Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: EPL'de Slav Efsanesi | Sezon 3 | "Stoke"lar Hazır Ya Siz ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Stoke City Tercihini Yaptı

Transfer dönemini yine hareketli geçiren Stoke City, oyun kurucu transferinde tercihini Alessandro Florenzi'den yana kullandı. Hem yaşı genç hem de ucuz maliyeti nedeniyle Aleksic, Eikrem yerine Florenzi'yi tercih etti. Bu transfer için Roma 4.9 milyon avro bonservis bedeli alacak. Stoke City ise Florenzi ile yıllık 2 milyon avrodan 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferlerin ardından Darko Aleksic'in aklında oluşan taktiksel düzen ve kadro seçimi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CİTY HAZIRLIK KAMPINI TAMAMLADI

DARKO ALEKSİC : HAZIRLIK KAMPI GENEL DEĞERLENDİRME

Çok faydalı bir hazırlık dönemi geçirdik. Transferler takıma çabuk uyum sağladı. Çok az gol yedik ve olması gereken miktarda gol attık. Real Madrid'in as kadrosuyla oynadığı bir maçta galip geldik. Bu maç özellikle moral açısından önemliydi. Aynı zamanda hazırlık sürecinde hiçbir oyuncumuzun sakatlanmaması da bizi en çok mutlu eden şeydi. Forvetlerimiz formda, kalecilerimiz de aynı şekilde. Yeni sezonda çok daha yukarılara oynayacak bir Stoke City görebiliriz.

AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN ÖNEMLİ TRANSFERLER

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CITY'DEN HARİKA BAŞLANGIÇ

İngiltere'de her sezon başı şampiyon olan takım ve FA Cup kazananı takım arasında oynanan FA Community Shield(Toplum Ödülü) bu sene Manchesher United-Stoke City arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maç, Stoke City'nin penaltılarda 6-5 üstünlüğü ile sona erdi. Böylece Stoke City tarihinde ilk kez Community Shield kupasını kazandı.

MAÇ SONU DEĞERLENDİRME

Maçta gole kadar başa baş bir mücadele sergiledik. Maçta tek bir hatamız oldu ve onun sonucunda da golü kalemizde gördük. Sonra ki süreçte taktiksel değişikliğe giderek orta sahayı kalabalıklaştırmak amacıyla N'Zonzi'yi oyuna dahil ettik ve o da bize attığı kritik golle jest yaptı. Penaltılarda da kalecimiz Begovic harikalar yaratarak kupayı müzemize götürmemizde katkı sağladı. Sezona çok iyi başladık, devamı gelecek...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Florenzi hayırlı olsun Kupa'da iyi başlangıç.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Florenzi hayırlı olsun Kupa'da iyi başlangıç.
    Eyvallah sağolasın dostum ve tek takipçim Noldu bu foruma ya kendi başıma paylaşım yapıyorum burda gram zevk alıyorsam ne olayım yahuuu !!!

dostum başarılar öncelikle. benımde kariyerim vardı ve benımde ilgi almıyordu . fakat konunu takip eden cok ve yorum atmayan yoksa bu yazar grubuna üye olmamış olabilirler.. anlamına geliyor ..yanlış anlama tekrar başarılar sadece hatırlatmak istedim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    dostum başarılar öncelikle. benımde kariyerim vardı ve benımde ilgi almıyordu . fakat konunu takip eden cok ve yorum atmayan yoksa bu yazar grubuna üye olmamış olabilirler.. anlamına geliyor ..yanlış anlama tekrar başarılar sadece hatırlatmak istedim
    Teşekkürler öncelikle. Belki de ben fazla takıyorum. Haklı olabilirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

hocam garafikler müthiş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    hocam garafikler müthiş
    Teşekkürler dostum

PREMIER LIG BAŞLADI

1.HAFTA

Geriye düştüğümüz maçta müthiş bir reaksiyon gösterip Liverpool gibi bir takımı kendi evimizde perişan ettik. Yediğimiz 2 gol de savunma hatasından kaynaklı değildi. Biri duran top öbürü ise hakem hatasıydı ama oyunun bazı açıkları kapatılmıyor maalesef. Genel olarak çok olumlu bir futbol sergiledik ve ilk haftadan gol yollarındaki efektif yapımız bizi sevindirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

PREMIER LIG 2.HAFTA

Geçen sezon bir türlü yenemediğimiz bir takımdı Fulham. Bunu bu sene başardık ve hem de deplasmanda çok sağlam bir performans sergileyerek galip gelmesini bildik. Florenzi fiyatı ucuz ama katkısı büyük. Ne denli doğru bir seçim yaptığımız ortada. Lige iyi başladık devamı gelicek gibi gözüküyor.

