Sow tamam da M. Topal niye yok, milli maçlarda çok iyi oynamıştı.
Sow tamam da M. Topal niye yok, milli maçlarda çok iyi oynamıştı.
Maça çok iyi başladık.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum Paşa'nın 11'de 7 yabancı var, cahilliğimi mazur görün içlerinde Türk olan mı var?
GOL: Dk. 19 Ryan Donk
Abi bir tanesi Türk asıllıymış.
Sanharib Malki'nin Türk pasaportu var.
Malki'nin annesi Türk babası Suriyeli diye biliyorum Türk pasaportu var.
Maçın başını izledim Kasımpaşa atak bile yapmadı gelmişler atmışlar yazılanlara göre.
Eyvallah sağolun arkadaşlar.
Kuyt'ın sol kanada geçmesi gerekiyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kasımpaşa bu maçı alsın ya da almasın çok can yakacaklar gibi her ne kadar hocaları Şota olsa da bu takım her hoca ile iş yapar yeterki doğru oyuncuları oynat.Bu sezon Avrupa hayal değil Paşa için çok kaliteli bir takım olmuşlar.
O pozisyon kırmızıydı, sol taraftaki adamın yetişmesine imkan yoktu. Hakem açı kapanıyo dedi ama gayet açı da vardı. Neyse Caner attı da rahatladık.
Caner frikikten harika attı 1-1. Paşa duran toptan golü buldu ama maç başından beri çok kötüler. Rahat kazanırız gibime geliyor. Ha Webo'nun kara delik görevi görmemesi lazım tabi bunu için.
Caner'i çok seviyorum çok![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kırmızı beklerken sarı görünce kahkaha attım![]()
kirmizi degildi bence
Webo maçı katlediyor, 12 km koşmayan Sow'dan daha iyi ama. Volkan'ı da artık kesmeli, yine hatalı gol yedi adam.
Şu Emenike'nin dribblinglerini gördükçe kahroluyorum böyle bir yetenek nasıl kanatta çürütülebilir...
Webo'yla Selçuk inanılmaz sırıtıyor.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Kasımpaşa bu berbat futbolla elini kolunu sallayarak bize gol atıyorsa...
...
Volkan'a tepki görüyorum twitter'da. Caner nasıl hakettiğini alıyorsa kadroda iki sol bek olmasına rağmen, Mert Günok için de tam tersi geçerli. Formsuz Volkan oynarken, formda olan yedek bekliyor.
Maçı açtım gol geldi. Eğer Babel'in amacı asist yapmaksa çok iyi düşündü.
Böyle giderse Ersun Yanal'ın ömrü uzun değil. Bakalım yarıyı bekleyecekmi...
FM Gazetesi
Selçuk Reyiz maçı bitiriyordu
Hak ediyoruz hem de dibine kadar hak ediyoruz.
...
Birisi koşu mesafelerini çıkarıp Ersun Yanal'ın suratına vurabilir mi acaba? Şu Volkan'ın daha ne kadar oynaması gerekiyor.
Selçuk,Webo,Volkan..
Bu 3 isimin hiçbiri şuanda ilk 11de olmayı haketmiyorlar. YAZIKLAR OLSUN bunu milyonlar görürken lisanslı teknik direktörümüz göremiyorsa.
topal dururken halen selçukta ısrar ediyorlar anlamıyorum bu arada net kırmızıyı vermedi
Volkan kaleyi bulan her topu alıyor. Nasıl oynuyor anlamıyorum. Sow formsuz diye kesildi ee peki Volkan nasıl oynuyor ? Webo'nun tek yaptığı şey takıma fren olmak fakat Sow'un yerine tercih ediliyor, anlamakta güçlük çekiyorum.
Volkan kalecilik adına hiçbir şey sergilemiyor, sanırım takım hücum yapıyorken ceza sahasında kendi kendine 7-8 km koşuyor ki hâlâ formasını bırakmadı.
Sow'un en formsuz hali Webo'yu keser şu takımda. Kaliteleri arasında uçurum var iki oyuncunun. Varsın koşmasın. Ayağına gelen topu tutup yanındaki arkadaşına versin yeter.
Sow gibi bir forvet Beşiktaş'ta oynayacak ve santrafor adamı şu kadar metre koşmuyor diye ilk 11'e alınmayacak çıldırırdım. Baştaki teknik direktöre her türlü hakareti ederdim. Benim futbol görüşüme göre o adam çıkıp golünü attıktan sonra ne kadar koşmuş, sahada ne kadar bencillik yapmış hiç biri umurumda olmazdı. Kaldı ki Sow gibi klas bir oyuncunun diğerlerinden daha fazla sahada özgürlüğü olacak elbette. Bizdeki Almeida Ersun Yanal'ın kadrosunda olsaymış yüzüne bakmazmış. Volkan konusunda daha önceki Fenerbahçe maç konularında yazmıştım. O kilosuyla kalede durması yanlış. Herif sıçrayamıyor pozisyonlara çok tepkisiz iyice ağırlaşmış. Bu adam geçen sezonda Fenerbahçe'nin ligde bir çok puan kaybına sebep olmuştu. Ama işte adamı kesemiyorlar. Mert'e yazık oluyor cidden tamda form tutmuşken.