Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: Nottinghamla Premier Ligin Tozunu Atmaya Geldik // 2.Sezon Ödüllü //

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Sole diyim mesela 3 mac koyucam

Nottingham - stoke
    Nottingham - arsenal
    Nottingham - fulham

Siradaki 3 mac ornegin bunlar sizler 1.maca galibiyet 2.maca beraberlik 3.maca galibiyet dediniz dediklerinizden ikisi tuttu 4 puaniniz var onun haricin de bazi onemli maclara skor tahmini istiycem ve genel seyler istiycem mesela ligin ilk yarisini kacinci bitiririm bunlarin puani 5 puan olacak mesela

2. Default

Tahmin maçları bu üç maç mı yoksa rastgele mi yazdın?

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Rastgele yazdim hocam eve gecim tahminleri yazicam ilk

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet ilk tahminlerimize başlayalım Nottingham bu sene Premier Lige yükseldi daha hiç maç yapmadım sizce Nottingham Premier Ligi ilk devresini kaçıncı sırada bitirecek bilenler 5 puanın sahibi olacak yazılan her tahmini kağıda yazıp burdanda başlıycam liglerin ilk maçların sslerini koyduktan sonraki tahminler geçersizdir tahminler bittikten sonra bulunan tahminleri kağıda yazıp burdada paylaşıcam deyip sizden tahminleri alayım herkese iyi geceler

5. Default

İlk tahmin benden gelsin 8.sıra diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Evet ilk tahminlerimize başlayalım Nottingham bu sene Premier Lige yükseldi daha hiç maç yapmadım sizce Nottingham Premier Ligi ilk devresini kaçıncı sırada bitirecek bilenler 5 puanın sahibi olacak yazılan her tahmini kağıda yazıp burdanda başlıycam liglerin ilk maçların sslerini koyduktan sonraki tahminler geçersizdir tahminler bittikten sonra bulunan tahminleri kağıda yazıp burdada paylaşıcam deyip sizden tahminleri alayım herkese iyi geceler
    Bu çok sağlıksız olur. Transferlerini taktiğini eldeki oyuncularını görelim ve ligdeki geçen yılki sıralamayı bir görelim. Direk bodoslama tahmin mi olur elimizde biraz veri olsunki bişilerin üzerinden hareket edelim (:

Nesil
    2012

Başarilar öncelikle forest çok sevdiğim bir efsane iyi yerlere getireceğini umuyorum, bide maç oranlarını verde iddaa basalım 3 maç 10 misli şaka bir yana umarım istediğin ilgiyi alırsın

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    İlk tahmin benden gelsin 8.sıra diyorum.
    Kardeşim takımı transferleri hazırlık maçlarını koyum ona göre tahminini bir daha yap Juanın dediği doğru sağlıksız bi olay olur

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu çok sağlıksız olur. Transferlerini taktiğini eldeki oyuncularını görelim ve ligdeki geçen yılki sıralamayı bir görelim. Direk bodoslama tahmin mi olur elimizde biraz veri olsunki bişilerin üzerinden hareket edelim (:
    Haklısın sağlıksız düşünemedim takım transferler hazırlık maçları birazdan gelicek

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarilar öncelikle forest çok sevdiğim bir efsane iyi yerlere getireceğini umuyorum, bide maç oranlarını verde iddaa basalım 3 maç 10 misli şaka bir yana umarım istediğin ilgiyi alırsın
    Teşekkürler.....

9. Default

Aynen. Juan haklı Bekliyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

sen hakkını kaybetin

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Transferde iyi hamleler yaptık eksik bölgelerimize diye düşünüyorum öncellikle geçen seneden kiralık aldıklarımızı aldık sonrada kendimizce bütçe oluşturup takıma faydalı olacak isimler aldık Ademilson transferi ise tamamen lüks bir transfer oldu

Hazırlık maçları güzel maçlar oldu kesinlikle ezlmedik hepsinde güzel oynadık goller bulamadık sadece

Muhtemel onbir ve taktiğimiz maçtan maça değişiklik gösterebilir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle yine eleştirerek başlayacam (: lige yeni yükselmişsin 25 milyonluk transfer lüks oğlu lüks olmuş. Bırak paran cebinde kalsın ilerleyen günlerde ya da gidişata göre devre arası adam alırsın. Satılık listesine konulmuş güzel elemanlar oluyor falan. Gidip veteran bir golcü alabilirdin. bu demek değilki çok para harcadığın için karşıyım kesinlikle hayır zamanla harcarsın ama yeni çıktığın için bu hamlenin yanlış oldugunu düşündüm. İlerde deli bütçe gelicek zaten. Neyse bunu geçelim şimdi taktiksel 1-2 şey söyleyim öncelikle bu dizilim ve rollerle gol yollarında sıkıntı yaşayabilirsin. Eğer AMC kullanmayacaksan forvetlerden birini destek rolü verki orta saha ile köprü kursun. Çift fırsatçı sakat biraz 2side yerinde bekler biri destek rollü ve gezgin olsun (serbestlik maddesi evet işaretli). kanat kullanmadığın için beklerininde en dipte olması atak yaparken sıkıntı yapabilir beklerinin rolünüde otomatik vermeni tavsiye ederim stratejini değiştirirken onlarda ona göre değişir her seferinde girip değiştirmekle uğraşmazsın. Birde 2 savaşçı yerine madem amc kullanmıyorsun iyice oyunu kısırlaştırırsın orta sahalarından birini biraz daha topla oynamasına izin ver mesela iki yönlü olabilir. Bunlar benim tavsiyem ister sanane de ister dikkate al (:

13. Default

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    sen hakkını kaybetin
    Yok artık Lebron James

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Estağfurullah Juan ama rollere takilma o mactan maca degisen seyler sabit seyler transferede gelince asil hedef Ferreyraydi cok daha ucuza alacaktimda baska takimi secti bi oyuncu vardi calisma izni alamadik umut bulut zarate gibi isimlerede calisma izni alamadim Ademilson transferi sinirlendjm bi bakimada sinirlenincede gozum bisey gormez hatta sonradanda pisman oldum ama bu isme gelene kadar rahat 10 isim arastirdim yani taktik konusuda mactan maca degisiyor hatta dakikadan dakikaya degisiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Estağfurullah Juan ama rollere takilma o mactan maca degisen seyler sabit seyler transferede gelince asil hedef Ferreyraydi cok daha ucuza alacaktimda baska takimi secti bi oyuncu vardi calisma izni alamadik umut bulut zarate gibi isimlerede calisma izni alamadim Ademilson transferi sinirlendjm bi bakimada sinirlenincede gozum bisey gormez hatta sonradanda pisman oldum ama bu isme gelene kadar rahat 10 isim arastirdim yani taktik konusuda mactan maca degisiyor hatta dakikadan dakikaya degisiyor
    Dediğim gibi sadece tavsiye..sürekli değiştiriceksin elbette ama maça kötü başlarsan sonradan toparlamak zor olabiliyor önceden önlem almak gerek. ve yineliyorum en önemlisi ilerde çift fırsatçı oynatma (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Tesekkur ederim onerilerin icin hepsine katiliyorum o son hazirlik macimda tamamen kontra oynum diye oyle kaldi gecen sezon Carew oldugundan pivot santrofordu mesela yani dedigim gibi o rollere takilma ama onerilerin icin tesekkur ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kardesim yeni tahminini bekliyorum

18. Default

Kardesim yeni tahminini bekliyorum
    Ben tahminimi değiştirmeyeyim en iyisi 8 olsun yine.

ilk yarıyı 7. bitirirsin bence

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

10.cu bitirirsin diye düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

tahminimi yapayım 10 15 arası diyorum ama madem tek rakam söylecez ortası olsun 13 (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

9. bitirirsin diyeyim bende 7,8,10 çıkmış

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

12. bitirirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlk yarıyı 9. bitirirsin

14. bitirirsin

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Tahminlerinizi not ettim arkadaşlar hem bilgisayara hem ajandama Allah utandırmasın kesinlikle tatile gitme maçdan yenilince geri çıkıp girme falan olmayacak isteyen herkese save yollayabilirim bunudad belirtim

Ligde oynayacağımız ilk 2 maç önce Norwich Deplasmanındayız sonra evimizde Stoke sonra ise Crawley ile Capical One Kupası 2.Tur maçına çıkıcaz

Takımlar hakkında bilgi verelim hemeen

Norwich geçen sene ligi 12.sırada bitirmiş bu sene medya tahminine görede 12.sırada bitirirler gibi görünüyor

Stoke geçen sene ligi 7.sırada bitirmişler bu sene de 9.sırada gözüküyor medya tahmininde

Crawley ise Npower 1 de mücadele ediyor geçen sene ligde 11.olmuşlar medya tahmini 14.olarak gözüküyor bu maçların sonuçları 19:00 da verilecektir

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

1.maç berabere
    2.maç berabere
    3.maç galibiyet

28. Default

1.Maç Galibiyet 2.Maç Berabere 3.Maç Galibiyet

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

1.Mağlubiyet
    2.Beraberlik
    3.Galibiyet

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

mağlubiyet-mağlubiyet-galibiyet..bu arada tahminlerde bulunurum ama bundaki amacım kesinlikle ödül degil bi nevi idaa oynuyormuş gibi oluyor kendimi sınamış hissediyorum taktiksel ve ligi okuma adına dolayısıyla şayet sıralamada 1. dahi olursam atkıyı 2. olan arkadaşa verirsin (kimsede yanlış anlamasın artislik falan degil meselem yukarda anlattim) ki ödül olsada olmasada kariyerleri takip edip istişarelerde bulunurum her daim

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri