San Marino'yu severim iddiada kaybettirmeyen tek takım![]()
-Hocam Laos'la maç yapmak istemenizin sebebi nedir acaba ?
-Yenilmek istemiyorum Ruby,hazırlık maçında bari yenilmek istemiyorum.Beni anlıyor musun ?
-Tabi hocam atara gelmeyin hemen özür dilerim.
-Özür dileyecek birşey yok Ruby.Sadece maçı izle ve keyfine bak
qww yeni gördüm valla hocam 3. sayfaya geçmişsin ilk müsait anımda okuyucam hemenbaşarılar
Teşekkürler.Bugün devam edeceğim bende kaldığım yerden.
Laos kim bilinmez ama bizden iyiler oyuncu anlamında.En azından hızlılar yani
Teşekkürler diyim bende.Bizim için pek sevkli geçmiyor şamaroğlanına döndük şuanda ama zamanla zevkli olacak umarım.
İşimiz zor umarım diyorum hedef 2032 olacak gibi.
Onu alırız yav rahat ol sen.
Evet çok çok zor
Birgün bu takıma böyle saygı duyacaklar fakat şuanda adamlar da odun gaza felan bile gelmiyorlar zar zor getiriyoz
Bu arada bu sabah 5 civarı döndüm yurt dışından.Bugünden itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz
Laos kim hocam rahat yenersin yea.
hahahahazevkli bi kariyer bekler bizi başarılar pardon başarılar demesemmi ahahaha
![]()
Suanda yurt disinda oldugumdan konuyu guncelleyemiyorum.Eve doner donmez devam edecegim.Biraz merakta kalin![]()
İşin çok zor![]()
![]()
Hocam maçlardan önce
http://www.youtube.com/watch?v=4SqO5Dgftrc
dinlersek iyi olur![]()
![]()
Moldova'dan puan çok güzel olmuş,ayrıca Ukrayna maçı da 2-0 gayet iyi.Bol bol Laos gibi takımlarla hazırlık maçları yapıp takımdan sıkılmazsın,hem de oyuncuları daha iyi tanırsın.
Moldova'dan puan alan bir takımın Laos'u yeneceğini düşünüyorum,can-ı gönülden başarılar![]()
Sana Allahtan sabır diliyorum![]()
Gelirim belki
Evet dolu dolu olurdu daha iyi ama böyle başlıyım dedim.
Direnemiyoruz
Nerde o günler
Laos deyip geçmeyin
Maalesef başaramadık.Kaynak yalan.
Favori olsak da yenemiyoruz olmasak da rahatız o yüzden
aslında italyada san marinoyu alıcaksın aynı anda milli takımıda yöneticeksin daha zevkli olurdu boş zamanın kalmazdı![]()
#dirensanmarinoD:
Hocam Laos'u yenersin artık![]()
Geçersin sen bu takımıa.![]()
adam san marinoya tarihindeki ilk galibiyeti tattırmak için laos maçı öncesinde takımı 1 ay kampa sokmuş kaynak; el mundo deportivo![]()
vay be kamuoyuna bak favori san marino bu günleride gördük ya![]()
Eşit güçteki rakibiz karşısında şutlarda üstün olsak da gol şansı bulamadık ve maç golsüz sonuçlandı.Taraftar bu maçtan sonra çok umutluydu.
Beraberlikde güzel![]()
Deplasmanda etikili olmuşuz oda güzel
Tarihi başarılar ve kupalarla dolu olan San Marino bunları hak etmiyor, istifa.![]()