Bursa çok daha iyi oynuyordu hakettiler attılar![]()
Bursa çok daha iyi oynuyordu hakettiler attılar![]()
Az daha çekilin az daha,ne de olsa 3-4 farkla öndeyiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Genç Enes atmış helal![]()
Drogba'nın sakatlığı yoksa yanlış bir değişiklik olduğunu düşünüyorum.
Yahu değişiklik yapmayın siz Allah aşkına değişiklik yapmayın ya.
Allah'ım sabır ver sabır ! Selçuk çıktı yahu Selçuk !
FT hala cezalı mı yoksa milli takım teknik direktörlüğünden sonra kafası mı bulanmış![]()
senin gibi emrenin de hamitinde.... 1-1 bitti 2. yari iyiydi bursa hak eden tarafti
Maçın hakkı Bursaspor'undu. Pek bir şey oynamadan zor bir deplasmandan 1 puan almak hiç kötü değil ama takımı beğenmedim. Özellikle değişikliklerden sonra iyice saçmaladık ve rezil bir görüntü sergiledik. Hocanın cezası bitti Allah'tan, bundan sonrası daha iyi olacaktır.
Tahmin ettiğim gibi berabere bitti.İlk yarıyı izlemedim,ikinci yarıda hiç bir şey oynamadık top sürekli Bursa'da idi.Daha sezon başı bu tip puan kayıpları olması normal ama bu kötü oyunun bir açıklaması olamaz.
15. dakikadan son dakikaya kadar ezdi bizi Bursaspor,galibiyeti hak ettiler ancak kolay kolay yenilmeyen bir takım olduğumuz için olmadı.Bu arada Ümit Davala ve Hasan Şaş'a selamlar ! Umut Bulut ve Emre Çolak gibi iki dünya starını oyuna sokup Selçuk İnan ve Drogba gibi vasat oyuncuları oyundan çıkartıp beraberliği kurtardılar.Helal olsun.
Fatih Hoca'nın son cezalı maçıydı.Yenilmedik,o da bir şeydir.İnşallah bu günden sonra geçen sene ki Fenerbahçe gibi oynamayı keseriz.Yahu Selçuk çıkartılıp Umut oyuna alınır mı ya ? Beyni olan,azıcık futbol bilen insan yapmaz bunu ya,inanılır gibi değil çıldıracağım.
Değişiklikleri Fatih hoca yapmıyordur inşAllah neydi yahu onlar öyle takımın en önemli 2 silahını çıkardık kritik bir durumdayken.Fatih hoca haftaya dönüyor onsuz her maçta sıkıntı yaşadık neredeyse haftaya her şey düzelecek inşAllah.
saçma degisiklikler, drogbadan oncesi ve sonrasi... engin gibi adami yedek klubesinde çurutuyorsun hoca 18 inde dikine gidebilen adam eksiltebilien tek oyuncun...
Yüksek tempoda geçen seyir keyfi yüksek bir maçtı. Bana göre Bursa bir adım daha hak etti; ama şampiyon kadro ne hallere gelmiş üzüldüm. Umarım Bursa toparlanır hem Avrupa'da hem ligde zirveye oynar.
Galatasaray oyuncu değişiklikleri yüzünden maçta 3 puan alma ihtimalini düşürdü.
ilk sezona bakman yeterli "berkcigim." geçen senede malum sebeplerden oynatilmadi.
Geçen seneye bakarak istediğin kadar oyuncu sayarım sana.Umut Bulut'da geçen sene çok iyiydi,ondan önceki sene Necati de çok iyiydi.Bir yere varılmaz böyle oynasın görelim hepimiz tek dikine oynayabilecek oyuncuyu![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
2.yarıda oynanan futbol gerçekten çok kötüydü.Tabi bunda yanlış değişiklikler ve taktiksel hatalar etkili oldu.Drogba'nın çıkması Bursa defansının ileriye destek vermesine ve daha çok Bursa atağına izin verdi.Hamit ve Selçuk gibi orta sahada defansif anlamda direnç gösteren 2 oyuncu da çıkınca işler iyice Bursa lehine döndü.Şükür ki puan alabildik Ferhat'ın Muslera'nın üzerine vurduğu top gol olsa asla çeviremezdik bu futbolla.Oynanan oyun kötü 1 puan oyuna bakarak iyi.