PREMIER LIG 3.HAFTA

İstatistikler yine her zaman ki gibi yanıltıcı. Oyuna ilk yarıda hakim olan taraf bizdik ve çok nadir kalemize yaklaştırdık Manu'yu. Corchia'nın topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruşu bize pahalıya maal oldu. Daha sonra da Manu üstümüze gelip maçı garantilemeye çalıştı, başardı da. Takım gurur duyulması gereken bir oyun oynadı. Özgüvenimiz yerinde, moral bozmak yok.

AVRUPA LİGİ'NDE GRUBUMUZ BELLİ OLDU

Diğer gruplara oranla gerçekten kolay bir gruba düştük. Athletic ile liderlik için kapışırız diye düşünüyorum.

Çok sıkışık bir fikstürle oynayacağız. Bu dönemi olabildiğince az hasarla atlatmaya çalışmalıyız. Hedef öncelikle Avrupa Ligi olacak, lig de rotasyon uygulayacağız.

SERBEST TRANSFER DÖNEMİ : JAN OBLAK STOKE CİTY'DE

Slovenyalı genç kaleciyi yedek takıma yolladık. İleri ki yıllarda olası kaleci sorunumuzu çözmüş bulunmaktayız. Hiçbir kulüple sözleşmesi bulunmayan Jan Oblak gerçekten gelecek vaad eden bir isim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hocam nerelerdesin hep takip ediyordum seni bugün güncellemeyince bi boşluk hissettim o hikayeler,o sunum beni bitiriyor valla

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Hocam nerelerdesin hep takip ediyordum seni bugün güncellemeyince bi boşluk hissettim o hikayeler,o sunum beni bitiriyor valla
    onurcum faceden bi tak la benı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Üni için ders kayıtları falan derken giremedim oyuna. Bugün güncelleyeceğim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Böylesine sıkışık bir fikstüre göre gayet güzel bir performans sergiledik ve 7 maçın 6sını kazanarak taraftarımızı sevince boğduk. Bir kaç oyuncumuz sakatlığa kurban gitse de, sakatlıkların uzun süreli olmaması bizim için sevindirici oldu. Şimdi 2 haftalık milli takım arası süresince bol bol kondisyon ve taktik çalışması yapmamız gerek.

Avrupa Ligi'nde grup mücadelemiz de sürmekte. Beklediğimiz gibi Athletic ile çekişme halindeyiz. Her ne kadar 2 maçta 6 puan alsak da biraz zorlandık. Bunu da farklı futbol ülkeleri ve farklı futbol anlayışına uyum süreci olarak değerlendiriyoruz. Athletic ile evimizde oynayacağımız mücadele grup liderini belirleyecek gibi gözüküyor.

Sakatlıklar şuanlık çok ciddi gözükmüyor. Ince'nin ayak bileği çatlağı bizi kaygılandırsa da fizyoterapistin raporuna göre oyuncu max. 5 hafta sonra hazır hale gelecek.

Ligdeki iyi formumuz bizi ilk 3'e soktu ve sürpriz bir puan tablosu ortaya çıktı. Newcastle da harika bir form tutturdu ve şuanda ligin 2 flaş takımı durumundayız.

Milli takım arasından sonra bizi yine çok sıkışık bir fikstür bekliyor. Bu sefer daha zor maçlar ve 4 tane zor deplasman oynayacağız. Gerçi EPL'de her deplasman çok zor. Ve yine bol bol rotasyon uygulayacağız ve umarız kazasız atlatırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Darko Aleksic :

Bu sefer maç trafiğini kaldıramadık. İsteğimiz şekilde bir performans ortaya koyamadık. Athletic'e kaybettik ve büyük ihtimalle grubu 2. olarak bitireceğiz. Golcülerimiz beklenen katkıyı veriyor ama defansif açıdan kendimizden alt seviye olan takımlardan kolay gol yeme hastalığı oluştu. Chelsea, Tottenham, Arsenal vb. takımlarla başa baş mücadele ederken, WestHam, Everton gibi takımlara karşı çok zorlandık. Milli takım arasından sonra umudumuz daha iyi futbol ve daha çok puan.

BİRBİRLERİNİ ÜZMÜYORLAR !

2 sıkı dost olarak bilinen Sam Allardyce ve Darko Aleksic, takımları arasında oynanan son 3 maç da berabere bitti.

Darko Aleksic :

"Grupta liderliği zora soktuk. APOEL, Athletic'i yense biz Sion'u yensek yine liderliği averaj ile kaçırıyoruz. Sion ve APOEL'e 3 ve daha fazla gol atmamız gerekiyor averaj için. Bu da oldukça zayıf bir ihtimal. İsimlere aldanmamak gerek. Çok iyi kapanan ve kontraya çıkan 2 takım izledik geçtiğimiz maçlarda. Athletic zaten mini Barça gibi bir takım. Artık grubu 2.bitirip rakibimizi bekleyeceğiz. Kura şansı yanımızda olsun."

Last edited by dAleksic : 16.Eylül.2013 at 09:18

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bence Stoke ile devam et. PSG cazip gelebilir fakat Fransa ligi sıkıcı
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarı yakalamadan bir yere gitmek yok

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Bence Stoke ile devam et. PSG cazip gelebilir fakat Fransa ligi sıkıcı
    Amacım Stoke City ile ŞL'ye katılmak. Eğer bunu gerçekleştirirsem. Sonraki gelen teklifleri (büyük takımlardan) değerlendiririm.

Quote Originally Posted by AhmetBilgin View Post
    Başarı yakalamadan bir yere gitmek yok
    Kesinlikle öyle. Avrupa Ligi'nde minimum çeyrek final hedefliyoruz. Ligde de ŞL ye katılabilirsek iyi olur hocam

DARKO ALEKSIC PSG'Yİ REDDETTİ !

Stoke City'nin başarılı antrenörü Darko Aleksic , PSG tarafından kendisine önerilen yıllık 4 milyon avrodan 4 yıllık teklifi bizzat kendi iradesi ve isteğiyle reddettiğini açıkladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan bildiride Darko Aleksic'in henüz 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğu ve şuanda Stoke City'den başka bir takımı düşünmediğini belirtti.

FİKSTÜR

UEFA AVRUPA LİGİ 2.ÖN ELEME TURUNDA STOKE CİTY, RUS EKİBİ ZENİT ST.PETERSBURG İLE KARŞILAŞACAK

D.ALEKSİC GENEL DEĞERLENDİRME

" Oynadığımız son 8 resmi maçı da kazandık. Ligde lider Manchester United'ın 1.maç eksikle 4 puan gerisindeyiz. Avrupa Ligi bu sene Şampiyonlar Ligi düzeyine yakın ve rakipler çok güçlü. Nitekim kurada çektiğimiz Zenit St.Petersburg takımı da bu takımların arasında. Zor bir tur olcak, ama biz herşeyimizi vermeye hazırız. Bireysel olarak ise Danijel, Al-fi ve Florenzi 3'lüsü takımın hücum aksiyonlarında görev aldılar ve gollerin çoğunu bu 3'lü attı. Defansif anlamda da takımda taşlar yerine oturdu. Artık buradan sonra gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Sonunda kazanan Stoke City olacak ! "

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Maçlar çok iyi Florenziden iyi verim almışşın takıpteyım.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bence Live'yi boşver Stoke ile EPL FA Cup AL ŞL falan al sonra bakarız

Bu arada Türkiye'ye de uğra sonlara doğru

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Maçlar çok iyi Florenziden iyi verim almışşın takıpteyım.
    Florenzi bahane Finnbogason şahane demek istiyorum

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Bence Live'yi boşver Stoke ile EPL FA Cup AL ŞL falan al sonra bakarız

Bu arada Türkiye'ye de uğra sonlara doğru

Liverpool da iyi kulüp ama şuan hiç birşey belli değil Ayrıca Türkiye'den bir takımı almaya sıcak bakmıyorum. Nedeni ise kontenjan. Büyük sorun gerçekten, kulüplerin elini kolunu bağlayan bir uygulama. Eski GS kariyerimde 4 sezon ilerledim birçok yıldız ismi kattım kadroma ama ilerleyen sezonlarda kontenjan 5'e falan düşüyor. Oynatamıyorsunuz çoğunu. Kısacası Türkiye hedeflerim arasında değil. Artık FM 14'te yeniden GS ile başka maceralara yelken açarız

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ALEKSIC, LIVERPOOL'U DA REDDETTİ !!

Stoke City menajeri Darko Aleksic, Liverpool'un kendisine önerdiği 3.8 milyon avroluk teklifi reddetti ve yoluna kulübünde devam etmek istediğini açıkladı. Kaynak : bbcsports.co.uk

PREMIER LIG'DE İLK YARI SONA ERDİ

BBC SPORTS : Darko Aleksic Devre Arası Genel Değerlendirme

Hedeflerimizin de üstünde bir ilk yarı geçirdik. Formumuz ve hırsımız bunda en büyük etken. Stoke City geleceği çok parlak bir kulüp. Çok iyi bir başkanımız var. Sadece işin yönetim kısmını düşünüyor. Finansal olarak da iyi durumdayız. Devre arasında bazı sürprizler olabilir. Birkaç isimle de yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Genel itibariyle devre arasını iyi geçirip oldukça randımanlı bir şekilde sezonun 2.yarısına formda girmek istiyoruz. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. İyi günler ..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

DEVRE ARASI TRANSFER DÖNEMİ

Last edited by dAleksic : 17.Eylül.2013 at 10:58

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Türkiye derken milli takım anlamında dedim

Şuanki taktik sayfanı paylaşır mısın bence senin sağlam bir stopere ihtiyacın var tecrübeli Terry veya Ferdinand gibi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Türkiye derken milli takım anlamında dedim

Şuanki taktik sayfanı paylaşır mısın bence senin sağlam bir stopere ihtiyacın var tecrübeli Terry veya Ferdinand gibi
    Stoper olarak Shawcross, Muniesa, Huth, Bellusci , Wilson gibi bir rotasyonumuz var. Şuanda Shawcross-Muniesa ikilisi gayet sağlam duruyor. Shawcross'un kalitesi zaten belli ama Muniesa'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bence seneye kalmaz büyük kulüplerin radarına girer. Pique'yi çok andırıyor oyun tarzı ve kalitesi. Zaten La Masia ürünüdür kendisi. Birde Huth'u ilerleyen yaşından ötürü eğer iyi bir fiyata elden çıkarabilirsek aklımızda bir kaç isim var. He geleceğin Ferdinand'ı yada Terry'si olabilirler mi ? Orası meçhul

Bu da taktiğimiz ve kadromuz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başlık çok güzel ya

Reddettiğin takımlarda maşallah baya iyi takımlar

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Başlık çok güzel ya

Reddettiğin takımlarda maşallah baya iyi takımlar
    Başlığı yeni mi görüyorsun

Şaka bi yana aklıma geldiğinde bende gülmüştüm kendime

Daha önceden Flamengo da teklif getirmişti ama onu paylaşmadım. Şimdi de Corinthians teklif sundu. Onu da reddedicem. Dünyanın dört bir yanından teklif geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şampiyonlar ligine gitmek epey zahmetli bir iş ilk4e girmek ciddi efor istiyor başarılar (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Şampiyonlar ligine gitmek epey zahmetli bir iş ilk4e girmek ciddi efor istiyor başarılar (:
    Çok yoğun tempoyla oynanıyor maçlar. Özellikle deplasmanda maç kazanmak büyük lütuf. Milli takım araları olmasa bu tempoyu kaldıramayız. Şuan 2.sıradayız ama illa ki bi yerden çelme yiyeceğiz ve o yüzden tamamen ilk 3 veya 4 e konsantre olmuş durumdayız. Teşekkür ederim

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri