sassoulo'dan Simone Zaza'yı alabilirsin.Everton ve Torino'yu da biraz söğüşleyebilirsin küme düşmüşler ya.
Açıklama
Kulübümüz Southampton forması giyen Vegard Forren ile transfer görüşmelerine başlamıştır.
Forren'den iyi durdurcu olur stoperde hız hariç herşeyi çok iyi![]()
Açıklama
Chelsea oyuncusu Marko Marin ile görüşmelere başlanmıştır.
Marini sakın alma berbat oynamıştı bir kere kiralamıştım.
Feda yeterince yeterli olmuş bence![]()
Marin Gökhan'ın eksikliğini doldurabilecek bir oyuncu olmasa inan yüzüne bakmam onun
9 yabancı oyuncu var kadroda ve gitmesi gereken oyuncular var Almeida kontrat 1 seneye doluyor ancak yenilemeye yanaşmadı bu sezon satmamız gerekiyor yerine Kozak düşündük ancak Siena almış bileBaşka öneriniz varsa bekliyorum
![]()
Hayırlısı olsun hocam![]()