Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 103 sonuç

Konu: Sivassporla Yeni Maceralara

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hayır.
    OLSUN HOCAM DAHA İLK KARİYERİM ZAMANLA TOPARLARIM

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

bu arada maçlar nasıl

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle hatalarını söylemem seni kırmaz umarım gör ve düzelt diye söylüyorum.

Öncelikle şu ''Ntvspor, Lig Tv'' tarzı olayları eğer görsel düzeltme açısından yeterli bilgin yoksa bence yapma hem emeğine yazık hem de bu şekilde yapılınca güzel durmuyor açıkcası.

Kariyer şuan çok düzensiz, resimleri ve yazıları ortalayarak koyarsan daha iyi gözükecektir.

Ayrıca kariyer açmaktan çok maç hakkında bir kaç bilgi yazarsan maç resminin altına bizler de maç hakkında bilgi sahibi oluruz, sadece sonuç paylaşmak okuyucuları da sıkar. Detay öğrenmedikten sonra bir anlamı olmuyor kariyerlerin..

Maç sonuçlarını da bence ''İkiye Böl'' olarak koy, hem daha güzel duruyor hem de daha derli toplu o kısım.

''bu arada maçlar nasıl'' tarzı yorumları da maç sslerini eklerken yazarsan daha iyi olur, hem üst üste çok şey paylaşmamış olursun hem de güzel durmuyor yani.

Bir de şu ''saolun'' tarzı yorumları bence bırakmak gerek bir harf daha koymak çok zor olamasa gerek

Öncelikle alınma sakın eksikleri söyledim ki gör ve düzeltebil. Diğer kariyerleri de okursan daha net bilgi alırsın zaten görsellik ve sunum olarak.

Tekrar iyi oyunlar dostum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle hatalarını söylemem seni kırmaz umarım gör ve düzelt diye söylüyorum.

Öncelikle şu ''Ntvspor, Lig Tv'' tarzı olayları eğer görsel düzeltme açısından yeterli bilgin yoksa bence yapma hem emeğine yazık hem de bu şekilde yapılınca güzel durmuyor açıkcası.

Kariyer şuan çok düzensiz, resimleri ve yazıları ortalayarak koyarsan daha iyi gözükecektir.

Ayrıca kariyer açmaktan çok maç hakkında bir kaç bilgi yazarsan maç resminin altına bizler de maç hakkında bilgi sahibi oluruz, sadece sonuç paylaşmak okuyucuları da sıkar. Detay öğrenmedikten sonra bir anlamı olmuyor kariyerlerin..

Maç sonuçlarını da bence ''İkiye Böl'' olarak koy, hem daha güzel duruyor hem de daha derli toplu o kısım.

''bu arada maçlar nasıl'' tarzı yorumları da maç sslerini eklerken yazarsan daha iyi olur, hem üst üste çok şey paylaşmamış olursun hem de güzel durmuyor yani.

Bir de şu ''saolun'' tarzı yorumları bence bırakmak gerek bir harf daha koymak çok zor olamasa gerek

Öncelikle alınma sakın eksikleri söyledim ki gör ve düzeltebil. Diğer kariyerleri de okursan daha net bilgi alırsın zaten görsellik ve sunum olarak.

Tekrar iyi oyunlar dostum.
    çok teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

evet beyler bende şu NTV lig tv olaylarından sıkıldım bu kariyer artık tamamen maçlara odaklı maçların anallizi olan bir kariyer olucak bu ara kariye eğlence amaçlı ilk 5 maç sonuçları ve 1 devre sizce kaçıncı bitiririz gibi etkinliklerimiz olucaktır sizce bu değişikler faydalı olur mu herkese iyi forumlar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    evet beyler bende şu NTV lig tv olaylarından sıkıldım bu kariyer artık tamamen maçlara odaklı maçların anallizi olan bir kariyer olucak bu ara kariye eğlence amaçlı ilk 5 maç sonuçları ve 1 devre sizce kaçıncı bitiririz gibi etkinliklerimiz olucaktır sizce bu değişikler faydalı olur mu herkese iyi forumlar
    Gayet güzel olur

Nesil
    2012

Bekliyoruz paylaşımı

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

yarın paylaşım gelir

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Gayet güzel olur
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bekliyoruz paylaşımı
    teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

bu arada takımızın en iyilerinden ziya 3 ay yok

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

ilk 5 hafta çok iyi katkı yapan oyuncular pele takımımızın oyun kurucusuydu rakiplerin pasları kesip oyunu yönlendirmesi maçlarda etkili oldu

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

son 3 maçta oynattığımız grosicki resmen sağ tarafı otobana cevirdi

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

erman takımın en iyisiydi ilk 5 maçta herşeyi yaptı superERMAN

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

kaptan uğur çok iyi maçlar çıkardı inşallah böyle devam eder

Yorumları ard ardaya değilde tek bir mesajda yazsan daha iyi olabilir.Ve sana önerim Resimleri ortala.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

takımın performansından memnunum benim futbol mentalitem hücumu çok iyi oynuyorlar defansta fena değil takımdan memnunum maça gelirsek 25 dakika kadar Bursaspor üstünda kalan 65 dakikanın çoğunda ise biz üstündük

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

maçın istatislikleri

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Resimleri tek tek atma yav, 1 mesajda tüm resimleri at

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Resimleri tek tek atma yav, 1 mesajda tüm resimleri at
    hocam öyle atacaktım da ya yine aynı resimse diye berebar koymadım böyle hocam böyle birazcık daha güzel olmuş mu

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

hocam öyle atacaktım da ya yine aynı resimse diye berebar koymadım böyle hocam böyle birazcık daha güzel olmuş mu
    Görüntü kirliliği olmuş gibi tüm resimleri bir mesajda at gelişmiş modda sonra önizleme tuşu var ona bas bak sonra nasıl olmuş diye eğer olmuşsa cevabı gönder de.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Görüntü kirliliği olmuş gibi tüm resimleri bir mesajda at gelişmiş modda sonra önizleme tuşu var ona bas bak sonra nasıl olmuş diye eğer olmuşsa cevabı gönder de.
    tamam hocam bu arada sizce ligin ilk devresini nasıl bitiririz

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

tamam hocam bu arada sizce ligin ilk devresini nasıl bitiririz
    Puan durumu varsa atarmısın ?

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Puan durumu varsa atarmısın ?
    biraz sonra atarım

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

ilk 11ler oyun olarak fena değildik bayadır yenilmiyoruz gizli bir hedefimiz var grosicki çok etkili oynadı ondan çok memnunuz inşallah böyle devam ederiz bu arada 80 dakika biz üstün oynadık onlar so 10 üstün oynadılar

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

evet beyler sizce Beşiktaş-Sivas maçı kaç kaç biter

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

ve genç oyuncumuz

Nesil
    2012

3-1 Beşiktaş bu arada son paylaştığın gibi tek mesajda paylaşman güzel olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    3-1 Beşiktaş bu arada son paylaştığın gibi tek mesajda paylaşman güzel olmuş
    teşekkürler hocam

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

oyun olarak fena değildik bayadır yenilmiyoruz gizli bir hedefimiz var grosicki çok etkili oynadı ondan çok memnunuz inşallah böyle devam ederiz bu arada 80 dakika biz üstün oynadık onlar so 10 üstün oynadılar
    Adamlar 3 net pozisyonu 10 dakikada mı bulmuş acaba? Oyun ortada geçmiş gibi bence.
    BJK 3-1 Sivas diyorum.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri