Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

9 28.13%
  • Berabere biter

3 9.38%
  • Real Madrid kazanır

20 62.50%
Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 332 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

2-0'lık Real galibiyeti bekliyorum. Kızdırmak için yazmıyorum ama Real istediğini alır gider. Hele bide ligdeki Villarreal beraberliğinden sonra moraller bozulmuştur. Bunu düzeltmek için bu maçı mutlak kazanmak isteyecekler. Bu sezon bu kupa için bütün varını ortaya koyacak bir Real olacak. Son olarak grupta Kopenhang çantada keklik olarak görülüyor ama öyle değil aslında. Çok hafife alınıyor bence Kopenhang.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

------Drogba

------Sneijder

Riera Selçuk Melo Sabri

Hakan Chedjou Semih Eboue

-------Muslera

11'i bence güzel duruyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Allah aşkına Burak oynamasın Hoca'dan tek dileğim bu maçla ilgili
    Bence de Burak oynamamalı bu maçta. Önüne top atılmadıkça golü atabilen biri değil Burak, geçen yılki maçlarda da gördük ki Real'e karşı hızına rağmen fizik olarak güçsüz kalıyor burak. 4-5-1 bekliyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

semih sakat degil mi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son antrenman da takımla birlikte çalışmaya katılmış,yarın da oynar büyük ihtimal.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Real kazanır gibi duruyor, keşke GS kazansa ama realist olmak lazım. Puan alınması büyük başarı olur. GS'ın defansif kadroyla çıkması lazım ve kesinlikle maçı uyutması gerekiyor, genellikle Türk taraftarı böyle maçlarda kendi takımına zarar veriyor.

Türk futbol tarihinde şunu artık görmüş olmamız lazım, rakip takımlar ne kadar eksik olursa olsun adamların yedekleri bizim ligimizde çok rahat oynar isterlerse 4. 5. alternatif olsunlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üç boyutlu şekilde kartonlardan dizayn edilen koreografi için 85 kişi tam 12 boyunca çalıştı ve hazırlıklar pazar akşamı sona erdi. Tam tamına 2000 metre kare alanı kapsayan Avrupa'nın bu en büyük koreografisi için 165 galon boya harcandı.
    Deniyor ne derece doğru bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bruma sonradan girecek gibi hoca öyle dedi.

Süpriz bi 11 çıkabilir hoca. Yani tahmin edemiyorum 11'i. Çift forvette olur tek forvette. Tek isteğim amrabat oynamasın yeter.

Takım olarak seyircinin baskısı ile ilk 15 dakkada bişeyler yaparsak yaparız. Sonrasını bu 15 dakka da olacaklar belirleyecek.

Bu arada Sneijder kilit rol oynar maçta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O değilde Casillas'ın oynayacak olması Selçuk için de iyi haber frikik zaafı var Casillas'ın yazar bakarsınız golü. Bu maçta duran toplar bizim adımıza çok kritik olacaktır Drogba umarım inatçılığını bir kenara bırakır.Drogba bu maçı ne kadar isterse bizim için o kadar iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba ve Sneijder isteyerek oynadıklarında kalitelerini çok güzel ortaya koyuyorlar özellikle de büyük maçlarda. Bakın göreceksiniz Sneijder yine durup durup vuracak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bazı taraftarların 3 maç berabere kaldığımız için iyi gün taraftarlığı yaptığını görüyorum şu maç öncesi.
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 17.Eylül.2013 at 02:53

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gece gece ne gaza geldim sunu dinliyerek sanki sahaya yarin ben cikacakmisim gibi

[YOUTUBE="gf1qnf8i6Io"]Yollar Uzun Dikenli Tasli Olsa da[/YOUTUBE]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Real kazanır gibi duruyor, keşke GS kazansa ama realist olmak lazım. Puan alınması büyük başarı olur. GS'ın defansif kadroyla çıkması lazım ve kesinlikle maçı uyutması gerekiyor, genellikle Türk taraftarı böyle maçlarda kendi takımına zarar veriyor.

Türk futbol tarihinde şunu artık görmüş olmamız lazım, rakip takımlar ne kadar eksik olursa olsun adamların yedekleri bizim ligimizde çok rahat oynar isterlerse 4. 5. alternatif olsunlar.
    Açıkcası biz Aykut Kocaman FB'si gibi hiç bir dönem olamadık. Biz maçı uyutmaya çıkarsak 5'ten aşağı yemeyiz. Bence tam tersi taraftar desteğiyle hemen önde baskılı agresif sekilde mücadele ederek başlamamız lazım. Gol bulabilirsek ne ala bulamazsak da maçı sonuna kadar ortada götürürüz o motivasyon ile.

Ayrıca dediğin gibi Real'in altyapı dahil yedekleriyle bir kadro, bizim ligden yerli-yabancı serbest bir kadroyu darman duman edebilecek yetenekte.

Allah allah şöyle bir baktım da herkes Burak oynamasın falan demiş.
    Ya ben futbolu daha farklı biliyorum bir yerde hata yapıyorum ya da Burak'ın hakkı yeniyor.
    Geçen sezon Şamp liginde Ronaldo ile yarışan Burak bu.
    Ayrıca Real tipi savunmayı içerde-dışarda önde kuran bir takım karşısında Selcuk-Burak ikilisi daha en önden 1. plan olmalı. Drogba tamam ben de seviyorum kendisini ama tek forvet oynadıgı maçlarda ağır kaldıgından mutevellit topla buluştugu noktalar genelde cezasahası dışı oluyor, cunku biz ataga cıktıgımızda Drogba tehlikeli bölgede hızlı sekilde pozisyon alamıyor markaj altında kalıyor. Sağa sola servis yapar en fazla. O da arkası dönükken Real'in bıçkın delikanlı stoperleri rahat bırakırsa. O bıçkın delikanlılara üstün gelebilecek adam bence Burak. Onun saga sola deplase oluşu her daim savunma arkasına attıgı deparlar, Real tandemini bozabilecek hareketler bunlar. Hele bir de Selcuk + Sneijder de var bu sene, Pas kaynagı daha fazla olur Burak'ın. O yuzden bence Burak tek forvet başlamalı arkasında Sneijder solda Amrabat sagda hiçbişey yapmasa da tecrubesine ihtiyac duydugumuz Hamit olmalı. Ayrıca yedek klubesinde Drogba kozunun olması rakibi de endişe içine sürükler, Drogba sonradan oyunu tutmak adına da oyuna sokulabilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    O değilde Casillas'ın oynayacak olması Selçuk için de iyi haber frikik zaafı var Casillas'ın yazar bakarsınız golü. Bu maçta duran toplar bizim adımıza çok kritik olacaktır Drogba umarım inatçılığını bir kenara bırakır.Drogba bu maçı ne kadar isterse bizim için o kadar iyi olacaktır.
    Sanki Drogba'dan fırsat kalıyor frikik atmaya

Çok ilginç bir maç olacak ben akşam. Galatasaray kazanırsa şaşırmam ama Real güle oynaya fark atarsa ona da şaşırmam. Benim fikrim Real'in 2-1 , 3-1 gibi bir skorla kazanacağı yönünde.

Bale-Eboue eşleşmesi maçın kaderini belirler.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Allah allah şöyle bir baktım da herkes Burak oynamasın falan demiş.
    Ya ben futbolu daha farklı biliyorum bir yerde hata yapıyorum ya da Burak'ın hakkı yeniyor.
    Geçen sezon Şamp liginde Ronaldo ile yarışan Burak bu.
    Ayrıca Real tipi savunmayı içerde-dışarda önde kuran bir takım karşısında Selcuk-Burak ikilisi daha en önden 1. plan olmalı. Drogba tamam ben de seviyorum kendisini ama tek forvet oynadıgı maçlarda ağır kaldıgından mutevellit topla buluştugu noktalar genelde cezasahası dışı oluyor, cunku biz ataga cıktıgımızda Drogba tehlikeli bölgede hızlı sekilde pozisyon alamıyor markaj altında kalıyor. Sağa sola servis yapar en fazla. O da arkası dönükken Real'in bıçkın delikanlı stoperleri rahat bırakırsa. O bıçkın delikanlılara üstün gelebilecek adam bence Burak. Onun saga sola deplase oluşu her daim savunma arkasına attıgı deparlar, Real tandemini bozabilecek hareketler bunlar. Hele bir de Selcuk + Sneijder de var bu sene, Pas kaynagı daha fazla olur Burak'ın. O yuzden bence Burak tek forvet başlamalı arkasında Sneijder solda Amrabat sagda hiçbişey yapmasa da tecrubesine ihtiyac duydugumuz Hamit olmalı. Ayrıca yedek klubesinde Drogba kozunun olması rakibi de endişe içine sürükler, Drogba sonradan oyunu tutmak adına da oyuna sokulabilir bence.
    Hepsi mantıklı da Drogba'nın yedek başlaması hayrımıza olmaz.Real'in ilerdeki adamlarının etkisini kırabilmek için defansla bağlantısını kesmemiz gerekir.Özellikle bekleri rahat bırakmamak adına ya Drogba Burak çift forvet oynarız kolayca çıkamazlar yahut oyunu kanatlara yıkıp kanatlardan rakip beklere sürekli pres yapıp ileri çıkmasını engelleriz.Bizde o tip kanat oyuncusu olmadığı için 4-3-1-2 başlayıp araya toplarla Burak etkili kılınabilir.Drogba-Burak ikilisi rakip defans için tehdit olacağı için defans ileri uç bağlantısı mümkün olduğunca kesilebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Varane'nin olmaması da çok iyi bir haber geçen sezon adım attırmamıştı bizimkilere Drogba en sonunda topukla yazmıştı golü. Artık saatler kaldı hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de galibiyeti özledik Allah'ın izniyle bir tarih daha yazacağız bugün.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bence sağda Burak, solda Amrabat 4-2-3-1 çıkabilir Galatasaray. 4-3-1-2 intihar olur. O beklere yardım gitmezse Real'in kanatları alır alır gider. Adamların beklerde ofansif.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-2-3-1 çıkmamız gerekiyor.Burak yedek oturmalı.Rüyamda 4-2 kazandığımızı gördüm.Maçı izlemeyi unutuyordum.Sonucu twitter'dan görüyordum.Hayırlısı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AMK SON DAKIKA : Galatasaray’ın Real Madrid karşısındaki 11′i belli oldu.

Muslera – Eboue, Chedjou, Dany, Riera – Melo,Selçuk, Engin – Sneijder – Burak Yılmaz, Drogba

dogruysa kadro iyi engin kendini goster hadi aslanim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kadro iyi mi Dany gibi bir felaket ve ne yapacağı belli olmayan (hiç oynamadığı için) Riera ile çıkmak biraz risk gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany büyük sıkıntı.

Bu dizilişle Galatasaray 4-3-1-2 oynuyor değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Umarım yenilmeyiz, Madrid bu şakası olmaz o kadroyla çıkarsak da eğer savunmamızı yol ederler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera - Eboue - Chedjou - Semih - Riera - Sabri - Selçuk - Melo - Amrabat (Engin) - Sneijder - Drogba şeklinde bir 11 tercihim olurdu. Hazır olsa solda Bruma da olabilirdi. Söylenilen 11'in çok zaafı olacak, işimiz iyice zorlaşır. Çalışacağım için maçı izleyemeyeceğim pek umutlu olmasam da sonu güzel olur inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu takım iyi mi yapma gözünü seveyim Dany'i ben hiç lig'de izlemedim Rierada öyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben olsam şahsen;

Muslera-Eboue,Chedjou,Ceyhun,Hakan-Melo,Selçuk-Bruma,Sneijder,Sabri-Drogba

İlk 11'i ile çıkardım,başka dizilişler veya oyuncular da olabilir ancak son tercihim bu olurdu benim..Semih'in hafif sakatlığı olduğu için riske etmeyecek sanırım hoca,o yüzden Ceyhun'u yazdım.Şahsen takımda Dany hariç bütün stoperler sakat olsa Hakan ve Melo'yu oynatırdım savunmanın göbeğinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AMK antrenmanda yapılan 11'i sızdırmış olabilir.Maça daha 6 saatten fazla süre var.Ben Semih'in oynacağını düşünüyorum.Sakatlığından dolayı antrenman kaçırsada kendini iyi hisettiği sürece Fatih hocanın onun yerine Dany'i tercih ediceğini sanmıyorum.
    Riera ise zaten ŞL'de oynasın diye kadroda tutuldu.Açıkçası özledik adamı.Bugün göstereceği performansa göre Fatih hoca ligde Riera'yı oynatıp oynatmayacağına karar verir.Riera sol bek,Hamit yada Sabri sağ bek olabilir.Eboue çünkü artık tat vermiyor bana.

Ek olarak Riera-Chedhou-Semih-Sabri(Hamit)

Bu defans hattı Hakan ve Eboue çıkarılınca bence daha iyi ve hücumcu bir hat olur.(Lig için)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla açıkcası aslında sahaya pek kimin çıkacağı önemli değil bu maç lig maçına benzemez sahada kim olursa olsun Aslanlar gibi savaşcaktır tek bi şüphem bile yok bundan.Hoca en doğru kadroyu sahaya sürecektir diye düşünüyorum ayrıca Semih gibi bir savaşcıyı da bu maçta riske edecektir Fatih hoca.

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri