Originally Posted by
davidvilla
Allah allah şöyle bir baktım da herkes Burak oynamasın falan demiş.
Ya ben futbolu daha farklı biliyorum bir yerde hata yapıyorum ya da Burak'ın hakkı yeniyor.
Geçen sezon Şamp liginde Ronaldo ile yarışan Burak bu.
Ayrıca Real tipi savunmayı içerde-dışarda önde kuran bir takım karşısında Selcuk-Burak ikilisi daha en önden 1. plan olmalı. Drogba tamam ben de seviyorum kendisini ama tek forvet oynadıgı maçlarda ağır kaldıgından mutevellit topla buluştugu noktalar genelde cezasahası dışı oluyor, cunku biz ataga cıktıgımızda Drogba tehlikeli bölgede hızlı sekilde pozisyon alamıyor markaj altında kalıyor. Sağa sola servis yapar en fazla. O da arkası dönükken Real'in bıçkın delikanlı stoperleri rahat bırakırsa. O bıçkın delikanlılara üstün gelebilecek adam bence Burak. Onun saga sola deplase oluşu her daim savunma arkasına attıgı deparlar, Real tandemini bozabilecek hareketler bunlar. Hele bir de Selcuk + Sneijder de var bu sene, Pas kaynagı daha fazla olur Burak'ın. O yuzden bence Burak tek forvet başlamalı arkasında Sneijder solda Amrabat sagda hiçbişey yapmasa da tecrubesine ihtiyac duydugumuz Hamit olmalı. Ayrıca yedek klubesinde Drogba kozunun olması rakibi de endişe içine sürükler, Drogba sonradan oyunu tutmak adına da oyuna sokulabilir bence.