Yetenekli oyunculardan kurulu ama derin olmayan, son gunlerin moda sözüyle takım mühendisliği kötü olan bir kadromuz var o yuzden bu tarz puan kayıpları çok normal.
Şimdi neden böyle dediğime bakarsak bizim rakip sahada iyi top cevirebilmemiz savunmadan top ile çıkabilmemiz tamamen Selcuk'a baglı. O iyi günündeyse markajda kalmıyorsa ortasahada hakimiyet bize geçiyor. Fakat o kötü gunundeyse ve ortasahada baskı altında kalmaya baslayıp pas hataları yapıyorsa o zaman kendi sahasına mahkum cıkamayan bir GS oluyoruz.
Takımda Selcuk'un rolunu üstlenecek yarım adam bile yok. Bir senede en kötü ihtimal 40-50 maç yapıyorsun hepsinde Selcuk iyi oynayacak değil ya.
Bir de bu işin hala karar veremediğimiz bir takım dizilişi olayı var. Bir maça öyle çık bir maça böyle çık o zaman bu oyuncular pozisyonlarını nasıl ezberleyecekler görevlerini nasıl bölüşecekler.
Terim'in dizilişte yüzde yüz karar vermesi ve gideni/geleni ona göre ayarlaması şart.
Yanlız hepsinin yanı sıra, o kadar kötü bir ligde oynuyoruz ki herkesin bu tarz problemleri var bunun üzerinde ise bizim yeteneklerimiz var o yuzden yine şampiyon oluruz problem olacagını sanmıyorum. Bursa genelde puan kaybedilen bir deplasman, puan kaybını pek kafaya takmaya gerek yok eğer amacımız şampiyonluksa sadece.
Mantıklı gözüken değişiklikler Hamit yerine Engin, Sneijder yerine Emre veya Erman şeklindeydi ancak bunlar yapılsaydı bile sonuç değişmeyebilirdi. 2. yarının ilk dakikasından itibaren hakimiyet rakipteydi, karşılık veremedik. Drogba'nın çıkması sadece Bursaspor'un üstünlüğünün dozajını arttırdı.
Kenarda Fatih Terim olacak bundan sonra, umarım bir daha ceza almaz. Maçın başındaki hızlı hücum denemeleri sıklaşırsa çoğu maçta erkenden golü buluruz. Dün Burak atamadı Sneijder'in nefis pasını hiç etti, üçgenler kurarak bir anda pozisyon bulabilmek önemli herşeye rağmen. Melo her maçta Türkiye'de mevkisinin en iyisi olduğunu kanıtlıyor, Chedjou da takıma alışıyor. Savunma kurgusunun zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Bize acil lazım olan iki senedir izlediğimiz Selçuk İnan.
Bu arada Enes'te bu genç yaşında daha ikinci haftadan golle buluştu,bizim aleyhimize oldu ancak geçti gitti,Enes'in attığı gole sevindim.Türk futbolu için çok umut veren bir oyuncu.İnşallah sonu diğerleri gibi olmaz.Bu sezon daha çok gol atar diye düşünüyorum.Hikmet Karaman'ın ardından Daum'da şans vermeye devam ediyor Enes'e,bu şansı çok iyi kullanmalı.
Ulan adam benden küçük,Süper Lig maçında oynuyor,üstüne üstlük gol atıyor,ben burada göbek büyütmeye devam ediyorum.Helal olsun Enes'e,yetenekten öte,çalışkanlık ve özveri istiyor,demek ki bunlar Enes'te fazlasıyla var.
Bence de puan kaybını hiç kafaya takmamanız lazım. Şuan Fenerbahçe o deplasmana gitse 0 çekerek geri döner yüzde yüz ihtimalle.
bence skor normal. bursa zor bir deplasman. 1-1 fena bir skor değil. GS'nin acilen 4-4-1-1 sistemine dönmesi lazım. hücumda ceza alanına girecek kanatları kullanması lazım. emre ve engin ilk 11'e girsin artık.hamiti kesmenin zamanı geldi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc