bu arada maçlar nasıl
Öncelikle hatalarını söylemem seni kırmaz umarım gör ve düzelt diye söylüyorum.
Öncelikle şu ''Ntvspor, Lig Tv'' tarzı olayları eğer görsel düzeltme açısından yeterli bilgin yoksa bence yapma hem emeğine yazık hem de bu şekilde yapılınca güzel durmuyor açıkcası.
Kariyer şuan çok düzensiz, resimleri ve yazıları ortalayarak koyarsan daha iyi gözükecektir.
Ayrıca kariyer açmaktan çok maç hakkında bir kaç bilgi yazarsan maç resminin altına bizler de maç hakkında bilgi sahibi oluruz, sadece sonuç paylaşmak okuyucuları da sıkar. Detay öğrenmedikten sonra bir anlamı olmuyor kariyerlerin..
Maç sonuçlarını da bence ''İkiye Böl'' olarak koy, hem daha güzel duruyor hem de daha derli toplu o kısım.
''bu arada maçlar nasıl'' tarzı yorumları da maç sslerini eklerken yazarsan daha iyi olur, hem üst üste çok şey paylaşmamış olursun hem de güzel durmuyor yani.
Bir de şu ''saolun'' tarzı yorumları bence bırakmak gerek bir harf daha koymak çok zor olamasa gerek
Öncelikle alınma sakın eksikleri söyledim ki gör ve düzeltebil. Diğer kariyerleri de okursan daha net bilgi alırsın zaten görsellik ve sunum olarak.
Tekrar iyi oyunlar dostum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
evet beyler bende şu NTV lig tv olaylarından sıkıldım bu kariyer artık tamamen maçlara odaklı maçların anallizi olan bir kariyer olucak bu ara kariye eğlence amaçlı ilk 5 maç sonuçları ve 1 devre sizce kaçıncı bitiririz gibi etkinliklerimiz olucaktır sizce bu değişikler faydalı olur mu herkese iyi forumlar
yarın paylaşım gelir
Yorumları ard ardaya değilde tek bir mesajda yazsan daha iyi olabilir.Ve sana önerim Resimleri ortala.
Resimleri tek tek atma yav, 1 mesajda tüm resimleri at![]()
evet beyler sizce Beşiktaş-Sivas maçı kaç kaç biter
3-1 Beşiktaş bu arada son paylaştığın gibi tek mesajda paylaşman güzel olmuş